ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Buna.

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna.Eu am o relatie de un an.Problema e ca prietenul ma cearta din orice chiar daca ne vedem destul de rar.Cand spun ca ma cearta ma refer ca se leaga de orice chestie minora cum ar fi spalatul paharelor.Eu trebuie sa fiu mereu atenta sa fie super curat la bucatarie chiar daca nu locuim impreuna.Recunosc ca nu sunt genul de persoana foarte ordonata dar totusi nu mi se pare normal sa ma certe pentru astfel de fleacuri.Voi ce credeti?
  citeaza   raspundenu credem !!! sau cel putin, nu eu ! pe langa altele pe care nu le cred... nici asta ca te cearta nu cred ! adica nu trebuie sa te certe ptr. asta. trebuie sa sparga paharele murdare si o sa ramana cele curate... pana se termina ! si paharele si.... cearta ! apropo de cearta si bucatarie...Am ntrebat-o pe nevast-mea unde ar vrea s mergem pentru aniversarea cstoriei noastre.
Mi s-a nclzit inima cnd am vzut-o topindu-se de bucurie.
Undeva unde n-am mai fost de mult timp a spus ea, nehotrt.
Așa c i-am sugerat: Ce prere ai de buctrie ?
și atunci a nceput cearta !

  citeaza   raspunde

Ce anume nu crezi?
  citeaza   raspunde

Nici mie nu mi se pare normal, dar important e cum ti se pare tie si-i bine ca ti se pare anormal. E cam aiurea sa-ti imaginezi nu cum se va purta cand iti va fi sot(daca se va intampla), ci cand va veti muta impreuna. Ar trebui sa faceti pasul cat mai curand, pentru a te lamuri cat mai repede.

De obicei, aceste "calitati" vin cu altele la pachet...si nu te vad prea bine. Uite ca nu ai chef o data sa faci bec bucataria...sau poate ti-e rau. Curios e daca pune si el mana sa te ajute, daca nu...macar sa-si tina gura. Asa o fi vazut la el in casa, poate. Taica-sau ar fi cicalit-o si terorizat-o pe maica-sa pentru toate lucrurile marunte. E un stres in plus si nu-i putin lucru...de altfel, ai observat si tu. Sper c-ai discutat, deja, cu el si i-ai spus sa-si vada de treaba ca te deranjeaza si ca stii si tu ce ai de facut. Nu stiu de ce, dar, cred ca se tot repeta scenariul asta intre voi.
  citeaza   raspunde

El locuieste singur ? Daca da , fa-i o vizita sa vezi daca la el este totul impecabil , daca straluceste totul de curatenie .
Oricum , daca veti locui amandoi , treburile casei trebuie impartite .
Fiecare are sevici , deci simte nevoia de relaxare , de odihna .
Cui nu-i convine ceva , sa puna mana sa faca .
Veti fi parteneri , nu altceva .
  citeaza   raspunde

Pai daca deja va certati de la pahare murdare desi va vedeti destul de rar...eu zic sa spui stop si sa iti cauti alt prieten!
  citeaza   raspunde

Daca acuma te cearta pentru orice....... cand o sa fiti casatoriti te va bate din orice............ Cunosc asemenea cazuri!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: