Pericolul antenelor GSM

Exista ''pe aici'' cineva care stie pasii de urmat pentru dezacticarea in cel mai scurt timp a unei antene GSM, amplasate pe un bloc de 4 etaje, proprietatea Primariei, fara acordul locatarilor? Noi fiind doar chiriasi, nu am fost consultati in legatura cu amplasarea antenei.
Teorie stiu si eu, ca am gasit pe net multe informatii, dar m-ar interesa parerea unui castigator in lupta cu vidul de legi pe aceasta tema din tara noastra !!!
Cu multumiri !
emi_vio
Postat pe 11 Iulie 2013 13:38
dar ce ai cu saraca antena?!
quasaria
Postat pe 11 Iulie 2013 16:43
Auzisem si eu cand am fost in Ro , ca lumea e pornita pe astfel de antene...cica ar dauna grav sanatatii...
Rotty
Postat pe 11 Iulie 2013 16:48
Pentru ''quasaria''
Eu nu am nimic cu saraca antena..., ea are cu mine !
Consideri ca informatiile referitoare la pericolul amplasarii de antene GSM pe blocurile de locuinte... , sant niste minciuni grosolane??
Daca ma convingi ca nu sant periculoase, o las acolo unde este !!!

http://antenegsm.wordpress.com/2011/03/12/de-ce-sunt-antenele-gsm-periculoase/

http://www.urbaniulian.ro/2010/02/01/cum-scapi-de-o-antena-gsm/

http://www.gandul.info/stiri/antenele-gsm-reclamate-la-protectia-consumatorului-1024882

http://www.evz.ro/detalii/stiri/ISTERIA-ANTENELOR-CONTINU-Ct-de-periculoase-sunt-cuptoarele-cu-microunde-de-pe-bloc-10074.html

http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_128291/Antene-GSM-pe-blocuri-de-locuinte.html



emi_vio
Postat pe 12 Iulie 2013 10:23
emi, eu nu vreau sa te conving ca nu e periculoasa. Intr-o oarecare masura, este. Dar in aceeasi masura sint periculoase masinile care trec pe strada pentru ca emit noxe care dauneaza sanatatii mai mult decit antena, cam tot ce gasesti prin magazine de mincare, pentru ca au otravuri mai puternice decit e antena, stressul - care duce la depresie si depresia predispune la cancer, detergentii, pentru ca sint toxici, TOTI sint toxici, umezeala - pentru ca exista o bacterie in mucegaiul din interiorul peretilor, care ucide silentios - si demonstrabil.
Traiesti intr-o zona predispusa cutremurelor, cu o rata mare de infractionalitate, cu o infrastructura prost mentinuta, deci probabilitatea sa te curentezi la priza, sa iti dea unul in cap,, sa cazi cu liftul sau sa cada casa pe tine e cam la fel ca probabilitatea de a te imbolnavi de la antena. Nu vreau sa amintesc de apa pe care o bei - sau cu care speli vase, te speli pe tine si gatesti. Stii ce concentratie de elemente chimice nocive are?
Stii care e rata de tuberculoza in romania? Stii ca poti sa mori pentru ca te asezi pe un scaun in tramvai - sau sufla un trecator spre tine?
Iti cunosti zestrea genetica? Stii ce boli ai preprogramate - poate incepind de maine? Stii cite celule canceroase se inmultesc in corpul tau in fiecare secunda? Inspaimintator de multe. Stii care e diferenta dintre un organism normal si canceros? E descurajant de vaga.
Stii care e diferenta dintre normalitate si o boala psihica pe care nu o constientizezi? Doar o diferenta statistica.
Folosesti televizor? Laptop? Mobil? Cuptor cu microunde si, in general, aparatura electronica sau electrica? Ei bine, sint toxice! Toate!

Nu stiu daca ai inteles ideea: foarte periculos e doar lucrul pe care te focusezi. Din fericire, avem limite care ne impiedica sa constientizam proportiile pericolelor din jur simultan si la reala proportie, dar asta nu inseamna sa nu facem un reality check din cind in cind. Cu alte cuvinte, sa nu ne mai temperam angoasele. Sua sa ne ducem sa traim undeva pe o insula pur ecologica... intr-o casa de lemn. Netratat, ca altfel e nociv. Si sa mincam ce vinam - tot dintr-un blid de lemn.
quasaria
Postat pe 12 Iulie 2013 10:45
Da, quasaria, am inteles perfect ce mi-ai spus...Este adevarat !!!
emi_vio
Postat pe 12 Iulie 2013 21:29
emi_vio, nu e nevoie sa darami blocul ca sa scapi de antena aia, o poti sabota

poti urca pe bloc si desface cate ceva de la ea, sau sa o indoi putin sau sa o sucesti putin... pe alta directie ... si cand se vor plictisi oamenii aia de reparat la ea, o vor muta singuri ...!!!! asta daca nu poti rezolva pe cale amiabila problema!

ai zis de vidul legislativ... nu e o problema, ce nu e stipulaty in lege nu e interzis, dar nici admis! asa ca!!!! pana la legislatie, iti poti folosi inteligenta pentru a le creea neajunsuri!
daca ei au intrat abuziv in viata voastra si voi puteti sa ii scoateti cu forta de acolo!
heartbit
Postat pe 12 Iulie 2013 23:00
apropos:
antena aia gsm, cred ca se alimenteaza si cu curent... primul pas, e sa tai firul ala de alimentare si apoi oha semnal! mai ales ca s-ar putea curentul ala sa-l platiti tot voi, sau unii dintre voi...!
heartbit
Postat pe 12 Iulie 2013 23:08
Multumesc '' heartbit'' !!!
Mi-ai dat niste idei geniale. Cred ca le vom folosi..., la nevoie !
Toate cele bune !
emi_vio
Postat pe 13 Iulie 2013 10:10
este ciudat si totusi haios daca o luam asa ! dar de multe ori o problema trebuie sa vezi si din alte puncte de vedere !!foarte tare sa pui asa problema quasaria ! felicitari!,
garbo_19362
Postat pe 16 Iulie 2013 23:01
De la: emi_vio, la data 2013-07-13 10:10:16Multumesc '' heartbit'' !!!
Mi-ai dat niste idei geniale. Cred ca le vom folosi..., la nevoie !
Toate cele bune !


dupa parerea mea, ideile lui Bit nu sunt geniale... ptr. ca le stie toata lumea ! eu nu traiesc in Romania si nu stiu exact care sunt legile acolo. dar nu trebuie localizata probleme cu legi cu tot, numai la voi. si in alta parte se intampla asa ceva, numai ca in alta parte, ca aici de ex. treburile se rezolva si fara sabotarea lor. o fi geniala idea, dar e si periculoasa !!! de ex.: ei pot instala o camera de luat vederi speciala si in felul asta sa vada cine le indoaie antena.... ! sau, cine le taie curentul, etc. si primaria si unii locatari au primit mita ptr. a accepta sa se instaleze antena chiar ilegal, deci au interes sa ramana acolo. sau... sunt inconstienti de pericol ! si este periculoasa sa stii !!!! acuma, banditi care au instalat-o sunt oameni fara de lege ! si ei pot sa saboteze vre-un bun al tau daca te vede ce faci, "indoi antena"... cum ar fi masina din parcare sau mai stiu e ce !!! da, e o problema sa-i opresti pe mafioti ! sau daca nu e alta cale, atunci trebuie gandit bine cum se poate sabota fara sa aduci prejudicii (cred ca am scris bine...) tie sau altora din bloc ! aici de ex. intr-un sat de beduini, au gasit alta solutie. trageau la tinta de departe cu M-16 pana faceau praf toate antenele de pe un stalp pus langa case... si nu i-a prins nimeni. pana la urma, au ramas si ei fara antene dar si fara semnal...la mobile ! eu nu stiu la ce foloseste antena aia ca nu cunosc initialele care le-ai scris... in general, oamenii se lupta cu antenele de mobile. aici se pot interzice ptr. ca se mai respecta legile. alta solutie au gasit astia de la mobile, punand mai multe antene. find mai multe, intensitatea radiatilor e mai mica ptr. ca distanta dintre ele e mai mica. o antena departata fata de alta... e normal ca trebuie sa mareasca puterea deci si radiatia e mai mare. asta ca fapt divers... !
in cea ce scrie Q... e ceva adevar ! dar ca sa te lupti cu interzicerea masinilor sau avioanelor azi... e utopie. cu antenele e altceva. dupa parerea mea, daca vrei sa nu mori de radiatii, calcat de masina sau ucis de un avion care-ti cade pe bloc... si in ultima instanta de un cutremur... cel mai bine e sa nu te nasti de loc ! succes !!! in lupta contra "bietei" antene... !
barboneli
Postat pe 22 Iulie 2013 11:54
De la: emi_vio, la data 2013-07-13 10:10:16Multumesc '' heartbit'' !!!
Mi-ai dat niste idei geniale. Cred ca le vom folosi..., la nevoie !
Toate cele bune !


emi, nu stiu cat de suparata esti tu pe antena aia... dar cum a zis si barbo, ideile nu sunt geniale, sunt idei comune, in cazul in care vrei sa faci ceva, in mod direct. faptul ca nu te gandisei la ele, asta nu el face geniale
genial ar fi fost daca ti-as fi dat o idee, cum s-o faci sa dispara... sa se volatilizeze, dar din pacate nu detin astfel de idei ...

barbo, daca aia au pus pe "furate" o antena acolo ... si mai ales in ro, e putin probabil sa fi pus si o camera de supraveghere (extrem de putin probabil!) insa... atunci cand vrei sa faci un lucru .. si sa-l faci cum trebuie, nu te sui pe bloc cu un patent in mana si tai un fir sau indoi o antena si gata! studiezi terenul, vezi despre ce e vorba, faci ceva "calcule" si apoi te apuci gospodareste de treaba!
nu mai dau alte idei... nci geniale si nici negeniale, insa pot fi multe de spus, despre cum "sa-ti faci treaba" frumos si curat, incat sa scapi de "intrusi"
heartbit
Postat pe 22 Iulie 2013 12:02


de ce Bit sa nu puna camera ? aici au pus, asa ca si acolo se poate ! in rest, ai dreptate. se poate anihila dar trebuie bine gandit si executat. nici eu nu stiu cum... din fericire nu am nici o antena din asta sau din alta, pe langa mine ! tara asta e plina de antene de spionaj sau instalate ptr. aparare. avem antene care detecteaza orice lasnzare din Iran... sau alte puncte sensibile. avem de nevoie. dar toate sunt puse in zone nelocuibile. ce rost ar avea sa ne apere cu ele dar in schimb sa ne omoare cu radiatile lor... ?
barboneli
Postat pe 22 Iulie 2013 12:20
Pentru '' barboneli'' si ''heartbit'':
Informatiile voastre sant binevenite ! Ma bucur sa constat ca imi santeti alaturi cu sfaturi .
Trebuie sa va multumesc mult !
Inca nu s-a intamplat minunea,....antena GSM este tot acolo si ma priveste sfidator !
Sa aveti o zi frumoasa !
emi_vio
Postat pe 28 Iulie 2013 10:24
nu lasa pe maine ce poti face raspoimaine!
heartbit
Postat pe 28 Iulie 2013 10:43
Multi oameni asteapta ca sistemele politice so actiunile guvernelor sa se schimbe.Mie mi se pare ca este o pierdere de timp. Este mai usor sa ma schimb eu, sa iau eu masuri, decat sa astept ca liderii nostri sa ia masuri.
Sanatate!
Solutii_Pentru_Radiatii_Emf_1
Postat pe 3 Septembrie 2013 10:25
Foarte adevarat, nu se ''prea'' schimba .... ! Sunt de aceeasi parere, drept urmare ma schi,b eu !
emi_vio
Postat pe 29 Septembrie 2013 08:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
informarea zilnica 18 De la: office_salinasusesi_ro 19 Aprilie 2010 08:20
urgent ajutorrrrr!!!! 2 De la: zambil 17 Noiembrie 2010 08:23
Indemnizatie de cresterea copilului de 85% ... 100 De la: Lowiny 26 Aprilie 2010 19:05
legat de concediul de ohihna 1 De la: kidz005478 18 Noiembrie 2009 14:41
Lista negra cu cersetoare virtuale si care inseala pe cei ce le ajuta 1 De la: LauraNicole 18 Februarie 2010 01:29
Setari Cookie-uri