Cioburi

Nu poti sparge o vaza si dupa ce lipesti cioburile sa spui ca vaza e noua. Nu poti sparge o ceasca si dupa ce ti-ai luat alta sa spui ca e tot prima.
M-am insurat pe la 20 de ani pentru ca o iubeam. Am iubit-o aproape alti douazeci. Apoi am inceput sa caut altceva. Nu stiu de ce. Stiu doar ca totul la ea ma irita si ma scotea din sarite. Am inceput sa caut portite de a pleca de acasa. Delegatii. Traininguri. Am cunoscut pe altcineva si nu am stat pe ganduri. Dar devenea tot mai greu sa ascund relatia. Pana intr-o zi cand am luat taurul de coarne si am deschis actiunea de divort. Nici macar nu am anuntat-o. Mi-am vazut de noua-veche relatie in timp ce ea tacea. mi-a acordat divortul. Acum am un copil de aproape patru luni. Si tot acum am aflat de la un prieten comun ca in toti acesti ani Irina a stiut mereu adevarul despre mine. Vestea asta m-a lovit ca un inter-city.
Imi privesc actuala sotie si imi dau seama ca "love" nu e acelasi lucru cu " fucking". Nu o iubesc. Nu am iubit-o niciodata si acum cu atat mai mult nu o voi putea iubi. Imi privesc fiica si imi doresc sa nu aiba parte in viata de unul ca mine. Pe ea o iubesc pentru ca e o bucatica din mine. Ceea ce nu inteleg e de ce o vad pe Irina cand ma uit la fiica mea? Cu Irina nu am avut copii... Dar abia asta noapte am inteles ca nu o voi putea uita niciodata. Am crezut ca totul e in regula, nu am avut nici un fel de regrete dupa despartire si m-am simtit usurat ca a taiat orice comunicare cu mine. Acum nu stiu cum sa aflu unde este, ce face...
Angela nu ma iubeste nici ea. Am fost cel care i-a redat statutul de femeie maritata dupa ce a trecut printr-un divort. Traiesc intr-o minciuna. Pozam in cuplul fericit. Poate asa am si fost pana la berea de aseara cu amicul...
Irina a revenit in amintirile mele si imi dau seama ca de fapt nu m-a parasit niciodata.
Am incurcat trei vieti si acum imi doresc ca vaza sa fie noua...
The_seeker
Postat pe 13 August 2013 14:26
.... cu iz de Mihail Sebastian
Eugenia_
Postat pe 13 August 2013 15:34
Bine ca nu Mihail Drumes...
The_seeker
Postat pe 14 August 2013 08:42
nu trei, cinci... DIn pacate, oamenii nu sint vaze. Sufletele nu se lipesc la loc. N-are sens sa te invinovatesti: nu cred ca ai iubit-o. Iar daca ai lua-o de la capat ai ajunge tot in punctul in care te-ar plictisi, probabil. Lasa trecutului ce e al trecutului, si identifica ce vrei in viitor.
quasaria
Postat pe 14 August 2013 10:33

Io zac sa pisezi ghini cioburile, sa ti asezi desculti pi ele si sa simti ce simti, nu le mai lipi digeaba ca tot ase....naravu' din fire, n-are lecuire! Acuma tu stii daca la tine sau la ea ii baiu'!
spor!
Fss_ssu
Postat pe 14 August 2013 14:54
De la: The_seeker, la data 2013-08-14 08:42:24Bine ca nu Mihail Drumes...




si unii dintre noi raman tot dintr-a 7-a. de acord?
Eugenia_
Postat pe 14 August 2013 17:00
fiecare dintre noi are una sau mai multe povesti triste ! acestea devin in timp bagajul nostru de experiente sau zestrea pentru viitor ! nu trai in trecut ci mai degraba construieste-ti un viitor frumos si mai bun pentru tine! invata din greselile tale , iubeste-ti copilasul dar nu ii oferi ca si parinti doi oameni care nu se mai iubesc !
garbo_19362
Postat pe 15 August 2013 00:48
De la: quasaria, la data 2013-08-14 10:33:33nu trei, cinci... DIn pacate, oamenii nu sint vaze. Sufletele nu se lipesc la loc. N-are sens sa te invinovatesti: nu cred ca ai iubit-o. Iar daca ai lua-o de la capat ai ajunge tot in punctul in care te-ar plictisi, probabil. Lasa trecutului ce e al trecutului, si identifica ce vrei in viitor.


Quasaria, trei. A Irinei, pe care am parasit-o, a Angelei cu care m-am cuplat si a micutei. Destule.
In ceea ce priveste vinovatia, realitatea e clara si fara echivoc: ceea ce am facut eu nu a fost in regula. Si daca nu am iubit-o de ce ma doare atat de mult acum cand am realizat ce am facut?
The_seeker
Postat pe 15 August 2013 09:16
De la: Eugenia_, la data 2013-08-14 17:00:27
De la: The_seeker, la data 2013-08-14 08:42:24Bine ca nu Mihail Drumes...




si unii dintre noi raman tot dintr-a 7-a. de acord?


Mai bine intr-a VII-a decat invitat la vals...
The_seeker
Postat pe 15 August 2013 09:17
De la: suparatu_, la data 2013-08-14 14:54:29
Io zac sa pisezi ghini cioburile, sa ti asezi desculti pi ele si sa simti ce simti, nu le mai lipi digeaba ca tot ase....naravu' din fire, n-are lecuire! Acuma tu stii daca la tine sau la ea ii baiu'!
spor!


Suparatule, mersi! Cred ca ai dreptate, naravul... Fidelitatea nu a fost niciodata asul meu. Si incep sa cred ca mi se da exact ce am cerut. Am voie sa ma plang?
The_seeker
Postat pe 15 August 2013 09:24
Io-s aici si te ascult. Am un umar destul de rezistent la necazuri...
Neata.
Rotty
Postat pe 15 August 2013 09:31

Poi daca n-o fost "asul" exista popa
...plangi-te la el ti rog fr. poate-ti da si-o indrumare

Salut si numa' ghini!

neata! da undi bei cafeaua?
Lasa, imi zaci tu

Miha, tu n-ai o Marie?
Fss_ssu
Postat pe 15 August 2013 09:38
De la: The_seeker, la data 2013-08-15 09:17:27
De la: Eugenia_, la data 2013-08-14 17:00:27
De la: The_seeker, la data 2013-08-14 08:42:24Bine ca nu Mihail Drumes...




si unii dintre noi raman tot dintr-a 7-a. de acord?


Mai bine intr-a VII-a decat invitat la vals...




ai grija sa nu te accidentezi! sau ai patit-o deja?
Eugenia_
Postat pe 15 August 2013 09:40
Umăru' meu-i ocupat momentan. Şi umblu pe cioburi... Autsch!
Axl_R
Postat pe 15 August 2013 09:43
adunam cioburile si le ducem la sticlarie sa le topeasca.
Eugenia_
Postat pe 15 August 2013 09:48
Nu. Las' că-i bine aşe... Poate învăţ ceva!
Axl_R
Postat pe 15 August 2013 09:50

Mai, nu zace asa, ca la "camera" ii ocupat!

Vezi cum calci, vezi cum pasesti,daca pici sa nu bocesti
nici sa strigi sa nu 'ndraznesti ....


Iv you

Atentie cioburi!
Fss_ssu
Postat pe 15 August 2013 10:08
Traba me! Traba ta...

Te pomeneşti că-mi porţi grija?!
Axl_R
Postat pe 15 August 2013 10:12

nu, grija ti-o porti matali
eu doar

Zi fr. si cu cantaRe!:*
Fss_ssu
Postat pe 15 August 2013 10:18
De la: garbo_13283, la data 2013-08-15 00:48:00fiecare dintre noi are una sau mai multe povesti triste ! acestea devin in timp bagajul nostru de experiente sau zestrea pentru viitor ! nu trai in trecut ci mai degraba construieste-ti un viitor frumos si mai bun pentru tine! invata din greselile tale , iubeste-ti copilasul dar nu ii oferi ca si parinti doi oameni care nu se mai iubesc !


ti-ai citit ce ai scris pe blog? in DOAR O INTIMPLARE ? cum te contrazici tu. ce vrei de fa[pt? care iti vor fi victimele? pe cine vrei sa manipulezi? pe cei din lista , durii site-ului, ii ai la mina sau ii hipnotizezi? erau ceva mai bataiosi, luoptau pt corectitudine, dreptate si inteligenta. vad ca s-au prostrit in sensul adevarat al conceptului. i-ai hipnonoponoponotizat? drogat sau ce?
garbo_13807
Postat pe 15 August 2013 10:52
Timpul ne schimba pe toti: tu o cauti pe Irina din tinerete , pe care nu ai fost capabil sa o iubesti si sa o respecti indeajuns! Dar timpul te-a schimbat pe tine: dar si pe ea ! Nu mai este persoana docila care te iubea neconditionat si fara reprosuri; cea careia ii ajunungea si doar o bucatica din totalul dragostei tale! Irina a fost parasita dupa 20 de ani in care te-a iubit sincer si doar TU ai fost centrul universului ei!!!!!! Acum este o alta femeie , una care a supravietuit unui divort si celei mai crunte dezamagiri a vietii ei. Ai vazut(citit) Marele Gasby? Ti-l recomand , dragostea in modul nu exista ! Nu ramanem aceeasi in timp! Iti doresc sa va reantalniti si sa va iubiti asa cum nu ati facut-o la tinerete! iti doresc sa fii fericit !cu sinceritate G
garbo_19362
Postat pe 15 August 2013 15:43
exista o fetita,asa ca de la ea iti va veni fericirea.
Daca aveai copii cusotia ta,era bine,ca asa evolueaza o relatie,si evoluam si noi,ne schimbam,devenim parinti,nu la nastera copilului,ci treptat,crescandu-l,ocupandu-ne de copil.
oricum,daca ai spune asta fostei sotii,cred ca i-ai vindeca rana produsa de divort.
daniilia
Postat pe 16 August 2013 23:01
Lasa-ti fosta in pace! N-o chinui! Acum ai o alta viata,cea pe care ti-ai dorit-o. N-o mai vrei,dar asta este! Asuma-ti-o si suporta consecintele. Vrei s-o schimbi? Fa-ti ordine in ganduri si sentimente,pune in balanta tot ceea ce conteaza si pe cei afectati si ia o decizie. Niciodata nu va fi una corecta,niciodata nu va fi una care sa multumeasca pe toata lumea. de fapt trebuie sa te multumeasca pe tine in primul rand.Ca vrei sa te plangi pot intelege,e normal :ti-ai tras singur presul de sub picioare,ai bagat o tranta si acum te doare,important este sa nu-ti faci din asta un nou mod de viata ca nu rezolvi nimic. Trebuie sa ai un punct de plecare si acela este sa afli ce vrei tu cu adevarat si odata ce ti-e clar in minte asta sa pornesti la drum. inseamna asumarea altor consecinte cu diferenta ca pentru parte din ele vei fi pregatit. E greu,stiu... Exista acolo,la mijloc, un suflet nevinovat. Insa sunt de parere ca atata timp cat nu exista iubire.... e ca si cum ai creste o floare oferindu-i tot mai putin lumina. Insa este doar parerea mea,ia-o ca atare.
ghiompirica
Postat pe 18 August 2013 18:45
De la: The_seeker, la data 2013-08-15 09:16:01
Quasaria, trei. A Irinei, pe care am parasit-o, a Angelei cu care m-am cuplat si a micutei. Destule.
In ceea ce priveste vinovatia, realitatea e clara si fara echivoc: ceea ce am facut eu nu a fost in regula. Si daca nu am iubit-o de ce ma doare atat de mult acum cand am realizat ce am facut?


... intotdeauna sint cinci in configuratia asta: unul esti tu. Celalalt e barbatul care vine in urma ta, in viata celeilalte...
Inainte sa fim responsabili de altii, sintem responsabili de noi si de ce e in sufletul nostru: asa ca da, e in regula ce ai facut: ti-ai urmat sufletul. Ca sa ai ce sa oferi, trebuie sa iti oferi tie ce iti doresti, in primul rind. Un om nefericit si frustrat nu va avea nimic de oferit, niciodata.
Daca storci o lamaie, iese doar suc de lamaie: am citit asta undeva si mi-a placut....

Stii unde gresesti? Gresesti invinovatindu-te. Si gresesti ca nu clasezi capitolul pentru totdeauna: ai luat cea mai buna decizie pe care o puteai lua in acel moment, in circumstantele acelui moment si cu ceea ce stiai si simteai atunci. Punct.
Gresesti uitindu-te inapoi - raspunsurile, sau rezolvarile, nu acolo sint. Regretul e un bagaj inutil. Trebuie doar sa inveti ce era de invatat din fiecare moment si sa mergi mai departe.
quasaria
Postat pe 20 August 2013 11:50

"daca storci o lamaie iese doar suc de lamaie...."
sorry!
daca storci o lamaie iese zeama si sucul il faci tu pi urma
si mie imi place dar mi-l fac singur, nu-l beau sec din fruct.

Si tu gresesti ca il crezi...
El n-o spus tot despre el, asa ca "oricate" ar fi la mijloc in viata lui tot cu citronada se drege :(
Numa' ghini!
Fss_ssu
Postat pe 20 August 2013 13:47
Omul a spus cat a crezut ca este esential pentru noi sa stim. Vrea putina intelegere . Lucrurile de genul acesta sunt intotdeauna complicate si intotrtocheate credeti-ma, am trecut prin asta.
Quasaria,ai dreptate : cel care vine dupa trage si de cele mai multe ori i se sparg multe in cap,devine ... Of! Cum spuneam : am trecut si mai trec prin asta ....
ghiompirica
Postat pe 20 August 2013 14:36
De la: suparatu_, la data 2013-08-20 13:47:04
"daca storci o lamaie iese doar suc de lamaie...."
sorry!
daca storci o lamaie iese zeama si sucul il faci tu pi urma
si mie imi place dar mi-l fac singur, nu-l beau sec din fruct.

Si tu gresesti ca il crezi...
El n-o spus tot despre el, asa ca "oricate" ar fi la mijloc in viata lui tot cu citronada se drege :(
Numa' ghini!


sorry

si daca storci ciorapii iese suc de ciorapi.
ma darima filozofia de tip garbo !cred ca astea sint mostre de "inteligenta"a unor psihologi din timis care se ocupa cu coppy-paste.

garbo_13807
Postat pe 20 August 2013 15:41

07, ti-i speli rar observ...iti place mirosul probabil sau cat de vascos ii "sucul"
Fss_ssu
Postat pe 20 August 2013 15:45
De la: suparatu_, la data 2013-08-20 15:45:03
07, ti-i speli rar observ...iti place mirosul probabil sau cat de vascos ii "sucul"


e parerea ta. nu te contrazic, dar stii ce gindesti este oglinda a ce faci .nici nu stiam ca "sucul"e viscos. omul cit traieste invata. multumesc pt informatie.dirty mind !

garbo_13807
Postat pe 20 August 2013 15:52
be your liking!
Fss_ssu
Postat pe 20 August 2013 16:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cam cat ii firul de sandwich cu dragoste??? 38 De la: fleur_de_lis 9 Octombrie 2009 19:48
Maternitate si Paternitate. 21 De la: Fss_ssu 7 Februarie 2014 22:09
casatorie fara iubire 205 De la: sheika29 23 Martie 2010 08:17
OARE DE CE FACE ASTA? 28 De la: garbo119729 17 Mai 2010 23:05
cum e viata de cuplu 1 De la: NIKOO 8 Septembrie 2009 22:18
Setari Cookie-uri