ghid pentru o viaƣă ßmplinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Relație între bărbatul berbec și femeia taur! ( chiar și alte zodii )

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

Vă salut cu tot respectul pe toți de pe acest forum. Am văzut atâtea mesaje contra berbecilor încât am hotărât să-mi bag și eu ,, coarnele ". Eu am o relație de ceva timp cu o femeie taur, si eu sunt berbec. Pot să spun că am facut câteva compromisuri pentru femeia iubită ( Nu pot spune multe ) pentru că ar fi ipocrizie. Sunt un familist convins și bineînțeles, am și eu defectele mele. Nu știu ce fel de ,, berbec " sunt.. ( Nascut pe 8 aprilie ora 00:30 Berbec cu Ascendent in Sagetator si Luna in pesti ) Dar orgoliul meu pentru iubita mea e 0. Mereu cedez eu si-as ceda si la alte capitole cum ar fi inselatul si-as ierta-o sa nu dispara din viata mea. Sunt un romantic convins si iubesc sa fac cadouri neasteptate si asa mai departe. Mi-am făcut și eu cont pe acest site nu să-mi iau apărarea ( Doamne Ferește ) că nu câștig nimic luându-mi apărarea sau etc ci să vă zic ceva. O relație intre 2 zodii ( elementar incompatibile ) poate merge de minune dacă există pasiune, rabdare, dragoste, speranta si CREDINTA mai ales... NU vă mai luați după zodii și-așa mai departe, că lumea e îmbâxită de zodii. Indragostindu-va de un om cu care din punct de vedere astrologic nu sunteti compatibil va formati un psihic ca relatia nu va merge, si scandalul va incepe de la sine aducand totodata eșecul. Traiti-va viata, iubiti cu inima, deschideti-va in fata persoanei iubite precum o floare se deschide eliberand mireasma sa inconfundabila si nu va mai ganditi in ce constelatie v-ati nascut... Iubiti cu inima si daruiti-va persoanei iubite netinand cont de zodii. VA salut pe toti cu respect, si pe toate.. SI asteptam sa dezbatem acest subiect. :) Sa aveti o zi de Joia mare frumoasa si sa aveti multe impliniri in dragoste.
  citeaza   raspunde

Joia mare M-am uitat și în calendar, am crezut c-am dormit câteva săptămâni.
  citeaza   raspunde

asta cu joia mare... intra la surprizele berbecului, sau...?
  citeaza   raspunde

E drept ca azi e Joi....da cat o fi de mare...
  citeaza   raspunde

na, ca a trecut.
Si mie nu mi s-a parut chiar asa de mare... tie ti s-a parut mare?!
  citeaza   raspunde

Aici e inca Joi destul de devreme.... Q cum e sa fie Vineri ? Tot de post ?
Neata
  citeaza   raspunde

postul de vineri depinde de cit de mare a fost joia.... Asa cum am zis, am vazut si joi mai mari!
Na, berbecii astia... numai urarile ce sint de ei!
  citeaza   raspunde

Si coarnele ?
  citeaza   raspunde

  citeaza   raspunde

Am observat că aici umorul e in floare! Aia cu Joia mare, mă refeream la săptămâna patimilor, a fost bineînțeles cu umor! Nu-s numai urările de noi/mine, eu unul chiar am spus cu toata inima ceea ce e mai sus. Haideti ca toti m-am distrat cu dezbaterile voastre despre ,, Joia mare " acum chiar a venit VINEREA MARE! :)))))))
  citeaza   raspunde

" Aia cu Joia mare, mă refeream la săptămâna patimilor, "

Tu esti deja ori la sfarsitul lui Martie,ori la inceput de Mai.... Na...si ? Cum e vremea in primavara asta ? Nu de alta dar noi inca suntem in plina iarna...
  citeaza   raspunde

Rotty, fain umor ai! Mi-ai facut ziua mai buna! Acum suntem in DUMINICA MARE! ca sa vezi :)))
  citeaza   raspundeeu nu stiu ce e aia joia mare sau duminica mare... ptr. mine toate zilele sunt mari ! toate au 24 de ore... nici una mai mult !
cat priveste relatia intre taur si berbec... eu cunosc un cuplu, el taur si ea berbec... si ce au comun cu tine... sunt "coarnele"... !!! dar "coarnele" sunt prezente la toate zodile ! curios este ca la varsator... nu sunt !!!!
  citeaza   raspunde

Biblie: Deuteronom 18:9,14

Ghicirea și vrăjitoria.
După ce vei intra în țara pe care ți-o dă Domnul Dumnezeul tău, să nu te înveți să faci după urâciunile neamurilor acelora.;
Să nu fie la tine nimeni care să-și treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meșteșugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor,
de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morți.
Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului; și din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul tău pe aceste neamuri dinaintea ta.
Tu să te ții în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tău.
Căci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascultă de cei ce citesc în stele și de ghicitori; dar ție, Domnul Dumnezeul tău nu-ți îngăduie lucrul acesta.

Apocalipsa 21:8
Dar, cât despre fricoși, necredincioși, scârboși, ucigași, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli și toți mincinoșii, partea lor este în iazul care arde cu foc și cu pucioasă, adică moartea a doua.”

Faptele Apostolilor 17:30: "Dumnezeu nu tine seama de vremurile de nestiinta si porunceste acum tuturor oamenilor de pretutindeni sa se pocaiasca."

Fiindcă plata păcatului este moartea, dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viața veșnică în Isus Hristos, Domnul nostru.
(Romani 6:23)

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică. (Ioan 3: 16)

  citeaza   raspunde


ashea, si?!?
  citeaza   raspunde

Dupa mesajul scris de tine, se pare ca nu esti un berbec tipic....dupa parerea mea esti versiunea imbunatatita, pentru ca esti concesiv si romantic. Eu traiesc alaturi de un berbec de cativa ani buni si tot ce pot spune este ca mi-a mancat ficatii.... om mai intorvertit si mai rece, nici ca am vazut.
Iti urez sa ai parte de o viata frumoasa.
  citeaza   raspunde

"Dar orgoliul meu pentru iubita mea e 0. Mereu cedez eu si-as ceda si la alte capitole cum ar fi inselatul si-as ierta-o sa nu dispara din viata mea. "
asta mi-a placut!
ii urez succes!
iar tie iti urez sa te trezesti.... chiar si cu luna in pesti!
  citeaza   raspunde

heartbit. Mulțumesc de sfaturi. Nu exagerez cu nimic, tot ce-am scris acolo asta simt... Știu că probabil am o doză de naivitate cam accentuată, dar asta mi-e mentalitatea momentan, si ceea ce vreau sa fac sa salvez tot ce exista si sper ca va existai ntre mine si ea. Si da, cei cu luna in pesti suntem cam hipersensibili. Sa auzim de bine si va doresc o viata plina de iubire, si sa fiti evitati de relatiile tip parazit. :)
  citeaza   raspunde

@garbo063811 Nu cred că i-ai atins coarda sensibila a berbecului de ai impresia că e așa... Mai cunosc bărbați berbeci hipersensibili, sa nu crezi ca sunt singurul. In fond barbatul berbec e sensibil de fel, doar ca-i este frica sa-si exteriorizeze sentimentele, si mie cateodata mi-e frica, dar inima imi cere s-o fac... Unii sunt mai puternici si reusesc sa-si ascunda sentimentele puternice. Sigur ca orice muritor, exista atat berbeci/tauri/scorpioni/raci curvari si asa mai departe. :) Depinde cum ai sufletul si caracterul.
  citeaza   raspunde

De fapt punctul de maxim interes pentru tine era barbatul berbec, in toata splendoarea sa si mai putin femeile din preajma lui :D Cu alte cuvinte, mi-a placut acel "chiar si alte zodii" din paranteza :)

E bun barbatul asta berbec, ce sa zic? Ca si prieten pentru o femeie taur e rana pe suflet, nu altceva :)
Si insiruire de idei si energie si umor si actiune. Ca si prieteni sunt perfecti. Ca iubit l-as indruma spre zodii fara coarne :D N-am intalnit vreun barbat in zodia berbec care sa nu-mi devina prieten bun pe termen lung. Iubit, nu.

Atat de tare ma inspira Garbo in ultima perioada, incat ma rezum doar la subiectele despre zodii. Cool! :)

  citeaza   raspunde

nu coarnele conteaza,ci ceea ce ai in cap ! berbecul meu e foarte tandru si calm ,iar eu am un caracter bland,asa ca si la noi e perfect !
  citeaza   raspunde


Ce conteaza zodia? eu leu el capricorn .Si tare ne e bine .
  citeaza   raspunde

Nu ierta prea multe in viata asta daca vrei sa iti ramana demnitatea, nu vreau sa supar doamnele din taur, dar stiu cum sta treaba oarecum. Si eu sunt berbec si am avut o relatie 3 ani cu cineva in taur, totul e bine pana la un punct, si de ce sa nu recunoastem, o relatie se consuma in cativa ani, nu mai sunt vremurile de alta data. Daca ti-e frica sa ramai singur inseamna ca ti-ai pierdut curajul, la capitolul asta ar trebui sa muncesti, cauta o femeie blanda intr-o zodie de apa si ai sa vezi ce bine merge treaba, doua sabii intr-o teaca nu incap, cu conditia sa fii fair play, mult succes !!!.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: