ghid pentru o viaƣă ßmplinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Dieta cambridge - dieta lui lauren goodger

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Lauren Goodger este o vedetă a televiziunii britanice care a slabit spectaculos intr-un timp scurt. Aceasta a declarat apoi ca pentru ea, Dieta Cambridge a dat rezultate.

Dieta Cambridge este o dietă săracă în calorii și se bazează pe alimente preambalate. Aceste alimente sunt calculate pentru a oferi cantitățile necesare de vitamine, nutrienți și calorii conform celor 6 pași ai dietei. Alimentele sunt disponibile sub formă de plicuri (shake-uri sau supe), bare sau brix.
Se începe de la un nivel scăzut de calorii (415-500) pe zi, după max 4 săptămâni se mărește cantitatea de calorii (la început 790 iar apoi la 1000 calorii pe zi).
Este esențial să se bea cantități mari de apă în timpul dietei pentru a se evita dezhidratarea.

ATENTIE

Dieta Cambridge este o dietă care presupune riscuri și de aceea se efectuează sub control medical. În Marea Britanie dieta este disponibilă prin intermediul persoanelor acreditate și este recomandată persoanelor cu un BMI mai mare de 25.
Nu sunt indicate exerciții fizice în timpul Dietei Cambridge.
Sunt recomandate a se consuma fibre cât mai multe pentru evitarea constipației.
Pe lângă alimentele recomandate în timpul acestei diete, Lauren a luat si Meratol, supliment natural pentru diminuarea poftei de mâncare și arderea mai rapidă a caloriilor.
Meratol este un supliment alimentar natural 100% care conține Capsicum (ardei iute), pere Prickly, alge maro și cofeină. Acesta a fost creat pentru a completa o dietă echilibrată și sănătoasă. Meratol poate contribui la creșterea atenției și vigilenței, toate acestea sunt utile atunci când aveți de atins un obiectiv! Susține performanța și capacitatea de rezistență și poate ajuta la îmbunătățirea metabolismului . Meratol poate ajuta, de asemenea, eliminarea toxinelor și menținerea corpului sănătos în timpul dietei.

Efectele Meratol asupra organismului:
• Creștere metabolismul
• Creștere aportul de energie
• Creșterea atenția și vigilența
• Reduce oboseala
• Poate reduce poftele alimentare
• Poate reduce aportul de calorii
• Poate arde calorii

slabestesigur.wordpress.com/
  citeaza   raspunde

ma gasiti pe noul meu blog
reantoarcerealasanatate.blogspot.gr/
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: