ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Horoscop zilnic: BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

El balanta, ea leu ????

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

CINE CUNOA¬TE O ASEMENEA RELATIE?
MERGE?
  citeaza   raspunde

Da. 35 de ani de casnicie...
  citeaza   raspundepaiii... eu zic s-ol cantareasca intai... pe urma vede el daca o mai vrea... !!!
  citeaza   raspunde

numai sa nu-l prinda cu ocaua mica!
  citeaza   raspunde

Poate merge numai daca o pui pe ea pe primul loc , daca esti o balanta care umbla dupa aventuri slabe sanse , ca balanta iti sugerez sa fi om serios , pentru ca barbati balanta sumt instabilii si aventurieri . De fapt totul depide de tine .
  citeaza   raspunde

NU MERGE!
  citeaza   raspunde

TOAR¬A ANDREEA, ORICE B├RBAT FUGE DE UNA CARE G┬NDE¬TE CA MATA!
  citeaza   raspunde

Adi, eu zic sŃ nu gÔnde║ti ţn zodii ║i dacŃ fata te iube║te iube║te-o ║i tu!
  citeaza   raspunde

sub nici o forma... un leu.. cu o balanta.. slabe sanse
  citeaza   raspunde

Eu cred ca este intr-o relatie perfecta. Se accepta unii pe altii. Barbatii balanta (unii) st atat de dulci si draguti si mint atat de frumos incat femeia leu, care are nevoie de auditoriu ca de oxigen, care accepta minciuna (daca de fapt asta vrea sa auda) daca este spusa frumos, cat de cat credibil si decorata cu flori si inimioare, deci femeia leu il iubeste ca o mamica pe copil. Balanta nu e deloc agresiva si este vesela, vorbareata si tonifianta. Leul are nevoie de multa spuma de sampanie ca sa se tavaleasca prin ea, asa ca Balanta ii ofera din plin.
Mare atentie la Balanta sa nu si-o ia in cap, iar daca vrea sa insele sa-si acopere urma cat mai mult si mai bine. intr-o prima faza leoaica pare naiva, credula si usor de dus de nas, dar ii trece repede si cand descopera adevarul (si-l descopera sigur_ nu vrei sa fii prin preajma.
Eu zic ca merge PERFECT! (bine cu o rezerva de 10% pe care o datoram altor factori: educatie, antecedente, varsta, exper etc.)
Mult Noroc!
  citeaza   raspunde

  citeaza   raspunde

Intotdeauna merge o relatie intre un barbat si o femeie...... mai ales pentru un barbat balanta este o intalnire minunata cu o femeie temperamentala cum este leoaica, iar leoaica se simte foarte bine cu un barbat balanta, mai ales daca este atent si tandru!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: