DE CE NU POTI TRAI CU O PERSOANA DE ALTA RELIGIE ¿?¿

razbunarea are o placere dulce,pt ca pacatul are gust dulce dar este distrugator..
Dar cum ar fii sa gandesti sa iti iti sfapanesti pornirile rele,trebuie sa fii perseverent..
Cum ar fii mizeria se face de una singura dar pt ca sa faci curatenia trebuie sa muncesti...Sau parul murdar se face singur dar pt ca sa fie curat trebuie sa muncesti sa il speli..Asa este si cu curacterul pt lucrurile destepte trebuie sa muncesti pt ca lucrurile rele vin singure
ingerasulluptator
Postat pe 18 Octombrie 2012 21:07
Ale cui sunt citatele de aici ? Poate am gresit eu persoana si imi cer scuze daca asa este

pe bune?
si cum vrei sa te iubeasca?
de trei ori pe zi?
dimineata, pranz si seara?
ca o mai avea omul si alte treburi

bre, iubire sa fie, ca de restul au altii grija. ce atata bataie de cap si nu numai!
pai el vrea iubire trupeasca,,,si sa ii dea bani ca sa nu mai munceasca el..Asa vad pacatosii iubirea....sex si banii mocca ca sa nu ii munceasca ei...daca nu faci sex si nu le dai bani si nu ii slugaresti mocca ca ei sa nu munceasca inseamna ca nu ii iubesti
garbo242980
Postat pe 20 Octombrie 2012 20:44
3.CURVIA SAU ORICE ALT FEL DE NECURATIE, SAU LACOMIA DE AVERE NICI SA NU FIE POMENITE INTRE VOI, ASA CUM SE CUVINE UNOR SFINTI.

4 SA NU SE AUDA NICI CUVINTE PORCOASE, NICI VORBE NECHIBZUITE, NICI GLUME PROASTE CARE NU SUNT CUVIINCIOASE; CI MAI DEGRABA CUVINTE DE MULTUMIRE

Daia ziceam eu ca trebuie sa se pocaiasa poate am gresit eu persoanele si imi cer iertare
garbo242980
Postat pe 20 Octombrie 2012 21:09
Consider-te scuzat.
Axl_R
Postat pe 20 Octombrie 2012 21:23
aici se converseaza irina cu irina sau am citit eu pe diagonala?
quasaria
Postat pe 20 Octombrie 2012 22:59
Daca in biblie scrie ca Dumnezeu este gelos inseamna ca este gelos,unele lucruri trebuie sa le primim prin credinta : Exod 20:5-6 S nu-i faci chip cioplit, nici vreo nfiare a lucrurilor care sunt sus n ceruri, sau jos pe pmnt, sau n apele mai de jos dect pmntul.
S nu te nchini naintea lor i s nu le slujeti; cci Eu, Domnul Dumnezeul tu, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea prinilor n copii, pn la al treilea i la al patrulea neam al celor ce M ursc,
i M ndur pn la al miilea neam de cei ce M iubesc i pzesc poruncile Mele.

Geneza 1: 31
La inceput toate erau perfecte: Dumnezeu S-a uitat la tot ce fcuse; i iat c erau foarte bune. Astfel, a fost o sear, i apoi a fost o diminea: aceasta a fost ziua a asea.
Geneza 2:16-17
Domnul Dumnezeu a dat omului porunca aceasta: Poi s mnnci dup plcere din orice pom din grdin;
dar din pomul cunotinei binelui i rului s nu mnnci, cci n ziua n care vei mnca din el vei muri negreit.

Cci este UN SINGUR DUMNEZEU i este UN SINGUR MIJLOCITOR ntre Dumnezeu i oameni: Omul Iisus Hristos, care S-a dat pe Sine nsui ca pre de rscumprare pentru toi.
garbo242980
Postat pe 21 Octombrie 2012 22:49
Eu sunt Crestin si fac parte din Cultul Crestin -Biserica Evanghelica Romana http://www.ber.ro/istorie.php
garbo242980
Postat pe 21 Octombrie 2012 23:10
http://vimeo.com/41575449 Mrturia convertirii fostului preot ortodox Ioan Nichita (1 h 20 min)
garbo242980
Postat pe 21 Octombrie 2012 23:49
Axl_R Data: 2012-10-20 21:23:43
Consider-te scuzat.
Ms
garbo242980
Postat pe 22 Octombrie 2012 10:30


eu pot sa-ti vizitez profilul... ? eu pot sa te privesc si din fata...


eu zic ca Dzeu. nu poate si nu este nici gelos si nici zelos... !!! cand o sa inteleaga cei din cluburile crestine ca Dzeu. e DUMNEZEU maiiii... ??? EL nu are toate carentele astea pe care le au oamenii... !!! ce e asa greu... ? EL nu a facut omul dupa chipul lui... asta e in imaginatia celor dintr-o singura religie... un om nu ar fi putut sa faca ce a facut EL niciodata.... universul, Soarele, Luna sau Pamantul.... si sa nu mai vorbim de restul ! apropo de. Adam si Eva, ptr. cei ce cred asta... nu aveau nici o religie !!! sau vrea cineva sa ma contrazica ?????
barboneli
Postat pe 22 Octombrie 2012 11:39
sigur barbo, ma poti vizita oricand, putem bea si un sirop de zmeura...

cat priveste chestia cu Dumnezeu si cu chipul si asemanarea, e discutabil, dar in ce priveste gelos si zelos iti dau dreptate!
insa eu faceam referire la faptul ca fiecare traducator de biblii, care mai de care mai avizat, a tradus cum s-a simtit el mai bine si in final ca la telefonul fara fir sunt multe idei denaturate...
heartbit
Postat pe 22 Octombrie 2012 12:48


mersi... ! ok, putem discuta... dar ca inceput, cum putea omul sa vada chipul lui Dzeu. cand el nu s-a aratat niciodata... si cineva care poate sa creeze universul... si pamantul... crezi ce se poate arata ? o fi EL asa mic ca in Capela Sixtina... ??? si crezi ca batranelul ala a facut, creat... nu ma ma repet... !!! in religia mozaica si musulmana, nu se pomeneste de asa ceva... ! deci, totul e o chestie... cum ai spus, telefonul fara fir !!! si multe idei denaturate... se despart de adevar... daca cumva stie cineva, care e ala.... !!!!


profit de ocazie sa-i dedic lui ingeras... o melodie. dar poate fi si ptr. ...980, etc.


http://youtu.be/55KZkw40XMo
barboneli
Postat pe 22 Octombrie 2012 14:20
Daca nu te uiti mai sus nu este vina mea. Eu am scris mai sus ca sunt crestin si din ce cult fac parte.

Dex: ZELS, -OS, zeloși, -oase, adj. Plin de zel, de rvn, de ardoare.
garbo242980
Postat pe 22 Octombrie 2012 17:01
recunosc ca atunci cand am scris mesajul de mai inainte nu am vazut acel mesaj unde ai spus ce cult imbratisezi. acum stiu...
ma bucur ca nu am gresit, cand am considerat ca esti din "neamul" pocaitilor.

dex-ul pastreaza-l pentru tine si pentru gasculite, sa mi-l expui mie chiar nu e cazul si imi demonstreaza ca nu ai inteles ce am scris (oare dogmatica voastra sa fie de vina? aveti numai de spus - "marturisit" - si nu de ascultat?)

o sa-ti mai redau o data, poate de data asta ai sa si intelegi ceea ce citesti!
in unele bilbii apare expresia de Dumnezeu gelos, iar in altele Dumnezeu zelos, care e traducerea corecta din ebraica?
stiu ca nu imi poti raspunde, nici nu caut raspuns la tine si de fapt la nimeni!
a fi gelos, sau zelos, sunt insusiri umane, Dumnezeu e prea ocupat cu ceva mult mai maret, ca sa aiba timp de a fi gelos sau zelos!
insa omul nu se poate dezice si nu se poate da inapoi de la a atribui insusirile lui chiar si lui Dumnezeu!
(poti folosi ideea asta in predicile si la intrunirile voastre, n-o sa revendic drepturi de autor si nici n-o sa fac proces de plagiat! )

mai mult nu am ce comenta si discuta cu tine (nu este nici infatuare si nici vreo idee preconceputa)

heartbit
Postat pe 23 Octombrie 2012 19:00
De la: barboneli, la data 2012-10-22 11:39:50

eu pot sa-ti vizitez profilul... ? eu pot sa te privesc si din fata...


eu zic ca Dzeu. nu poate si nu este nici gelos si nici zelos... !!! cand o sa inteleaga cei din cluburile crestine ca Dzeu. e DUMNEZEU maiiii... ??? EL nu are toate carentele astea pe care le au oamenii... !!! ce e asa greu... ? EL nu a facut omul dupa chipul lui... asta e in imaginatia celor dintr-o singura religie... un om nu ar fi putut sa faca ce a facut EL niciodata.... universul, Soarele, Luna sau Pamantul.... si sa nu mai vorbim de restul ! apropo de. Adam si Eva, ptr. cei ce cred asta... nu aveau nici o religie !!! sau vrea cineva sa ma contrazica ?????
pai religiile au fost infiintate de oameni...Exact cum ar fii caile de comunicatie..Poarta acel;easi denumiri dar toate fac acelaeasi lucruri..
si apoi eu cred ca oamenii nu trebuie sa ascuklte de liderii care auj infiintat aceste religii..Religiile sunt caile de comunicatie dar prin obicreiuri lumesti diferite..Si in alte religii,in alte religii sunt putini care gandesc individual,,pt ca ei sunt manipulati de infiintatorii mafiei religioase..intre religii este concurenta din cauza banilor
ingerasulluptator
Postat pe 23 Octombrie 2012 22:08
pai religiile au fost infiintate de oameni...Exact cum ar fii caile de comunicatie..Poarta acel;easi denumiri dar toate fac acelaeasi lucruri..
si apoi eu cred ca oamenii nu trebuie sa ascuklte de liderii care auj infiintat aceste religii..Religiile sunt caile de comunicatie dar prin obicreiuri lumesti diferite..Si in alte religii,in alte religii sunt putini care gandesc individual,,pt ca ei sunt manipulati de infiintatorii mafiei religioase..intre religii este concurenta din cauza banilor ...religii sunt doar niste obiceiuri lumesti,,,traditii dar regulile ;lui Dumnezeu sunt altele
ingerasulluptator
Postat pe 23 Octombrie 2012 22:12
Desigur ca poti trai cu un om din alta religie! Conditia este sa fie intregru din punct de vedere moral-cinstit , hotarat, respectuos,amabil,harnic, saritor la nevoie etc
cumsafie
Postat pe 29 Octombrie 2012 14:18
Barboneli: EL nu a facut omul dupa chipul lui... asta e in imaginatia celor dintr-o singura religie...

Daca in Biblie este scris ca omul a fost facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu inseamna ca asa este, Asta nu inseamna ca Dumnezeu este om.

Biblie: 26 Apoi Dumnezeu a zis: S facem om dup chipul Nostru, dup asemnarea Noastr; el s stpneasc peste petii mrii, peste psrile cerului, peste vite, peste tot pmntul i peste toate trtoarele care se mic pe pmnt.

27 Dumnezeu a fcut pe om dup chipul Su, l-a fcut dup chipul lui Dumnezeu; parte brbteasc i parte femeiasc i-a fcut.

Ioan 3:16 Fiindc att de mult a iubit Dumnezeu lumea, c a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede n El s nu piar, ci s aib viaa venic.


garbo242980
Postat pe 30 Octombrie 2012 22:14
Dumnezeu este persoana (Tatal,Fiul si Duhul Sfant)
garbo242980
Postat pe 30 Octombrie 2012 22:39
Pai eu sunt crestina ortodoxa,care se inchina la icoane..Si ma simt bine in locuri unde sunt fotografii cu Iisus...Pt ca atunci cand iubesti pe cineva vrei sa il vezi mereu...Pe telefon am poza lui...si ma simt bine asa...Apoi pozele si incoanele nu sunt chipuri cioplite ci sunt poze...Chipuri cioplite sunt vitei,,zei etc sa nu te inchini la oameni...Apoi biblia a fost scrisa de oameni,,pt ca in fiecare religie exista o biblie contrafacuta...si mi-o arata...Si eu le pot arata biblia mea ortodoxa cu toate ca sunt scrise acolo multe lucruri farsa logica de oameni care au crezut ca au duhul lui Dumnezeu..
Duhul lui Dumnezeu in au doar oamenii pocaiti,,cu sufletul nu cu religia,,pt ca religia cu conteaza...sunt doar niste culturi..care separa oamenii si fiecare se bate in piept ca cultul lui este mai bun..
apoi eu nu ma iau dupa preoti,,pt ca oricum sunt niste lupi imbracati in oi...Si nici dupa pastorii care au infiintat alte religii ca sa se imbogateasca ei...Daca vroiau sa se pocaiasca de pacate si sa traiasca o viata curata sufleteste si trupeste o poti face in orice religie....
Asa ca eu sunt o persoana directa...nu ma iau dupa pocaiti prefacuti care vor sa ma atraga in religia lor ca sa imi fure pastorul 10 la suta din banii mei munciti si sa imi spele creierul cu prostiile lor
ingerasulluptator
Postat pe 30 Octombrie 2012 23:32
De la: cumsafie, la data 2012-10-29 14:18:09Desigur ca poti trai cu un om din alta religie! Conditia este sa fie intregru din punct de vedere moral-cinstit , hotarat, respectuos,amabil,harnic, saritor la nevoie etc
pai la cat le spala preotii creirul si pastoriii creierul oamenilor ca religia lor este mai buna ca sa nu le fuga enoriasii si ei sa nu mai aiba bani...Stii cu religia se manipuleaza usor oamenii,,pt ca este un lucru sensibil si cum oamenilor nu le place adevarul pastorii si preotii le indruga povesti basme ca sa le ia banii la oamenii..Ca de parca le-ar pasa lor oameni banii sa iasa...Banii nu au prieteni...nu stiu cati la pastori si l;a preoti le pasa de oameni pt ca doar ei au infiintat alte religii ca sa le iasa banii si sa faca oamenii sa se certe intre ei....ca daca erau crestini adevarati puteau sa se pocaiasca si in religia lor sa devina oameni curati sufleteste si trupeste...integri...nu sa faca alte religii...si sa abereze cu lucruri fara logica....
sunt luucruri care nu au logica..nici macar in bibie...pt ca este scrisa de oameni.care au zis ca au duhul lui Dumnezeu.Pai Duhul lui Dumnezeu nu il primeste ioricine,,ci doar oamenii curati...si care au interese ascunse si sunt convertiti la Hristos nu in alta religie...
ingerasulluptator
Postat pe 30 Octombrie 2012 23:47
De la: cumsafie, la data 2012-10-29 14:18:09Desigur ca poti trai cu un om din alta religie! Conditia este sa fie intregru din punct de vedere moral-cinstit , hotarat, respectuos,amabil,harnic, saritor la nevoie etc
pai la cat le spala preotii creirul si pastoriii creierul oamenilor ca religia lor este mai buna ca sa nu le fuga enoriasii si ei sa nu mai aiba bani...Stii cu religia se manipuleaza usor oamenii,,pt ca este un lucru sensibil si cum oamenilor nu le place adevarul pastorii si preotii le indruga povesti basme ca sa le ia banii la oamenii..Ca de parca le-ar pasa lor oameni banii sa iasa...Banii nu au prieteni...nu stiu cati la pastori si l;a preoti le pasa de oameni pt ca doar ei au infiintat alte religii ca sa le iasa banii si sa faca oamenii sa se certe intre ei....ca daca erau crestini adevarati puteau sa se pocaiasca si in religia lor sa devina oameni curati sufleteste si trupeste...integri...nu sa faca alte religii...si sa abereze cu lucruri fara logica....
sunt luucruri care nu au logica..nici macar in bibie...pt ca este scrisa de oameni.care au zis ca au duhul lui Dumnezeu.Pai Duhul lui Dumnezeu nu il primeste ioricine,,ci doar oamenii curati...si care au interese ascunse si sunt convertiti la Hristos nu in alta religie...
ingerasulluptator
Postat pe 30 Octombrie 2012 23:47
numai ca fara puterea si ajutorul lui Dumnezeu nu te poti mentine un om integru si de omenie...
In primul rand daca vrei sa castigi un ban cinstit,isi bat patronii joc din tine,te expolateaza la maxim,,esti pedepsit nevinovat..Vrei sa fii de omenie,,unii te descurajeaza prin faptul ca vor sa profitede pe urma ta pt ca te considera om slab..
Munca cinstita nu este apreciata...asa ca tentatiile de a face lucruri rele este mare,,prin a te razbuna pe oameni...Asa ca trebuie rugaciune ca sa iti poti stapani pornirile rele,,si prin a-ti incepe sa isi castigi veniturile materiale pe cai mai putin corecte...prin mintind si inseland pt ca oricum daca vrei sa muncesti cinstit,isi bat altii joc din tine..
Si apoi cand un om incepe sa insele o face fara regrete pt ca zice pai ce crezi ca el nu face.Si uite asa oamenii se inseala unii pe altii..
Pt ca sa iti poti stapani pornirile rele,,trebuie rugaciune...si sa nu te casatoresti,,pt ca daca ai un barbat excroc,,pt ca barbatii sunt prea puturosi sa isi stapneasca pornirile rele,pt ca ei de mici au fost incurajati ca asu voie sa faca lucruri rele pt faptul ca sunt barbati.
este greu sa te pastrezi integru fara rugaciune,,pt ca tentatiile sunt foarte mari si munca cinstita descurajata clipa de clipa...
si fara rugaciune si fara credintra nu iti poti stapani pornirile rele
ce pot sa zic este greu,,,o zic din proprie experienta
ingerasulluptator
Postat pe 1 Noiembrie 2012 11:28
numai ca fara puterea si ajutorul lui Dumnezeu nu te poti mentine un om integru si de omenie...
In primul rand daca vrei sa castigi un ban cinstit,isi bat patronii joc din tine,te expolateaza la maxim,,esti pedepsit nevinovat..Vrei sa fii de omenie,,unii te descurajeaza prin faptul ca vor sa profitede pe urma ta pt ca te considera om slab..
Munca cinstita nu este apreciata...asa ca tentatiile de a face lucruri rele este mare,,prin a te razbuna pe oameni...Asa ca trebuie rugaciune ca sa iti poti stapani pornirile rele,,si prin a-ti incepe sa isi castigi veniturile materiale pe cai mai putin corecte...prin mintind si inseland pt ca oricum daca vrei sa muncesti cinstit,isi bat altii joc din tine..
Si apoi cand un om incepe sa insele o face fara regrete pt ca zice pai ce crezi ca el nu face.Si uite asa oamenii se inseala unii pe altii..
Pt ca sa iti poti stapani pornirile rele,,trebuie rugaciune...si sa nu te casatoresti,,pt ca daca ai un barbat excroc,,pt ca barbatii sunt prea puturosi sa isi stapneasca pornirile rele,pt ca ei de mici au fost incurajati ca asu voie sa faca lucruri rele pt faptul ca sunt barbati.
este greu sa te pastrezi integru fara rugaciune,,pt ca tentatiile sunt foarte mari si munca cinstita descurajata clipa de clipa...
si fara rugaciune si fara credintra nu iti poti stapani pornirile rele
ce pot sa zic este greu,,,o zic din proprie experienta
ingerasulluptator
Postat pe 1 Noiembrie 2012 11:28
numai ca fara puterea si ajutorul lui Dumnezeu nu te poti mentine un om integru si de omenie...
In primul rand daca vrei sa castigi un ban cinstit,isi bat patronii joc din tine,te expolateaza la maxim,,esti pedepsit nevinovat..Vrei sa fii de omenie,,unii te descurajeaza prin faptul ca vor sa profitede pe urma ta pt ca te considera om slab..
Munca cinstita nu este apreciata...asa ca tentatiile de a face lucruri rele este mare,,prin a te razbuna pe oameni...Asa ca trebuie rugaciune ca sa iti poti stapani pornirile rele,,si prin a-ti incepe sa isi castigi veniturile materiale pe cai mai putin corecte...prin mintind si inseland pt ca oricum daca vrei sa muncesti cinstit,isi bat altii joc din tine..
Si apoi cand un om incepe sa insele o face fara regrete pt ca zice pai ce crezi ca el nu face.Si uite asa oamenii se inseala unii pe altii..
Pt ca sa iti poti stapani pornirile rele,,trebuie rugaciune...si sa nu te casatoresti,,pt ca daca ai un barbat excroc,,pt ca barbatii sunt prea puturosi sa isi stapneasca pornirile rele,pt ca ei de mici au fost incurajati ca asu voie sa faca lucruri rele pt faptul ca sunt barbati.
este greu sa te pastrezi integru fara rugaciune,,pt ca tentatiile sunt foarte mari si munca cinstita descurajata clipa de clipa...
si fara rugaciune si fara credintra nu iti poti stapani pornirile rele
ce pot sa zic este greu,,,o zic din proprie experienta
ingerasulluptator
Postat pe 1 Noiembrie 2012 11:28
numai ca fara puterea si ajutorul lui Dumnezeu nu te poti mentine un om integru si de omenie...
In primul rand daca vrei sa castigi un ban cinstit,isi bat patronii joc din tine,te expolateaza la maxim,,esti pedepsit nevinovat..Vrei sa fii de omenie,,unii te descurajeaza prin faptul ca vor sa profitede pe urma ta pt ca te considera om slab..
Munca cinstita nu este apreciata...asa ca tentatiile de a face lucruri rele este mare,,prin a te razbuna pe oameni...Asa ca trebuie rugaciune ca sa iti poti stapani pornirile rele,,si prin a-ti incepe sa isi castigi veniturile materiale pe cai mai putin corecte...prin mintind si inseland pt ca oricum daca vrei sa muncesti cinstit,isi bat altii joc din tine..
Si apoi cand un om incepe sa insele o face fara regrete pt ca zice pai ce crezi ca el nu face.Si uite asa oamenii se inseala unii pe altii..
Pt ca sa iti poti stapani pornirile rele,,trebuie rugaciune...si sa nu te casatoresti,,pt ca daca ai un barbat excroc,,pt ca barbatii sunt prea puturosi sa isi stapneasca pornirile rele,pt ca ei de mici au fost incurajati ca asu voie sa faca lucruri rele pt faptul ca sunt barbati.
este greu sa te pastrezi integru fara rugaciune,,pt ca tentatiile sunt foarte mari si munca cinstita descurajata clipa de clipa...
si fara rugaciune si fara credintra nu iti poti stapani pornirile rele
ce pot sa zic este greu,,,o zic din proprie experienta
ingerasulluptator
Postat pe 1 Noiembrie 2012 11:28
Cnd a isprvit Domnul de vorbit cu Moise pe muntele Sinai, i -a dat cele dou table ale mrturiei, table de piatr, scrise cu degetul lui Dumnezeu.(Exodul 31:18)

Toat Scriptura este insuflat de Dumnezeu i de folos ca s nvee, s mustre, s ndrepte, s dea nelepciune n neprihnire
Pentru ca omul lui Dumnezeu s fie desvrit i cu totul destoinic pentru orice lucrare bun.(2 Timotei 3:16,17)

Domnul Isus: Sfinete-i prin adevrul Tu: Cuvntul Tu este adevrul.(Ioan 17:17)

Scrie, fiindc aceste cuvinte sunt vrednice de crezut i adevrate. (Apocalipsa 21:5)


Biblia Cornilescu: S nu-i faci chip cioplit, nici vreo nfiare a lucrurilor care sunt sus n ceruri, sau jos pe pmnt, sau n apele mai de jos dect pmntul.

Biblia Ortodoxa: S nu-i faci chip cioplit i nici un fel de asemnare a nici unui lucru din cte sunt n cer, sus, i din cte sunt pe pmnt, jos, i din cte sunt n apele de sub pmnt!



Casa zidit pe stnc

Nu oricine-Mi zice: Doamne, Doamne! va intra n mpria cerurilor, ci cel ce face voia Tatlui Meu care este n ceruri.

Muli mi vor zice n ziua aceea: Doamne, Doamne! N-am prorocit noi n Numele Tu? N-am scos noi draci n Numele Tu? i n-am fcut noi multe minuni n Numele Tu?

Atunci le voi spune curat: Niciodat nu v-am cunoscut; deprtai-v de la Mine, voi toi care lucrai frdelege.

De aceea, pe oricine aude aceste cuvinte ale Mele, i le face l voi asemna cu un om cu judecat care i-a zidit casa pe stnc.

A dat ploaia, au venit uvoaiele, au suflat vnturile i au btut n casa aceea, dar ea nu s-a prbuit, pentru c avea temelia zidit pe stnc.
ns oricine aude aceste cuvinte ale Mele, i nu le face, va fi asemnat cu un om nechibzuit care i-a zidit casa pe nisip.
A dat ploaia, au venit uvoaiele, au suflat vnturile i au izbit n casa aceea; ea s-a prbuit, i prbuirea i-a fost mare.
Dup ce a sfrit Isus cuvntrile acestea, noroadele au rmas uimite de nvtura Lui;
cci El i nva ca unul care avea putere, nu cum i nvau crturarii lor. (Matei 7:21-29)
garbo242980
Postat pe 4 Noiembrie 2012 13:36
http://www.trilulilu.ro/muzica-diverse/aldea-teodorovici-reaprindeti-candela
Axl_R
Postat pe 4 Noiembrie 2012 13:42
De la: garbo242980, la data 2012-11-04 13:36:53Cnd a isprvit Domnul de vorbit cu Moise pe muntele Sinai, i -a dat cele dou table ale mrturiei, table de piatr, scrise cu degetul lui Dumnezeu.(Exodul 31:18).... (cu degetul... ? nu avea Marele Dumnezeu care a facut universul, pamantul si marea Naegra... nici macar un pix... ? sau o dalta cu laser... ?)

Toat Scriptura este insuflat de Dumnezeu i de folos ca s nvee, s mustre, s ndrepte, s dea nelepciune n neprihnire ... (ce e aia "intelepciune in neprihanire"... ? intelepciune mai am eu ceva resturi in frigider... dar neprihanire, de unde fac rost... ? )

Pentru ca omul lui Dumnezeu s fie desvrit i cu totul destoinic pentru orice lucrare bun.(2 Timotei 3:16,17).... (bre... tu vorbesti de omul cu totul destoinic caruia ia luat zeci de ani pana a facut roata si inca sute de ani, pana a facut mobilul... ? se pare ca nu erau oamenii lui Dumnezeu... ! )

Domnul Isus: Sfinete-i prin adevrul Tu: Cuvntul Tu este adevrul.(Ioan 17:17)... (care cuvant... ai auzit te ceva prin targ... ??? la radio... ? unde atunci... ??? nu. nu vreu cuvintele popilor sau de la radio Erevan... vreau sa aud cuvantul Lui... cer mult ?)

Scrie, fiindc aceste cuvinte sunt vrednice de crezut i adevrate. (Apocalipsa 21:5)

Biblia Cornilescu: S nu-i faci chip cioplit, nici vreo nfiare a lucrurilor care sunt sus n ceruri, sau jos pe pmnt, sau n apele mai de jos dect pmntul.... (apele mai jos decat pamantul... ? pai numai aici, la Marea Moarta si la Tiberias, sunt la aproximativ 300 de metrii, mai jos decat pamantul... ! si ce spui tu... si Cornilescu asta a scris o Biblie... ? n-am stiut !)



Biblia Ortodoxa: S nu-i faci chip cioplit i nici un fel de asemnare a nici unui lucru din cte sunt n cer, sus, i din cte sunt pe pmnt, jos, i din cte sunt n apele de sub pmnt !... (da, asta ai mai zis o data, am retinut... !)

Casa zidit pe stnc... (eii nnna... ! si apa de unde o iau... din stanca ? eu mi-am construit-o pe pamant, fertil, crezi ca am gresit ?)

Nu oricine-Mi zice: Doamne, Doamne! va intra n mpria cerurilor, ci cel ce face voia Tatlui Meu care este n ceruri.... (sincer... eu n-am zis asta niciodata... e de rau... ???? )

Muli mi vor zice n ziua aceea: Doamne, Doamne! N-am prorocit noi n Numele Tu? N-am scos noi draci n Numele Tu? i n-am fcut noi multe minuni n Numele Tu?... (hai... fi sincer, tu ce minuni ai facut ? poate in... pat !!! felicitari... !)

Atunci le voi spune curat: Niciodat nu v-am cunoscut; deprtai-v de la Mine, voi toi care lucrai frdelege.... (legea cui... legea gravitatiei... ? )

De aceea, pe oricine aude aceste cuvinte ale Mele, i le face l voi asemna cu un om cu judecat care i-a zidit casa pe stnc.... (ok, ti-am mai spus... unde naiba se aud cuvintele LUI... ? nu fi rau... zi-mi si mie ! )

A dat ploaia, au venit uvoaiele, au suflat vnturile i au btut n casa aceea, dar ea nu s-a prbuit, pentru c avea temelia zidit pe stnc.... ( o sa te miri... dar nici a mea si nu e pe stanca... !!! bravo mie... !!! )

ns oricine aude aceste cuvinte ale Mele, i nu le face, va fi asemnat cu un om nechibzuit care i-a zidit casa pe nisip.... (ok, am prins ideea... nu mi-am cladit-o pe nisip... ce, is nebun ? sunt doar inginer constructor... !!! stii... si m-am cam plictisit cu "auzitul" asta....de citit ce a mai scris EL cu deshtu'... nu ai ?)

A dat ploaia, au venit uvoaiele, au suflat vnturile i au izbit n casa aceea; ea s-a prbuit, i prbuirea i-a fost mare.... (mare... ? pai daca nu era pe stanca... ce prabusire mare a fost ? era doar pe pamant....si nici apa n-a luat-o, ca e prinsa de 29 de clonsoane de 6m din beton super armat... !)


Dup ce a sfrit Isus cuvntrile acestea, noroadele au rmas uimite de nvtura Lui,
cci El i nva ca unul care avea putere, nu cum i nvau crturarii lor. (Matei 7:21-29)... (aha... deci ca sa stii iti trebuie putere... nu carte !!! acuma imi spui... dupa ce mi-am tocit fundul pe bancile invatzaturii... in loc sa merg la sala cu haltere... ??? )



mai scrie... ma amuza... !
barboneli
Postat pe 4 Noiembrie 2012 15:58
http://www.vesnicia.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=29
garbo242980
Postat pe 4 Noiembrie 2012 20:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Unde v-ar placea sa va facecti concediu?Si unde va da voie....bugetul? 79 De la: garbo197910 2 August 2011 22:40
Nostalgia trecutului 42 De la: liaiedera 23 Iulie 2010 21:55
Ce iubiti la el/ea? :-) 310 De la: quasaria 3 August 2012 07:32
Oare nu-i place sa fie cu mine?! 99 De la: garbo_10179 14 Februarie 2013 17:22
satul de viata 111 De la: elisabeta_boia 15 Mai 2011 22:23
Setari Cookie-uri