ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Jocuri educationale pe calculator - piticlic

Voteaza
*****Scor: 5 din 2 voturi
 

Buna ziua,

Am un baietel de 4 ani si 3 luni care a invata si se joaca cu PitiClic. Orice alte jocuri am incercat nu i-au placut atat de mult ca acestea. A invatat cifrele si o parte din litere, cuvinte si expresii in engleza, franceza si germana, multe lucruri care il incanta si care ii dezvolta imaginatia si creativitatea.
Imi pare bine ca sunt softuri cu instalare si au renuntat la cele cu rulare de pe cd - mergeau mai greu, pe cand cu cele instalate nu mai avem grija cd-ului.
Acum ne jucam cu Visul lui PitiClic si cu covorasul lui PitiClic in ultima vreme nelipsit.

Voi ce preferati?
  citeaza   raspunde

Eu am cumparat cateva cd-uri PitiClic prin intermediul celor de la gradinita :).
Ne-am jucat cu ele si chiar am ramas placut surprinsa de jocurile si informatiile de acolo.Intr-un Cd gasesti cam de toate de la jocuri de mate, puzzle, comunicare, limba ....cam tot ce apare si-n programa scolara....pentru ca am observat ca sunt realizate dupa programa scolara.
  citeaza   raspunde

Da sunt foarte ok CD-urile celor de la PitiClic! Pentru invatarea alfabetului , recunoastere literelor si sunetelor, despartire in silabe..mi s-au parut utile cd-urile celor de la PitiClic. Au mai multe variante de CD-uri si cuprind mai multe joculete educative din diverse domenii.Eu le-am cumparat din supermarket dar mi se pare ca le gaseti si prin gradinite.
Sunt tare prietenoase ca format pentru cei mici...
  citeaza   raspunde

Fetita mea este incantata de jocurile cu Piticlic.Zilele acestea a venit de la gradi cu un alt cd, ceva cu Emotica, dar inca ne jucam cu cele vechi. Mie imi place ca invata destul de mult doar jucandu-se.
  citeaza   raspunde

Buna ziua, eu il las pe fiul meu sa se joaca jocuri online gratis pe calculator pe www.jocurionline.us .Sunt categorii de jocuri de indemanare, de logica care ajuta copilasiii.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: