ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Ten iritat

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Desi baia era momentul preferat al zilei, mai ales pe timp de iarna, am observat ca tenul a inceput sa devina iritat. Poate fi de la gelul de dus sau sarurile pe care le folosesc?
  citeaza   raspunde

se poate sa fie de la saruri ..., se poate sa fie de la gelul de dus...
dar mai sigur mergi la un dermatolog, fiindca aici nu o sa stie nimeni nici cu ce te speli tu si nici ce fel de piele ai!
  citeaza   raspunde

Conteaza si cat de fierbinti sunt baile, si cat de dese le faci in aceasta perioada. Nu sunt indicate iarna, ca iriti tenul si inlaturi stratul lui natural de protectie. Cel mai probabil, din cauza asta iti face probleme. Incearca o masca de calmare Revita de la Dr. Nobis, actioneaza in 15 min si o gasesti la salonul Apiestetic (apiestetic.ro).
  citeaza   raspunde

Ai grija mare, daca nu bei suficienta apa pot aparea pe ten iritatii si pb. Daca te hidratezi suficient pot fi pb. de natura hormonala sau alte cauze pe care numai un specialist in urma analizelor le poate rezolva. Poti incerca si argila ALGO care nu este scumpa si cu care te poti spala pe fata gasesti pe www.premonitii.ro/showthread.php?tid=15518 instructiuni de folosire si pentru multe alte probleme de sanatate.Succes!
  citeaza   raspunde

buna,iarna tenul sufera din cauza frigului,se usuca,si vara,din cauza soarelui....tenul are nevoie de hidratare,cu apa fiarta si racita,fara saruri,si apoi cu crema,cu grasime,ideal e cava natural,ca ulei masline,smantana,uleiul johnson pentru bebelusi,etc.
sapunul,gelul de dus...astea sunt chimicale,chiar si dupa spalatul cu apa curata,dupa doua ore tenul isi revine la echilibru.....
acum ca e iarna,dimineata trebuie hidratat,tenul,apoi va rezista gerului de afara,si chimicalelor din chestiile de facut dus.....
pentru ten,baia de abur cu ceai de musetel,apoi aplicat o crema simpla,e perfect,si se vede imediat rezultatul.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: