Produse naturiste

Buna ziua,
curele de detoxifiere a organismului sunt recomandate sa fie realizate periodic, de 2 ori pe an, la fiecare schimbare de sezon, primavara si toamna, atat pentru a preveni aparitia problemelor de sanatate cat si ca o prima etapa in procesele de vindecare a organismului.Daca apar depuneri pe limba, respiratia este neplacut mirositoare, daca apare constipaia, balonarea, transpiratia cu miros intens, asociate cu dureri de cap, ameteli, somnolenta, oboseala, scaderea energiei, ganduri sumbre, iritabilitate, tensiune ridicata, digestie deficitara este necesar sa faceti o cura de detoxifiere a organismului.
Curatarea organismului de toxine, pentru a fi completa si corect realizata, trebuie sa parcurga 3 etape principale: se incepe prin curatarea colonului, care este principala poarta de eliminare a materiilor reziduale din organism, se continu cu detoxifierea ficatului, organ de baza in metabolizarea si neutralizarea substantelor toxice pe care le ingeram, si apoi cu purificarea sangelui si a limfei, care transporta aceste substante in intregul corp.
Pentru realizarea corecta a detoxifierii organismului s-au realizat o gama de produse cu ajutorul carora se poate face o detoxifiere completa si corecta. Aceasta gama cuprinde:
- complexul natural din plante medicinale zi argila CURATAREA COLONULUI, recomandat in special pentru cure de detoxifiere, constipatie, balonare, colesterol crescut, obezitate.
- complexul natural din plante medicinale CURATAREA FICATULUI, recomandat in special pentru oboseala cronica, hepatite, consum indelungat de medicamente, alcoolism, steatoza hepatica.
- complexul natural din plante medicinale CURAtAREA ORGANISMULUI, recomandat n special pentru cure de detoxifiere, alergii, afectiuni cutanate, intoxicatii cronice, guta.
- complexul natural din plante medicinale CURATAREA SANGELUI, recomandat in special pentru urticarie, eczeme, acnee, psoriazis, uree si acid uric crescute.
- complexul natural din fibre si plante medicinale SILUETA PERFECT - SATIETATE CU FIBRE, recomandat in special pentru cure de slabire, colesterol si lipide crescute, detoxifiere, constipatie.
Aceste produse se administreaza timp de 1-2 luni, cate 1-3 linguri, de 2 ori pe zi, cu iaurt, suc de fructe sau apa.
Cura complet ncepe cu complexul natural din plante medicinale si argila CURATAREA COLONULUI, se continu cu CURATAREA FICATULUI si apoi cu CURATAREA SANGELUI. Cei care au alergii si afectuni cutanate sau persoanele care nu au probleme de sanatate, dar tin la sanatatea lor si doresc sa faca preventiv o cura de purificare, pot apela la complexul natural din plante medicinale CURATAREA ORGANISMULUI.
Medic_Fares
Postat pe 29 Martie 2013 13:08
reclama
lllorena
Postat pe 5 Ianuarie 2014 08:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fara medicamente! 5 De la: AdrianaStoleru 25 Septembrie 2012 13:02
PRODUSE NATURALE 100% LA PRETURI EXTRAORDINARE! 1 De la: garbo184566 30 Ianuarie 2011 09:37
Cistita si litiaza 4 De la: Ciresica 20 Mai 2011 21:48
Alimentatie vegana in functie de grupa sangvina 1 De la: monic_mtne 16 Noiembrie 2011 13:44
Mierea 9 De la: cristina78 21 Martie 2010 15:30
Setari Cookie-uri