ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Horoscop zilnic: BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Ce parerea aveti despre relatia dintre zodiile berbec si gemeni?

Voteaza
*****Scor: 3 din 1 vot
 

Eu sunt zodia gemeni si cam sunt "obsedata" de astrologie, trebuie sa stiu fiecare ce si cum reprezinta? De ce procedeaza asa? Si de multe ori urmaresc compatibilitatile astea dintre zodii. Am vazut ca pe multe site-uri intre aceste zodii este o anumita legatura si uneori gasesc chiar si intre noi o astfel de legatura, doar ca el este cateodata atat de rece, imi face uneori cate o mica scena pe care eu mai greu mi-o scot din gand si chiar uneori ma afecteaza. Voi ce credeti despre o astfel de combinatie? Ce credeti despre zodia Gemeni? :D
  citeaza   raspunde

acelasi lucru pot spune si eu despre barbatul geaman....f inteligent dar cu un comportamen rece unsa cateodata se mai scapa.....oricum sa nu uitam cei nascuti sub acest semn zodiacal sant persoane duale sa nu uitam.....ma lupt de 3 ani cu un geaman eu fiind berbec....este o atractie f puternica intre noi....
  citeaza   raspunde

Buna ziua fetelor. Sa va spun eu, care traiesc cu un geaman de 27 de ani. Noroc ca eu sunt sagetator. Zodia Geaman , se spune ca sunt doi, de unde si denumirea. Aci te pupa , aci de "scuipa ". Au un suflet de aur, dar pana sa ajungi la suflet au gura "spurcata". Sunt dificili, greu de suportat si uneori te intrebi: Sunt normali??? Da, sunt normali dar asa sunt ei. Daca reusesti sa-l faci sa inteleaga ca nu esti proprietatea lui este Ok, daca nu, este vai de tine. Trebuie sa te impui de la inceput, altfel ai de suferit. Mult succes.
  citeaza   raspunde

eu de 4 ani ma lupt cu un geaman:P
  citeaza   raspunde

si dai si lupta, neicusorule, puicusorule... si clopoteii clinca clinca...
si clotzopeii clinka clinka
  citeaza   raspunde

De la: garbo050594, la data 2013-02-25 17:00:14eu de 4 ani ma lupt cu un geaman:P


siii.... ? cine are avantaj pana acum ??? si cu ce arme te lupti... cu spada, pistol sau ciorapi murdari... ???
  citeaza   raspundesi ca sa stiti si voi... eu traiesc de 41de ani cu o femeie nascuta in zodia gemeni... una, ca n-are sora geamana... si e cel mai minunat lucru care mi s-a intamplat in viata ! de berbec... nu ma pronuntz ! dar imi plac berbecii !!! la frigare... !!!
  citeaza   raspunde

Biblia

Ghicirea i vrjitoria.

S nu fie la tine nimeni care s-i treac pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care s aib meteugul de ghicitor, de cititor n stele, de vestitor al viitorului, de vrjitor,
de descnttor, nimeni care s ntrebe pe cei ce cheam duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care s ntrebe pe mori.
Cci oricine face aceste lucruri este o urciune naintea Domnului; i din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul tu pe aceste neamuri dinaintea ta.
Tu s te ii n totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tu.
Cci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascult de cei ce citesc n stele i de ghicitori; dar ie, Domnul Dumnezeul tu nu-i ngduie lucrul acesta. (Deuteronom 18:10-14)

Aa vorbete Domnul: Blestemat s fie omul care se ncrede n om, care se sprijin pe un muritor i i abate inima de la Domnul! Cci este ca un nenorocit n pustiu i nu vede venind fericirea; locuiete n locurile arse ale pustiului, ntr-un pmnt srat i fr locuitori. Binecuvntat s fie omul care se ncrede n Domnul i a crui ndejde este Domnul! Cci el este ca un pom sdit lng ape care-i ntinde rdcinile spre ru; nu se teme de cldur cnd vine, i frunziul lui rmne verde; n anul secetei nu se teme i nu nceteaz s aduc rod. (Ieremia 17:5-8)
  citeaza   raspundeei si... ??? mai e un topic pe undeva cu gunoaie din astea... de ce aici ??? sau poate tu esti geaman cu un berbec... ? ca despre asta se vorbea pe aici.... !
  citeaza   raspunde

Cica sunt cele mai compatibile zodii! Gemenii se plictisesc repede,sunt tot timpul in miscare si singurul care se misca mai repede este berbecul!Nu te plictisesti cu un berbec dar vezi ca el se crede buricul pamantului!Berbecul este un semn egoist,gemenii un semn altruist.....foc si aer!Si cu ce arde focul? Take care!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: