ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Cum se pregateste carnea tocata pentru vinzare in cantitati mari

Voteaza
*****Scor: 3 din 2 voturi
 

cum se pregateste carnea pentru produsele fasfooud
vimeo.com/36539227#

  citeaza   raspunde

acu' depinde...in cantitati cit de mari? 70 de kg? 90 de kg? Si depinde si de virsta individului ca na... unii sint mai fragezi, pe altii probabil i-ai transa mai greu. Desi, dupa poza, esti si tu destul de impanata.
  citeaza   raspunde

De la: quasaria, la data 2013-04-12 16:37:56acu' depinde...in cantitati cit de mari? 70 de kg? 90 de kg? Si depinde si de virsta individului ca na... unii sint mai fragezi, pe altii probabil i-ai transa mai greu. Desi, dupa poza, esti si tu destul de impanata.


nu pupa occidentalu fomeie ca mine! la foamea lor americanii si occidentali,in loc sa faca dragoste cu femeile le baga la tocatoare sa le faca salamiiiiiii si sunca presata,chiftelute la Donald
  citeaza   raspunde  citeaza   raspunde

De la: quasaria, la data 2013-04-13 10:11:29


Presedintele Bush se intalneste cu Regina Angliei si o intreaba, curios si nedumerit, cum de are Anglia o guvernare atat de eficienta, solicitandu-i o sugestie. Regina ii surade condescendent si-i spune ca cel mai important lucru este sa fii inconjurat de oameni inteligenti. Bush vrea sa afle cum stii daca oamenii din preajma sunt realmente inteligenti. Dupa ce mai ia o sorbitura de ceai, regina raspunde suveran: `Oh, este foarte simplu, le dai un test de inteligenta`. Apasa pe buton si solicita sa vina Tony Blair. Apare primul ministru si regina, surazand, il pune sa raspunda la urmatoarea intrebare: `Spune, Tony, mama ta si tatal tau au un copil. Daca nu este nici fratele tau, nici sora ta atunci cine este?` Fara sa ezite Blair raspunde concis: `Acela nu pot fi decat eu!`. `Da, foarte bine`, raspunde regina mandra de Primul ei ministru.
Bush pleaca acasa si-l intreaba pe Dick Cheney, vicepresedintele sau, acelasi lucru. `Dick, mama ta si tatal tau au un copil. Daca nu este nici fratele tau, nici sora ta atunci cine este?`. `Nu sunt sigur, raspunde vicepresedintele SUA, lasa-ma sa aflu`. Si pleaca sa se consulte cu consilierii lui, dar nici unul nu-i ofera o solutie. Intr-un tarziu, recunoaste pantofii D-nei Rice la toaleta barbatilor in compartimentul vecin si o abordeaza cu aceeasi nedumerire: `Condy, spune-mi, mama ta si tatal tau au un copil. Daca nu e nici fratele tau, nici sora ta, atunci cine e?`. Sefa de la Departamentul de Stat surade blajin si-i raspunde cu gratie lui Dick Cheney: `E simplu, eu sunt!`
Vicele multumeste si se duce glont la presedintele Bush. E binedispus si raporteaza: `Am facut cercetari si am gasit raspunsul: este Condy Rice!`. La care Bush se ridica, se opreste furios in fata lui Cheney si-i spune in fata: `Nu, esti un idiot! Este Tony Blair.
  citeaza   raspunde

depinde ce vrei sa faci din carnea tocata.Mici,piftele..,placinte cu carne...?sa adauga ingrendiente diferite diverse mirodenii ptr fiecare in parte.
  citeaza   raspunde

N-ar fi mai sigur si mai sanatos sa-ti alegi singura halca de magar/cal, sa vii cu ea acasa, s-o speli si s-o toci la masina electrica? Astia sunt in stare sa toace si degetele (copite) , ochisori sau mai stiu eu ce Opinia mea
  citeaza   raspunde

De la: garbo_11724, la data 2013-04-12 14:12:28cum se pregateste carnea pentru produsele fasfooud
vimeo.com/36539227#


..esti morbid!
  citeaza   raspunde

Io ti-am zis......
  citeaza   raspunde

Mda, omu' e "special"....
  citeaza   raspunde

Nici nu am putut sa vad tot.....
  citeaza   raspunde

Eu am ramas precum emoticonul asta m-a marcat profund! Trebuie sa ai "nevoi speciale" ca sa-ti placa morbidul intr-asa masura!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: