Iarasi vreau sa ma casatoresc....

Si io
sriarchanghel
Postat pe 8 August 2013 14:45


si... care-i problema ??? multumim ca ne-ai (ne-ati anuntat...) si sa fie intr-un ceas bun !!! apropo... a cata oara (iar...) te casatoresti ?
barboneli
Postat pe 8 August 2013 15:00
Raspunsul meu la titlul postat de redactie.Am dat un raspuns.Care e PROBLEMA TA ?eEsti invitat sa raspunzi la topic.Eu nu te-am intrebat nimic.Topicul iti cere tie un raspuns.Pe mine,raspunsul tau,nu ma intereseaza.Amin
sriarchanghel
Postat pe 8 August 2013 17:14
Si multumesc ca imi arati ca pentru tine cuvintul noi ( ne anunti si pe noi )..inseamna,toata lumea.Domnule,dta,nu esti lumea,esti UN INDIVID si doar atit cu O PARERE DIN CITE SINT POSIBILE sa fie.Credinta ta ca,toata lumea are parerea ta,este gresita si denota mindrie/grandomanie,iar stilul de raspuns,obraznicie/ipohondrie.Poate poti intelege ceva din ce ti-am scari aici.
sriarchanghel
Postat pe 8 August 2013 17:19


ok, trec peste faptul ca n-ai inteles, e obisnuit pe aici... dar ai sa razi ! NU TI_AM RASPUNS TIE... ci celui care a deschis topicul ! ca raspunsul meu urma postarii tale... n-are nici o legatura cu tine ! si "ne-ati" se referea ca formula de politete... ca si dvs. etc. asa ca eu am raspuns la topic. si tineti sfaturile tale de ce si cat sunt eu... eu am aici cativa prieteni care imi sunt foarte apropiati si uneori scriu sa citeasca si ei... dovada, ca si ei imi raspund direct mie... mie, ala maruntul si... nu mai stiu ce prostii ai scris la adresa mea.
barboneli
Postat pe 8 August 2013 17:44
Topicul,a fost deschis de Garbo,nimeni nu apare acolo cu nume.Nu am scris jigniri de dta,am facut o analiza a mea personala a raspunsului tau.In raspunsul dat de mine,este simtit doar DEZACORD fata de cele scrise de dta.Exista o singura ...prostie scrisa care te are in vizor,si anume...ALUZIA ...ca nu ai putea intelege.Este singura ...prostie.Bunul simt,este prezent si el.
Iar in primul tau raspuns,sint multe ALUZII.
sriarchanghel
Postat pe 8 August 2013 18:24
Eu stiu ca atunci cand te plictisesti e de bun simt, s-o faci de unul singur in intimitatea casutei tale si nu sa plictisesti si pe altii...scriind bazaconii
magdabeauty
Postat pe 8 August 2013 19:32
Exista oameni,din pacate,care au asa de multa mizerie in ei,incit,nu o pot pastra in interior si o imprastie peste tot.Prieteni lor sint zeamfla,imaginatia,luatul peste picior,boala chiar...cineva de exemplu,inventeaza ceva despre plictiseala,imaginindu-si ca aici se scrie din plictiseala.Asa ca respectiva,raspunde pe aceasta tema.Nu realizeaza ca doar in capul ei se afla plictiseala..aici nu scrie nicaieri de asa ceva.
sriarchanghel
Postat pe 9 August 2013 13:19
Multumesc celor ce,ca si Oameni,s-au comportat in scris ca atare.Va las cu imaginatia voastra bolnava.Voi nu aveti simtul realitatii.Este demonstrat stintific ca,in cazul martorilor oculari,marturiile lor,fac erori de depozitii care atinge si 50 de procente.Voi va aflati in aceiasi situatie.Cititi o postare scrisa si raspundeti in baza a doar 50 % din ce a fost scris acolo.Restul,va imaginati.Dovada Magdabeauty care scrie despre (imaginativa) despre plictiseala.Apoi,pe baza aceasta,trage si concluzii.Nu are simtul realitatii.Sinteti in aceiasi situatie.Acestea nu sint bazaconii,sint REALITATI.Ca urmare,in sistemul juridic al S.U.A s-a implementat sistemul de 12 jurati,in incercarea de a institui o metoda cit mai dreapta de aflare a adevarului.Dar dumneavoastra,nu va intereseaza adevarul.Sinteti preocupati,in primul rind DE A OBTINE SEVA EMOTIONALA NEGATIVA pentru care traiti,i-am aratat eu,am avut dreptate,nu stie cine sint,etc,etc.Aceasta seva,satisfactia (zeamfla,negatie,apararea pozitiei,etc) intareste miezul narcisist al eu-lui (eu-x,eu-y sau eu-z) si distorsioneaza perceptia,gindirea.In citeva zile,acesti oameni (si nu Oameni) au atacat,folosind trucul,IMITATIE de bun simt.Nu sint aici,cautind sa ma irit,sau sa ma supar.Drum bun sa faceti la cine vreti,dar nu mie.
sriarchanghel
Postat pe 9 August 2013 13:46
ce inseamna "zeamfla"?
Eugenia_
Postat pe 9 August 2013 15:19
De ce, pana mea, nu mi se posteaza raspunsul?!
magdabeauty
Postat pe 9 August 2013 16:31
Ma rog, era o injuratura cu dedicatie pentru imbecilul agramat fost membru si actual imbecil pana la moarte care-mi trimite mesaje-n privat.
Sictir la scoala, ratatule, si abia apoi sa indraznesti sa-mi scrii mesaje in privat!
magdabeauty
Postat pe 9 August 2013 16:35
De la: sriarchanghel, la data 2013-08-09 13:46:58Multumesc celor ce,ca si Oameni,s-au comportat in scris ca atare.Va las cu imaginatia voastra bolnava.Voi nu aveti simtul realitatii.Este demonstrat stintific ca,in cazul martorilor oculari,marturiile lor,fac erori de depozitii care atinge si 50 de procente.Voi va aflati in aceiasi situatie.Cititi o postare scrisa si raspundeti in baza a doar 50 % din ce a fost scris acolo.Restul,va imaginati.Dovada Magdabeauty care scrie despre (imaginativa) despre plictiseala.Apoi,pe baza aceasta,trage si concluzii.Nu are simtul realitatii.Sinteti in aceiasi situatie.Acestea nu sint bazaconii,sint REALITATI.Ca urmare,in sistemul juridic al S.U.A s-a implementat sistemul de 12 jurati,in incercarea de a institui o metoda cit mai dreapta de aflare a adevarului.Dar dumneavoastra,nu va intereseaza adevarul.Sinteti preocupati,in primul rind DE A OBTINE SEVA EMOTIONALA NEGATIVA pentru care traiti,i-am aratat eu,am avut dreptate,nu stie cine sint,etc,etc.Aceasta seva,satisfactia (zeamfla,negatie,apararea pozitiei,etc) intareste miezul narcisist al eu-lui (eu-x,eu-y sau eu-z) si distorsioneaza perceptia,gindirea.In citeva zile,acesti oameni (si nu Oameni) au atacat,folosind trucul,IMITATIE de bun simt.Nu sint aici,cautind sa ma irit,sau sa ma supar.Drum bun sa faceti la cine vreti,dar nu mie.


fato..ai probleme mari. tranteste-ti frustrarile in alta parte nu aici.
MARILENA_25
Postat pe 10 August 2013 08:57


ahaaaa... care va sa zica cine m-a atacat la inceput... e fata (ma rog... femeie) !!! mersi Mari... ! ca si frumoasa Magda m-a derutat un pic... i se adresase ca unui barbat ! si eu care credeam ca am in fata, in fine... un barbat pe masura mea ! si cand colo... era o fatuca de masura mai mica... !!! nu-i bai... noi sa fim sanatosi si veseli... ! sa aveti un weekend placut si voios !!!
barboneli
Postat pe 10 August 2013 09:50
Despre bazaconia asta umana era vorba - sriarchanghel. Dar, sincer, cred ca nici el/ea nu stie ce este si oricum nici nu mai conteaza la cat de agramat/a este si pervers/a. O pune de-un/o sfant/a pe site, iar in particular injura cu atatea greseli gramaticale de te doare capul.
Fie-i pierduta prostia!!!
magdabeauty
Postat pe 10 August 2013 13:58
In primul rand, invata limba romana! S-ar fi cuvenit scris: Vrau sa ma casatoresc din nou, sau vreau sa ma casatoresc iarasi/inca o data. Inversata astfel, topica frazei e lipsita de sens... Casatoreste-te, sa se inmulteasca prostii!
garbo009004
Postat pe 11 August 2013 08:22
De la: barboneli, la data 2013-08-10 09:50:24

ahaaaa... care va sa zica cine m-a atacat la inceput... e fata (ma rog... femeie) !!! mersi Mari... ! ca si frumoasa Magda m-a derutat un pic... i se adresase ca unui barbat ! si eu care credeam ca am in fata, in fine... un barbat pe masura mea ! si cand colo... era o fatuca de masura mai mica... !!! nu-i bai... noi sa fim sanatosi si veseli... ! sa aveti un weekend placut si voios !!! [/quote

buturuga mica , rastoarna carul mare...
Mr_Li
Postat pe 11 August 2013 11:00
De la: sriarchanghel, la data 2013-08-08 14:45:28Si io


apropo...esti divortata?
sau doar necasatorita?
poate , poate...
Mr_Li
Postat pe 11 August 2013 11:03
E "fosta"...
Rotty
Postat pe 11 August 2013 16:15
De la: garbo009004, la data 2013-08-11 08:22:56In primul rand, invata limba romana! S-ar fi cuvenit scris: Vrau sa ma casatoresc din nou, sau vreau sa ma casatoresc iarasi/inca o data. Inversata astfel, topica frazei e lipsita de sens... Casatoreste-te, sa se inmulteasca prostii!



buna... eu nu prea sunt specialist in sau la limba romana, mai mult in turca... dar ce spui tu, ai dreptate. suna mai frumos. dar totusi, nu am vazut de loc cuvantul "recasatorii"... sau asta e un cuvant necuvincios ? adica "vreau sa ma recasotoresc"... nu e corect ?
barboneli
Postat pe 11 August 2013 16:40
E si corect si frumos spus. Dar atunci stim cu certitudine ca ai mai fost casatorit (nu la tine ma refer ). Asa cum suna titlul , putem intelege ca a mai vrut anterior sa se casatoreasca , dar nu se stie daca a reusit. Si uite asa dam si noi cu presupusul

Deci 9004 , nu e chiar lipsita de sens formularea
Rotty
Postat pe 11 August 2013 16:48


o ora am rumegat raspunsul tau... si in fine, mi-am dat seama ca multa dreptate ai !!! ca de obicei, dealtfal....
barboneli
Postat pe 11 August 2013 16:52
Al meu ??? Da cand naiba a trecut deja o ora ?
Rotty
Postat pe 11 August 2013 16:55


ei... a trecut, stai linistita... ! aici la noim timpul trece mai repede !
barboneli
Postat pe 11 August 2013 17:05
Nu prea este crestineste sa te recasatoresti. Ce a unit Dumnezeu in sfanta Taina a casatoriei nu este bine sa desfaci. Dar daca este necesar, se iarta, insa unirea cu altul/alta este pacat in fata lui Dumnezeu.
garbo195732
Postat pe 11 August 2013 18:40
Zau 732 ? Da unde scrie ?
Rotty
Postat pe 11 August 2013 19:10
De la: garbo195732, la data 2013-08-11 18:40:39Nu prea este crestineste sa te recasatoresti. Ce a unit Dumnezeu in sfanta Taina a casatoriei nu este bine sa desfaci. Dar daca este necesar, se iarta, insa unirea cu altul/alta este pacat in fata lui Dumnezeu.


Ce balivernezi aicea?
Intreab-o pi Irinok, iti zace ea cum ii treaba cu iertatu' sau n-o cunosti?;))
Mai, Recasatoria, ii tot o legatura de taina si tot omul o face si n-o desface!
...di asta nu ma insor io

Numai bine!
Fss_ssu
Postat pe 11 August 2013 19:26
nu-i chiar asa,confuzie totala__interiorul este pur si desavarsit,totul este o degenerate a intelectului,care este captiv in capcana stupiditatii si iluziei
Savescu_Mihail_1
Postat pe 11 August 2013 20:39
Intelect în capcana stupidităţii? Nu percep.
Axl_R
Postat pe 11 August 2013 22:24
De la: Savescu_Mihail_1, la data 2013-08-11 20:39:54nu-i chiar asa,confuzie totala__interiorul este pur si desavarsit,totul este o degenerate a intelectului,care este captiv in capcana stupiditatii si iluziei



Tu ...?? Viseaza mai departe...Cand te trezesti sa ne anuntzi ...
Rotty
Postat pe 11 August 2013 22:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce inseala barbatii? 294 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:55
1st time 23 De la: vuvuzela 12 Octombrie 2010 10:04
retinere 59 De la: claudia_ank 18 Februarie 2010 13:49
????????? 45 De la: garbo396 23 Decembrie 2011 02:24
sa rup orice legatura sau sa las timpul sa decida? 29 De la: garbo_11706 10 Aprilie 2013 08:09
Setari Cookie-uri