ghid pentru o viaƣă ßmplinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Compatibilitate berbec ( eu ) - taur - ( ea ) chiar și alte zodii

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

Vă salut cu tot respectul pe toți de pe acest forum. Am văzut atâtea mesaje contra berbecilor încât am hotărât să-mi bag și eu ,, coarnele ". Eu am o relație de ceva timp cu o femeie taur, si eu sunt berbec. Pot să spun că am facut câteva compromisuri pentru femeia iubită ( Nu pot spune multe ) pentru că ar fi ipocrizie. Sunt un familist convins și bineînțeles, am și eu defectele mele. Nu știu ce fel de ,, berbec " sunt.. ( Nascut pe 8 aprilie ora 00:30 Berbec cu Ascendent in Sagetator si Luna in pesti ) Dar orgoliul meu pentru iubita mea e 0. Mereu cedez eu si-as ceda si la alte capitole cum ar fi inselatul si-as ierta-o sa nu dispara din viata mea. Sunt un romantic convins si iubesc sa fac cadouri neasteptate si asa mai departe. Mi-am făcut și eu cont pe acest site nu să-mi iau apărarea ( Doamne Ferește ) că nu câștig nimic luându-mi apărarea sau etc ci să vă zic ceva. O relație intre 2 zodii ( elementar incompatibile ) poate merge de minune dacă există pasiune, rabdare, dragoste, speranta si CREDINTA mai ales... NU vă mai luați după zodii și-așa mai departe, că lumea e îmbâxită de zodii. Indragostindu-va de un om cu care din punct de vedere astrologic nu sunteti compatibil va formati un psihic ca relatia nu va merge, si scandalul va incepe de la sine aducand totodata eșecul. Traiti-va viata, iubiti cu inima, deschideti-va in fata persoanei iubite precum o floare se deschide eliberand mireasma sa inconfundabila si nu va mai ganditi in ce constelatie v-ati nascut... Iubiti cu inima si daruiti-va persoanei iubite netinand cont de zodii. VA salut pe toti cu respect, si pe toate.. SI asteptam sa dezbatem acest subiect. :) Sa aveti o zi de Joia mare frumoasa si sa aveti multe impliniri in dragoste.
  citeaza   raspunde

"10701",ai incheiat foarte frumos,deosebit.Dar incearca sa creezi echilibru in relatie.Este foarte bine ca esti iertator, romantic, sincer,dar incearca nu doar sa dai ci si sa primesti inapoi.Vei vedea ca va fi si mai palpitant cand doua persoane isi impartasesc emotiile.Daca iubita ta te iubeste cu adevarat ea nu va trebui sa te insele ptr.NIMIC IN LUME,chiar daca tu nu o tensionezi.Da din punct de vedere zodiacal cred ca si tine ca nu tb sa ne luam dupa zodii per total, sunt interpretari mai mult si zodia in care ne aflam are niste caracteristici,poate noi nu avem toate acele caracteristici si ni le insusim pentru ca zicem ca nativul in...zodia respectiva e asa si incepem sa ne vedem asa.Importanta e educatia, personalitatea construita,imbunatatita in timp...Mult succes iti doresc si impliniri in relatia de cuplu si in tot ceea ce tu iti doresti(proiectele noi,pe noul an)si concluzia este ca e mai placut "simturilor"ca sa existe un echilibru.
  citeaza   raspunde

buna ...si eu sunt berbec si am fost casatorita cu un taur..la fel am procedat si eu..l-am iubit ...i-am iertat multe...dar nu a stiut sa aprecieze...cand nu am mai putut face compromisuri ...cand nu am mai putut sa ma las calcata in picoare ...s-a terminat ...nu am insemnat nimic pt el...toate sacrificiile mele timp de 8 ani au fost in zadar...nu tine de zodie intr-adevar ..tine de caracteul fiecaruia ...dar influente ale zodiei sunt...cunosc multi tauri si toti au in comun materialismul , iresponsabilitatea si ccomoditatea
  citeaza   raspunde

"10701",ai incheiat foarte frumos,deosebit.

Sa aveti o zi de Joia mare frumoasa

Si tu ai luat-o razna cu timpul ?
Joia mare e in saptamana Pastilor.... Sigur de la diploma ti se trage....
  citeaza   raspunde

Da, am aia cu Joia mare am zis-o mai mult din umor... :P Dar observ ca nu si-a avut rostul. Scuze pentru acea gafa, in rest sper ca mesajul sa fi ajuns la voi ..
  citeaza   raspunde

Biblie: Deuteronom 18:9,14

Ghicirea și vrăjitoria.
După ce vei intra în țara pe care ți-o dă Domnul Dumnezeul tău, să nu te înveți să faci după urâciunile neamurilor acelora.;
Să nu fie la tine nimeni care să-și treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meșteșugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor,
de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morți.
Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului; și din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul tău pe aceste neamuri dinaintea ta.
Tu să te ții în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tău.
Căci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascultă de cei ce citesc în stele și de ghicitori; dar ție, Domnul Dumnezeul tău nu-ți îngăduie lucrul acesta.

Apocalipsa 21:8
Dar, cât despre fricoși, necredincioși, scârboși, ucigași, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli și toți mincinoșii, partea lor este în iazul care arde cu foc și cu pucioasă, adică moartea a doua.”

Faptele Apostolilor 17:30: "Dumnezeu nu tine seama de vremurile de nestiinta si porunceste acum tuturor oamenilor de pretutindeni sa se pocaiasca."

Fiindcă plata păcatului este moartea, dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viața veșnică în Isus Hristos, Domnul nostru.
(Romani 6:23)

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică. (Ioan 3: 16)

  citeaza   raspunde

Asta-i in legatura cu zodiile nu ? Vrajitori si ghicitori in stele. :) Multumesc de post...
  citeaza   raspunde

Cu placere :)
  citeaza   raspunde

„Eu sunt ușa. Dacă intră cineva prin Mine, va fi mântuit.“ Ioan 10.9

Ușa

Tatăl meu ne povestea adesea o întâmplare din copilăria sa: „Era într-o seară de iarnă pe un platou din munți. Întreaga zi ninsese foarte puternic, iar curtea țărănească a tatălui meu era complet izolată. Seara se stârnise un vânt care ștersese toate urmele; orice deplasare devenise periculoasă.
Spre miezul nopții se auziră bătăi în ușă. Era un vecin, care se rătăcise. Când observă unde ajunsese, nu vru să intre, fiind de părere că va ajunge ușor la locuința sa aflată la câțiva metri depărtare.
Toți s-au dus la culcare. Dar înspre ora trei, bunicul meu a trebuit să se ridice din nou din pat și să-i deschidă încă o dată ușa aceluiași vecin. Acesta se deplasase mereu în cerc pe acea vreme rea, fără să înainteze măcar un pas în direcția corectă. Atunci s-a lăsat convins să intre și să se odihnească până a doua zi dimineața.“
Această scurtă povestire adevărată, care ar fi putut să sfârșească atât de tragic, mă face să mă gândesc la toți cei care în de-cursul vieții lor au intrat în contact cu Evan-ghelia despre Hristos, dar care nu au ținut seama de vestea ei. Ei își continuă drumul, dar se îndreaptă spre pericolul de a merge pentru totdeauna în pierzare.
  citeaza   raspunde

Bine ca ai cam ratacit calea fiule...
  citeaza   raspunde

garbo242980 - Ești cumva Creștin după evanghelie? Nu de alta... Dar ai și poze cu ,, Isus te iubește " desi eu sunt de-acord cu Iisus scris cu 2 de I. In fine, nu ma complic cu asemenea lucruri. Eram doar curios ce religie ești... :) E bine să vorbești despre Dumnezeu, nimic de zis, dar nu abuziv. Credința trebuie ținută în suflet...
  citeaza   raspunde

cred ca el a furat ingerasul
  citeaza   raspunde

S-or fi casatorit si o pus-o pe saraca Irinuca la cratita...
  citeaza   raspunde

sa ingerasul e in delegatie. cauta cratite mai rezistente pentru cefe mai tari.....?
  citeaza   raspunde

Nu sunt Crestin dupa Evanghelie. Crestini dupa Evanghelie se boteaza mari.

uite aici www.ber.ro/istorie.php
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: