ghid pentru o viaƣă ßmplinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Luxul și confortul beneficiilor spa de întinerire chiar la dumneavoastră acasă

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Bucurați-vă de luxul și confortul beneficiilor spa de întinerire chiar la dumneavoastră acasă

Sistemul special conceput ageLOCź Edition //newskinspa.nsedreams.com Skin Galvanic Spa System™ II , împreună cu regimul zilnic de îngrijire a pielii ageLOCź Transformation, vă conferă puterea de a menține un aspect întinerit al pielii prin țintirea îmbătrânirii direct de la surse. Iar acum, cercetările arată că ageLOCź Edition //newskinspa.nsedreams.com Galvanic Spa System™ II îmbunătățește beneficiile vizibile ale produsului ageLOCź Future Serum în medie cu 80%.*

Micuț, inteligent și puternic, instrumentul ageLOCź Edition //newskinspa.nsedreams.com Galvanic Spa System™ II prezintă curenți auto-reglabili brevetați și conductori inter-schimbabili pentru față, scalp și corp. Împreună cu produsele de tratament special formulate de la //newskinspa.nsedreams.com , acest sistem îi furnizează pielii dumneavoastră cu de până la cinci ori mai multe ingrediente esențiale anti-îmbătrânire ageLOCź comparativ cu instrumentul precedent.

*Un studiu clinic de șapte zile realizat de către o terță parte cu 30 de femei participante care au folosit zilnic produsul ageLOCź Future Serum și sistemul ageLOCź Edition //newskinspa.nsedreams.com Galvanic Spa System™ II de trei ori pe săptămâna .

Combinați rezultatele spa cu descoperirea științifică ageLOCź fără precedent și veți obține o piele fenomenală ce îi va face pe oameni să se întrebe care este vârsta dumneavoastră reală.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: