Ce ar trebui sa fac?

e pacat sa-ti spun asta, dar... lasa-l repede, cat mai ai timp. e limpede ca el tine prea putin la tine, esti doar una din posesiunile lui, cum bine zici. deocamdata singura lui iubire adevarata e mama, in rest e decor - si tu doar faci parte din el. gandeste-te ca iubirea e nevoia reciproca de a te simti unul... iar bunurile materiale nu te vor face mai fericita...
bicflo
Postat pe 4 Mai 2013 20:51
de ce trebuie sa-i induri atitea ? ,. pentru o familie care practic tu nu oai ?viata merge mai departe,nu neglija ,inca mai poti face multe .Iar in privinta locuintei ,in cazul unui divirt ,nu poti impartii nimic cu el ,pentru ca nu este al lui .nu-ti trebuie decit putin curaj sa poti face acest pas DIVORTUL .Ai sa gasesti sigur pe cineva care sa te aprecieze,respecte si iubeasca ,asa cum esti. Alegerea-ti apartine.
alex2273
Postat pe 5 Mai 2013 07:41
Draga mea,

Poate ca pare dur dar gandeste-te bine..este foarte gelos si gelozia este "o boala" de care nu se va vindeca niciodata.Nu trebuie sa te "agati" de el, nu este singurul barbat din lumea asta. Din punctul meu de vedere, trebuie sa discutati cu multa seriozitate despre problemele astea si daca vezi ca te trateaza cu fraze de genul "nu ma pun cu nebuna" inseamna ca nu te iubeste, nu te intelege si ca pur si simplu te considera proprietatea lui. Si nimeni nu este proprietatea nimanui. Esti si trebuie sa fi propriul tau stapan. Nu-l lasa sa te "calce in picioare". Daca vezi ca nu ai cu cine sa te intelegi, lasa-l. Stiu ce greu este sa citesti cuvintele astea dar sa stii ca, daca veti ramane impreuna pe mai departe si daca il vei lasa sa se poarte asa cu tine si sa iti impuna toate lucrurile astea, vei innebuni. la prorpiu. Iti vei distruge viata. Iar viata este scurta si merita sa fie traita frumos si cu bucurie in suflet. Daca il vei lasa, sa nu te lasi impresionata de telefoanele pe care le vei primi sau vorbele lui. Mergi inainte pe drumul tau si intr-o buna zi vei gasi un baiat care sa te placa pentru ceea ce esti, sa te placa pentru prietenii tai, pentru tot ce reprezinti. Prietenul pe care il ai acum nu te respecta, nu are incredere in tine. Asa este el. Fi tu insati, intotdeauna,! Si indeparteaza-te de omul asta.. Nu-i ceea ce iti trebuie.
sanatate multa si curaj si incredere in tine si numai bine!
garbo_5743
Postat pe 6 Mai 2013 14:44
Nu știu la ce speri în continuare,dacă acum se comportă așa ,ce crezi că se întâmplă în viitor? NIMIC bun pentru tine.TREZEȘTE-TE!!! Nu este normal să te caute în geantă ,să-ți citească corespondența,să achiziționeze ceva pe numele mamei lui .Dacă și-ar dori o familie cu adevărat nu ar gândi la bunuri proprii ,ci numai la bunuri comune pentru voi doi și pentru urmașii lui și ai tăi.DACĂ TE-AR IUBI CU ADEVĂRAT S-AR DESPRINDE DE FAMILIA LUI .BINEÎNȚELES CĂ DACĂ AU NEVOIE DE AJUTORUL LUI TREBUIE SĂ O FACĂ ,dar trebuie să se gândească în primul rând la tine,la viitorul vostru.Este posibil să speri degeaba la o schimbare a lui ,cam greu să-l schimbi acum .Gândește-te foarte bine la ce te așteaptă alături de el,...E gelos cumva ?,e prea mic de vârstă și nu e „copt”suficient?,nu comunicați suficient?.Să nu regreți toată viața alegerea făcută.....Vorbă lungă =sărăcia omului,în cazul tău posibil doar o amăgire.Asta e părerea mea.Categoric nu merită să suferi.Sunt atâția băieți buni numai că tu trebuie să analizezi foarte bine ,să pui în balanță calitățile și defectele lui,apoi pe ale tale și să tragi concluzia.ORICUM ,ORICE S-AR ÎNTÂMPLA NU MERITĂ SĂ SUFERI.
garbo203525
Postat pe 6 Mai 2013 23:41
Parerea mea,scurta si la obiect!Lasa-l,nu mai continua!
garbo100331
Postat pe 7 Mai 2013 07:20
si sotul meu a fost ofiter de marina, intradevar este o viata destul de grea mai ales pentru noi dar eu poate am avut norocul sa dau peste un om foarte special,tandru si iubitor care are mare incredere in mine ,incredere care creste cu timpul. Incearca sa petreci mai mult timp cu el, sa-i spui ce nu-ti convine si nu iti face placere caci daca nu se instaleaza o relatie de respect si incredere reciproca nu aveti nici un viitor si mai devreme sau m,ai tarziu vei suferi ,Merita ??? avem doar o viata. Desigur depinde si de tine si sfatul meu este sa raresti Facebookul care la inceput mi-a placut si mie pana am constatat ce frustrati si obsedati se baga in seama, mai ales barbatii straini ,francezii si italienii in special) dar mai bine mai rar si doar cu adevartii prieteni carea tin la tine si relatia ta si ai grija ca py fi asa zise prietene care din rautate ,invidie sau d-nezeu stie ce vor sa-ti faca rau. Te pup si astept sa vorbim
garbo_13042
Postat pe 8 Mai 2013 07:07
,,Nu ma pun cu nebuna ,,este primul semn de lipsa de respect,controlul telefoanelor, a facebook-ului si a gentii este dovada de neincredere,impunerea prietenilor este punerea sub interdictie,faptul ca se gandeste ca la o eventuala despartire casa sa-i ramana mamicii lui, desi acolo vor fi banii tai si mai ales munca ta de sotie(pardon,de sclava),toate astea nu spun decat ca nu-i pasa de tine decat in masura in care vede ca esti disperata dupa o familie si ca in virtutea asta i-ai deveni PE GRATIS menajera,amanta, eventual bona.Mama lui este cu siguranta artizanul tuturor acestor considerente, si nu atat din perspectiva faptului ca nu e de acord cu tine, ci din cauza faptului ca ea-o femeie singura -si-a revarsat toate emotiile, frustrarile,nerealizarile emotionale, toate dorintele de femeie meimplinita asupra psihicului lui , iar el nu cauta acum o femeie iubitoare-caci simte ,fals, in prezenta mamei lui aceasta iubire,si cauta in afara doar necesitatile despre care vorbeam mai sus-menaj,etc...
Nu va cauta niciodata iubirea de la altcineva, este iubit suficient in cuplul mama-fiu, este genul de barbat deja insurat cu maica-sa, cauta doar acoperirea sociala a familiei-cu tine.Daca vreti sa jucati un teatru cu vietile voastre,casatoriti-va, dar tu vei fi pasarea prinsa in cusca,si nici macar nu e o cusca aurita, e deja plina de rahat, daca acum, inainte de a face pasul casatoriei tu vezi atatea motive de tristete.
Da-ti o sansa sa fii fericita,cauta chestia asta improbabila -FERICIREA- in alta parte, caci langa el nu esti.
Nu face un compromis major cu viata ta,nu te tine nici o minciuna de genul ,,cati ani de iubire,,sau ,,il iubesc,,.
Fa-o,pleaca inainte sa aveti copii.
Treaba ta daca te nenorocesti pe tine dintr-un orgoliu tampesc ,dar nu nenoroci viitorii tai copii, alege-le un tata care sa -i merite.
garbo_5053
Postat pe 8 Mai 2013 22:14
SINCER, IMI PARE RAU PT TINE. AM TRECUT PRINTR-O SITUATIE ASEMANATOARE SI TE ASIGUR CA, ORICAT AM IERTAT, ORICAT AM INTELES SI ORICAT AM TRECUT CU VEDEREA ( DIN MULTA DRAGOSTE SI DORINTA DE A NE PETRECE VIATA IMPREUNA), TOTUL S-A TERMINAT DUPA ANI SI ANI CU DESPARTIREA. LA INCEPUT CREDEAM CA VIATA MEA NU-SI MAI ARE ROSTUL... CA LACRIMILE SI DUREREA DIN SUFLET NU V-OR MAI DISPAREA NICIODATA, INSA...ACUM, DUPA 5 ANI CAND PRIVESC IN URMA, MA INTREB DE CE MI-AM PIERDUT TIMP DIN VIATA MEA PT UNUL CA EL? ACUM MA SIMT UN OM RESPECTAT, UN OM IUBIT SI NU POT DECAT SA-I MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA MI-A DAT TARIA SA PUN PUNCT ACELEI RELATII. TREBUIE SA CONSTIENTIZEZI CA TU, VIATA TA , ESTE MAI IMPORTANTA SI MAI PRETIOASA DECAT FIRIMITURILE DE DRAGOSTE CARE TI LE ARUNCA EL. VAZUTA SITUATIA TA DIN ,,AFARA" ESTE CLAR CA BARBATUL CU CARE ESTI NU TE IUBESTE SINCER. POATE CA NU ASTA-I CEEA CE VREI SA AUZI INSA, TREZESTE-TE , REVINO-TI SI IA-O DE LA CAPAT. SIGUR PE UNDEVA E ,,JUMATATEA TA" CARE TE CAUTA SI TE IUBESTE. SI NU FA GRESEALA SA-I DAI BANII PT APARTAMENT PT CA ORICAT AR FI...MULTI SAU PUTINI, SUNT BINEVENITI INTR-O VIITOARE RELATIE ADEVARATA. ITI DORESC NUMAI BINE INSA...DE TINE DEPINDE
femeia_xlast
Postat pe 9 Mai 2013 13:04
nu merita sa stai cu un asa om; nu va face decat sa ceara, nu sa dea- de la tine, nu de la el;
va ajunge sa iti caute mesajele in telefonsau email in fata ta; pe langa lipsa de respect el da dovada si de un egoism fantastic; renunta la asa un specimen! lasa-l sa se insoare cu maica-sa! lipsa de respec duce la destramarea unei relatii- mai devreme sau mai tarziu; invata sa te respecti!
crisv01
Postat pe 14 Mai 2013 23:29
De la: unefille, la data 2013-04-16 12:48:17Apartamentul pe care il luam este la 5 minute distanta de casa mamei lui. Nu a vrut sa plecam mai departe dar la insistentele mele de a locui separat a fost de acord sa avem o casa a noastra, pentru care atat eu cat si el am strans bani, mama lui nu a contribuit cu nimic. Nu m-ar deranja daca ar fii doar pe numele lui chiar daca am si eu o cota parte insa el doreste sa il lase mamei lui si sa il primeasca inapoi prin donatie. Probabil ca exagerez insa s-a zguduit ceva in mine cand mi-a spus ce vrea sa faca. Am crezut ca lucrurile acestea ne privesc doar pe noi doi, ca este vorba de viata noastra si de ceea ce creem pentru a fii mai buna. Nu inteleg unde vrea sa ajunga defapt!? Am sa imi fac timp sa merg la un psiholog pentru a discuta si a povesti tot ce nu am putut aici insa pana imi va permite timpul am nevoie de parerea persoanelor din afara. Spune-mi te rog unde gresesc?
Iti multumesc foarte mult pentru timpul acordat.



nu , nu gresesti. in cazul in care tot mama lui va avea cistig de cauza, tu nu iti baga banii in apartamentul ala. nu conteaza cit de mica va fi cota ta.
daca nu il luati pe voi doi, atunci sa il ia singur.

vei mai avea de tras, pentru ca fiind crescut doar de mama lui, inca nici acum nu e pregatit sa taie cordonul ombilical. si va mai dura o vreme, daca e destul de puternic ca om, dar s-ar putea sa fie la fel de atasat si de controlat de mama lui pina la moartea ei.
vivacedonna
Postat pe 19 August 2013 21:44
BUNA DRAGA MEA , nu stiu daca mai esti interesata de siteul garbo, dar aici mai ai prieteni inca . eu am fost casatorita cu un navigator numai 30 de ani ! si viata langa ei este imposibila . nu te lasa pacalita de bani sau chiar daca inca crezi ca esti indragostita de el ! ei se transforma in niste tirani si egoismul lor este ingrozitor! nu vorbesc de gelozie si posesivitatea lor! daca nu vrei sa iti distrugi cu buna stiinta viata fugi de ei cat poti . sper ca nu te-ai casatorit si nici apartament nu v-ati luat impreuna ! iti doresc bine pe toate planurile !
garbo_19362
Postat pe 19 August 2013 22:05
"Draga mea,mergi cat de departe poti si nu te uita inapoi..ce face acum,va face mereu..oamenii ca el nu se pot iubii decat pe ei..nu cred ca vei reusii sa schimbi nimic ori cat de mult iti doresti,el nu este pt tine si nici tu pt el...Multa bafta si sa nu crezi nici o clipa ca se va schimba...poate in rau,dar in bine...cu drag si ..fi fericita daca vrei,daca nu."

Cata lipsa de limba romana poti avea "psiholoago" garbomix! Nu ai terminat nici cele 8 clase? Vrei sa iti citez din perlele tale?
O fac, fara placere. Iata :

- lipsa spatiu intre cuvinte : "Draga mea,mergi", "iti doresti,el nu este", "daca vrei,daca nu";
- lipsa cunostintelor elementare de utilizare a cuvintelor : "mergi cat de departe poti";
- folosirea pluralului nu-i de nasul tau : "se pot iubii decat pe ei", "vei reusii sa schimbi", "fi fericita daca",

Mare densitate de greseli in cateva randuri de text.
Mai ai timp sa inveti, pana mori.
Copiii cum ti-i educi?!
adio_pasare_maiastra
Postat pe 21 Februarie 2016 12:17
Ce noroc pe noi, ca a aparut pasarea "maiastra" ( ), sa ne corecteze ! La cum se schimba regulile de scriere in limba romana, cred ca eu par a nu avea nici 4 clase absolvite. Dar ce noroc ca a zis si "adio" !!!
Rotty
Postat pe 21 Februarie 2016 16:18
De la: Rotty, la data 2016-02-21 16:18:12 Ce noroc pe noi, ca a aparut pasarea "maiastra" ( ), sa ne corecteze ! La cum se schimba regulile de scriere in limba romana, cred ca eu par a nu avea nici 4 clase absolvite. Dar ce noroc ca a zis si "adio" !!!

Mare grija, @Rotty, ca s-ar putea ca nici macar ... clasa a V-a sa nu te salveze!

Nu de alta, da' folosesti aiurea si in exces 'virgula':
"noi, ca" si " , sa" (aici mergea 'oarecum', da' cel mai bine era ";" sau chiar ":"...

Si-ai dat-o cu ... mucii-n fasole rau de tot taman la "regulile de scriere IN (?!?) limba romana"!

Pt. simplul motiv ca sint regulile de scriere ... ALE limbii romane. Da' chestia asta cred ca se facea mai tirziu, prin clasa a VI-a parca, nu?

Asta s-a vrut sa fie doar o sarja ... prieteneasca, nimic altceva.
No offence, right?...


garbo101426
Postat pe 22 Februarie 2016 16:40
La "in" si "ale" , mea culpa. Si "no offence" , ca n-am pe cine si nu are rost. Oricum site-ul asta a ajuns dintr-un site de socializare, intr-unul plin de profesoare si profesori care mai de care mai destepte / destepti. Din lipsa de subiecte ne legam de scame si scamisoare, sau din plictiseala ?
Dupa amiaza placuta.
Rotty
Postat pe 22 Februarie 2016 17:18
De la: Rotty, la data 2016-02-22 17:18:11La "in" si "ale" , mea culpa. Si "no offence" , ca n-am pe cine si nu are rost. Oricum site-ul asta a ajuns dintr-un site de socializare, intr-unul plin de profesoare si profesori care mai de care mai destepte / destepti. Din lipsa de subiecte ne legam de scame si scamisoare, sau din plictiseala ?
Dupa amiaza placuta.

Cind ai dreptate, ai dreptate, ce sa zic...
Eu cred ca plictiseala si, uneori, chiar lipsa de masura ne fac sa fim adeseori prea caustici si sa depasim 'bor(e)-der'-ul ... 'dialogativ'! Ooops!...

Da-ti mai aduci tu bine aminte cine era mai to(n)t timpul cu degetu' pe tragaciul lingvistic al limbii romane?!?

C-am din 'zona' aia a pornit mai tot taraboiul asta gramaticesc...

Asemenea si tie!...
...ca e destul de cald pt. asa ceva...
garbo101426
Postat pe 22 Februarie 2016 17:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ah,Internetul! 8 De la: cinezee 21 August 2009 00:49
in dragoste si in razboi exista reguli? 1 De la: 15 Ianuarie 2009 13:49
AM nevoie de putin ajutor ! 3 De la: iasomia 21 Iunie 2009 08:16
E limba romana-i proasta ca ne lasa si pamantul rau ca ne suporta? 20 De la: tutankhamon 27 Ianuarie 2010 01:09
Fraza anului! 383 De la: tutankhamon 20 Noiembrie 2009 13:05
Setari Cookie-uri