ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Menstruatie.

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna seara, fetelor! Ati luat vreodata pastile pentru intarzierea menstruatiei? Am planificat o plecare cu prietenii pentru un weekend, insa plecarea coincide cu ziua in care trebuie sa imi inceapa menstruatia. Bineinteles ca nu as vrea sa fac ture la toaleta din 10 in 10 minute sau sa stau stresata, asa ca as vrea sa fac un compromis de data asta si sa o aman cu 2-3 zile. Am auzit de tot felul de metode: vitamina K, anticonceptionale, calciu...dar astea ies din discutie. Stiu ca exista pastile special pentru asa ceva si as vrea sa stiu daca a apelat cineva la ele, daca au avut urmari negative, daca au dereglat menstruatia s.a.m.d.
  citeaza   raspunde

ORICE produs veti folosi va va influenta echilibrul hormonal cu urmari de multe ori necunoscute ! Eu una nu va sfatuiesc sa procedati asa !
  citeaza   raspunde

nu cred k este ok sa iti intarzii ciclul menstrual... normal k o sa aiba consecinte negative.... foloseste tampoane interne sau planifica pt altadata intalnirea....
  citeaza   raspunde

Un răspuns (plin) de K K K ...
  citeaza   raspunde

Draga MelissaMarr, anticonceptionalele nu se iau dupa ''dupa ureche''. Trebuie sa mergi la un ginecolog, care iti va cere un set specific de analize de sange si de urina. In functie de ce arata acele analize iti va recomanda un medicament care ti se potriveste. Si va trebui sa le iei asa cum iti va spune. La 3 zile dupa ultima pastila iti va veni ciclul. Nu face greseala sa iei acest tip de medicamente fara recomandarea unui medic. Riscurile sunt foarte mari, se poate ajunge la complicatii pe termen lung si poate niste urmari nedorite si iremediabile (dereglarea duratei si periodicitatii ciclului menstrual, cresterea parului in exces sau in zone nedorite, crestere in greutate fara motiv, diferite dereglari hormonale etc.).
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: