Despre anghinarea de laon

Tot cautand despre metode pt slabit, am dat peste un site in care spunea despre benefiiciile anghinarei de laon. Intrebarea mea este daca a luat cineva si daca intradevar da rezultate. Multumesc
garbo196393
Postat pe 3 Iulie 2012 14:05
Are efect diuretic. Att. E bun pt fiere, ficat. Antioxidant. Stimulant biliar.
Axl_R
Postat pe 3 Iulie 2012 14:12
Personal am folosit,raspunsul e ca ne aflam in fata unei escrocherii
Enescu_Marinela_1
Postat pe 21 Iulie 2012 01:45

Lasa-ti naibii produsele astea minune care va promit ca ve-ti slabi 10/15/20 kg intr0o luna aiurea sunt doar porcarii, mvreti sa slabiti
Pentru cei care vor sa slabeasca:

ORICE CURA DE SLABIRE INCEPE CU O DETOXIFIERE, APOI REGIM ALIMENTAR ADECVAT FIECAREI PERSOANE, APA PLATA CU LAMAIE, MISCARE CAT MAI MULTA SAU CEL PUTIN 30 DE MINUTE PE ZI, ULTIMA MASA SA FIE LA ORA 18/19.
SUCCES
tusi_Oli
Postat pe 21 Iulie 2012 17:58
n-ai inteles intrebarea: intrebarea nu e "cum slabim"...ci cum ne indopam non stop, stam cu courul in fotoliu si devenim manechine...
quasaria
Postat pe 21 Iulie 2012 18:28
salut !am cumparat si am folosit miraculoasa aghinarea de laon dar mai tare ma-m inrasat ,este o falasa reclama in privinta mea ,nu am slabit nici macar un kg.cu stima
garbo072654
Postat pe 22 Iulie 2012 11:14
Ai dreptate Quasaria, unele vor sa fie manechine dar nu fac nimic pt asta.
Reclamele tv in care sunt pusi tot felul de asa zisi subiecti care folosesc produsele respective cum slabesc in 7 zile zeci de kg
sa fim sanatosi si hai la o cafa la terasa
tusi_Oli
Postat pe 23 Iulie 2012 10:26
nici in boli terminale nu slabesti atit de mult, atit de repede...da' in fine. Admitind ca ti-ai aduce organismul la faza la care sa functioneze "in regim de avarie" si sa slabesti fortat, cum ai putea sa mentii? Unde dreak sa se duca suncile si pizzele ulterioare?
Modul in care arati iti reflecta regimul de viata, e absolut firesc.
quasaria
Postat pe 23 Iulie 2012 10:34
ANGHINAREA - Salvatoarea colecistului
ANGHINAREA - Salvatoarea colecistului

n plin splendoare

* Amreala din frunzele sale atinge maximul sub razele soarelui de iunie. Un "dezavantaj cu efect detoxifiant fenomenal, care vindec bolile ficatului i ale colecistului *

n popor se mai numete i angin, anghin, carcioaf, amreal sau darul Sfintei Marii, i este o plant mare iubitoare de soare i de cldur, crescnd doar n zonele sudice ale rii noastre, unde a fost adus cu secole n urm, din regiunea mediteranean. Acum, n miez de iunie, se recolteaz frunzele anghinarei, care sunt un excepional drenor biliar, depurativ i tonic al ficatului. nc din antichitate, medicii greci i romani administrau frunzele plantei celor cu icter, care nu puteau digera alimentele ori care aveau stri de grea. n evul mediu, alchimitii foloseau anghinarea
ca principal ingredient ntr-un aa-numit elixir amar, despre care se credea c are calitatea unic de a elimina toate materiile toxice din organism, ajutnd astfel la vindecarea bolilor trupului, dar i ale sufletului. Ceva mai trziu, o varietate a plantei, cunoscut drept "anghinarea de Ierusalim, era folosit pentru vindecarea hepatitei A, boal care fcea ravagii n aglomeraiile urbane n secolele XVIII-XIX, cnd apa de but i alimentele erau adesea infestate cu virusul hepatitic. n zilele noastre, anghinarea este printre cele mai studiate plante medicinale, n unele ri ea nlocuind medicamentele de sintez n afeciuni cum ar fi cele digestive, hepatice sau cardiovasculare. nainte de a intra n detalii terapeutice, s aflm mpreun cteva lucruri despre modul n care se prepar i se administreaz.

Carte de vizit

Anghinarea este o plant ierboas, cu tulpin subire i dreapt, care ajunge la maturitate la o nlime de pn la un metru i jumtate. Are frunze mari, crestate, verde nchis pe fa i cenuii-albicioase pe dos, care se recolteaz chiar acum, n iunie, cnd planta nflorete. Florile sale seamn cu cele ale ciulinilor de la noi, fiind roii-violacee i nvelite n solzi crnoi. n ara noastr, crete doar cultivat, fiind plantat mai ales n sud, n judee cum ar fi: Ilfov, Ialomia, Teleorman, Olt, Dolj sau Constana.



Preparate din anghinare

Tinctura de anghinare

Este folosit mai ales ca stimulent al poftei de mncare i al digestiei, fiind administrat nainte de mas. Se obine din 20 de linguri de pulbere de anghinare uscat, care se pun ntr-un borcan i peste ele se adaug dou cni (NULL ml) de alcool alimentar de 50 de grade. Se nchide borcanul ermetic i se las la macerat vreme de 12 zile, ntr-un loc clduros, dup care se filtreaz, iar tinctura rezultat se pune n sticlue mici, nchise la culoare. Se administreaz din acest remediu cte o linguri diluat n puin ap, cu 5-10 minute nainte de a mnca. Este un remediu comod de administrat, dar nu la fel de complet ca aciune vindectoare ca urmtorul despre care vom vorbi:

Pulberea de anghinare

Se macin foarte fin, cu rnia electric de cafea, tulpinile uscate de anghinare, dup care se cern printr-o sit fin (cum ar fi cea pentru fina alb). Depozitarea pulberii se face n borcane de sticl nchise ermetic, n locuri ntunecoase i reci, pe o perioad de maximum treizeci de zile (deoarece substanele active se oxideaz relativ rapid). De regul, se administreaz de 4 ori pe zi cte o linguri ras, pe stomacul gol, la orele 7, 13, 19 i 22. Este un tratament eficient pentru stimularea digestiei, pentru tratarea hipo-aciditii, dispepsiei i a atoniei digestive. Are efecte bune i n bolile de ficat i n dischinezia biliar, unde ns adevratul specialist este extractul apos, despre care vom vorbi n continuare:

Infuzia combinat de anghinare

n jumtate de litru de ap se pun la macerat, vreme de 8-10 ore, 3-4 lingurie de iarb de anghinare mrunit, dup care se filtreaz. Preparatul rezultat se pune deoparte, iar planta rmas dup filtrare se fierbe n nc jumtate de litru de ap, vreme de cinci minute, dup care se las s se rceasc i se filtreaz. n final, se amestec cele dou extracte, obinndu-se aproximativ un litru de infuzie combinat de anghinare, care se folosete intern (NULL-2 cni pe zi). Este excepional pentru persoanele care au nisip la fiere (microlitiaz biliar), care sufer frecvent de dischinezie i de migren biliar. De asemenea, cu infuzia combinat de anghinare se obin rezultate foarte bune i n steatoza hepatic i n hepatitele virale. Singurul dezavantaj al acestui preparat este acela c are un gust teribil de amar, aproape imposibil de suportat n curele de lung durat. De aceea s-a obinut un alt preparat din anghinare, extrem de concentrat ca principii active, dar mult mai uor de administrat i suportat.

Extractul uscat de anghinare

Este genul de remediu pe care persoanele cu probleme digestive, hepatice sau biliare este bine s l aib mereu la ndemn. Se obine din extractul apos preparat din pri aeriene de anghinare, din care se evapor complet apa, rmnnd o pulbere brun-verzuie, foarte concentrat n principii active - extractul uscat de anghinare. Pe lng c are o aciune terapeutic extrem de intens, extractul uscat este "medicamentul cel mai simplu i comod de administrat care se poate obine din anghinare, aa nct nu este de mirare c toate studiile la care vom face referire n cele ce urmeaz au folosit aceast form de administrare. Dozele necesare de extract vor fi precizate la fiecare tip de afeciune n parte.

Anghinarea i vezica biliar

Colecistul sau vezica biliar este un mic rezervor, situat n zona ficatului, n care se acumuleaz bila (fierea), un lichid de culoare galben verzuie, cu un rol foarte important n digestie. Conform statisticilor, mai mult de un sfert din populaia cu vrsta peste 30 de ani sufer de probleme biliare, mai mult sau mai puin grave.
ANGHINAREA - Salvatoarea colecistului

De ce? Deoarece stilul de via contemporan ne predispune la blocaje n funcionarea colecistului. Sedentarismul, hrana prea rafinat, poziia corpului (mai ales statul ndelungat pe scaun) i stresul psihic sunt cei mai importani factori care conduc la apariia afeciunilor biliare. Iar dintre bolile colecistului, cea mai frecvent este dischinezia biliar (fierea lene), care are adesea drept complicaii calculii biliari, dar i indigestiile, constipaia, migrenele i un ntreg lan de afeciuni i tulburri, care toate pornesc doar de la acest mic rezervor din corp. i trebuie spus c medicina alopat are prea puine soluii pentru afeciunile biliare, pe care ns anghinarea le rezolv ca nici un alt remediu. Mai exact, anumite principii active (cinarina, acidul clorogenic) stimuleaz evacuarea vezicii biliare, prevenind apariia crizelor biliare, dar i formarea calculilor biliari. Apoi, aceast plant stimuleaz secreia de lichid biliar n cantiti suficiente i cu o compoziie adecvat, prevenind indigestiile i alte asemenea probleme.
Tratamentul afeciunilor biliare cu anghinare se face n cure de lung durat (minimum 30 de zile), timp n care se administreaz extractul, cte 150-300 mg luate cu un sfert de or nainte de fiecare mas. n timpul curei cu anghinare, se va evita consumul de prjeli, cafea i ceai negru (mai ales pe stomacul gol), dulciuri concentrate.

Anghinarea i detoxifierea organismului

Anghinarea are i o aciune detoxifiant foarte puternic. n curele de eliminare a toxinelor din organism, se administreaz o doz de oc, de 450-600 mg de extract de anghinare dimineaa, pe stomacul gol, i aceeai cantitate seara, nainte de culcare. O cur dureaz minimum 14 zile i va determina o evacuare masiv de fiere din colecist, acizii din bil ajuni n duoden i apoi mai departe, pe tubul digestiv, stimulnd peristaltismul intestinal, accelernd tranzitul i ajutnd la o eliminare masiv a toxinelor din colon. De asemenea, depunerile de ml (microlitiaz) din vezica biliar sunt eliminate sub aciunea anghinarei, n timp ce activitatea ficatului este accelerat. Extractul din aceast plant stimuleaz i activitatea rinichilor, favoriznd eliminarea surplusului de ap din corp, dar i a ureei i a altor deeuri de metabolism. Dup o asemenea cur, vei elimina 1-2 kilograme n mod spontan, digestia se va regla de la sine, tenul se va cura, n timp ce problemele intestinale se vor ameliora.

Tratamente interne

* Hepatita viral A, B, C, D - n tratamentul hepatitei, anghinarea are efecte cu totul speciale, care o recomand ca adjuvant la orice alt terapie, natural sau alopat. n primul rnd, anghinarea mbuntete starea clinic a pacienilor: durerile n abdomen dispar sau se amelioreaz, ficatul tinde s revin la volumul normal, se estompeaz strile de grea i inapeten, crete rezistena la efort, pielea i recapt coloritul. Apoi, anghinarea ajut la meninerea structurii normale a ficatului, prevenind apariia proceselor de fibrozare i evoluia spre ciroz. Se in cure de 3 luni, timp n care se iau cte 1-1,5 g de extract de anghinare pe zi, pe stomacul gol. Pentru oprirea proceselor de distrucie la nivelul ficatului, dar i pentru reducerea viremiei, cura de anghinare se poate face n paralel cu administrarea altor plante specifice, cum ar fi: armurariul, cicoarea, alga AFA, chlorella.
* Dispepsie, digestie dificil - un studiu fcut n anul 2003 n Germania, pe un numr de peste 200 de pacieni, a demonstrat c aceast plant este de un real folos persoanelor care sufer de dispepsie. Dup ase sptmni de tratament, timp n care pacienii au luat cte 650 mg de extract pe zi, n dou reprize, s-a remarcat la peste 50% dintre participani o mbuntire simitoare a strii de sntate. Sub aciunea anghinarei au disprut indigestiile, strile de grea, precum i balonarea, tranzitul intestinal neregulat. Timpul de digestie s-a redus, iar senzaiile de jen i disconfort abdominal dup mas au fost eliminate.
* Reflux gastro-esofagian - administrat cu cinci minute nainte de mas, anghinarea ajut la prevenirea arsurilor stomacale i a refluxului gastroesofagian. Se iau cte 300 mg de extract nainte de a mnca. Pentru a potena efectele plantei, nu se vor consuma buturi carbogazoase, iar n timpul mesei, se va evita nghiirea hranei pe nemestecate, vorbirea n timpul masticaiei.
* Stri de grea, vom - se administreaz jumtate de linguri de pulbere de anghinare, care se nghite cu jumtate de pahar de limonad foarte puin sau deloc ndulcit. Anghinarea acioneaz la nivelul sistemului nervos, inhibnd reflexul vomitiv. n unele cazuri, planta
poate avea efect paradoxal, provocnd voma, dup care, de asemenea, starea pacientului se va ameliora simitor.
ANGHINAREA - Salvatoarea colecistului

epoas, amar, dar... magic


* Obezitatea i ngrarea - n ciuda reclamei fcute n ultimul timp n mass-media, anghinarea are efecte destul de modeste n curele de slbire. Totui, administrat sub form de capsule, pentru ca gustul su amar s nu stimuleze foarte puternic apetitul alimentar, are efecte detoxifiante, care ajut la eliminarea a 1-2 kilograme n mod spontan. Apoi, unele substane pe care le conine inhib receptorii pentru gustul dulce, ceea ce va duce la o scdere a apetitului pentru dulce. Aadar, curele cu anghinare pot fi un ajutor pentru scderea n greutate, putnd fi asociate cu remedii cu aciune de slbire demonstrat, cum ar fi aloe ferox, algele marine, chitosanul, extractul de cicoare etc.
* Sindromul colonului iritabil - anghinarea normalizeaz tranzitul intestinal, stimuleaz peristaltismul, previne balonarea i crampele abdominale. Un studiu fcut n Statele Unite, n 2004, arat c 41% dintre pacienii suferind de sindromul colonului iritabil au nregistrat ameliorri simitoare ale bolii lor, n urma unei cure de ase sptmni cu anghinare. Se ia pulberea (cte 8-10 g pe zi) sau extractul uscat (NULL-1,5 g pe zi), ambele administrndu-se pe stomacul gol, cu 30 de minute nainte de a mnca.
* Valori ridicate ale colesterolului - puine remedii, alopate sau naturale, se pot compara cu anghinarea, atunci cnd este vorba de reducerea cantitii de colesterol din snge. Aceast plant acioneaz direct la nivelul ficatului, reglnd secreia de colesterol, influennd ns i digestia i metabolismul grsimilor pe care le ingerm din hran. n urma curei cu anghinare, crete proporia de colesterol bun (HDL) i scade proporia de colesterol ru (LDL). O cercetare fcut pe un numr de 140 de pacieni a artat c o cantitate de doar 0,5 g de extract uscat, administrat zilnic, duce ntr-o lun la o scdere cu 18% a valorii colesterolului total. Iar aceste efecte se obin fr nici un fel de efect advers asupra sistemului nervos, ficatului sau a rinichilor, ca n cazul medicamentelor de sintez pentru reglarea colesterolului.
* Diabet - se administreaz infuzia combinat, din care se beau cte 2-3 cni pe zi. Anghinarea este mai mult dect o insulin vegetal, ea acionnd i prin scderea direct a valorilor glicemiei din snge, dar i la nivelul pancreasului, a crui activitatea o stimuleaz. Mai mult, aceast plant ajut pacienii insulino-dependeni s i reduc doza de insulin, prevenind n acelai timp complicaiile cardiovasculare, extrem de periculoase n boala diabetic.
* Ateroscleroz, arterit - anghinarea este unul dintre cei mai puternici antioxidani din lumea vegetal, prevenind depunerea i oxidarea colesterolului pe pereii vaselor de snge, ajutnd la meninerea sntii lor. Persoanele care consum frecvent grsimi, care fumeaz sau triesc n mediu toxic ori care au valori ridicate ale tensiunii arteriale ar trebui s in regulat cure cu anghinare. O asemenea cur dureaz 1-2 luni, timp n care se consum cte 3-4 lingurie de pulbere pe zi.
* Gut, valori ridicate ale ureei n snge - se administreaz jumtate de litru - un litru de infuzie combinat de anghinare pe zi, n cure de minimum 14 zile. Persoanele crora le este contraindicat aportul suplimentar de lichide vor consuma extractul uscat, cte 1 g pe zi. Sub aciunea principiilor active din aghinare, srurile acidului uric sunt mobilizate din esuturi i sunt eliminate prin urin i scaun.

Precauii i contraindicaii

Studiile fcute pn n prezent au artat c anghinarea nu are nici un fel de toxicitate. Singurele precauii sunt n cazul blocajului biliar, unde administrarea plantei poate agrava simptomele, datorit efectului su colecistochinetic. n cazul persoanelor care sufer de sindromul colonului iritabil, administrarea anghinarei poate determina pentru perioade foarte scurte de timp o amplificare a flatulenei, care va dispre.
tusi_Oli
Postat pe 23 Iulie 2012 10:35
In sfarsit am reusit sa postez acest articol despre ANGHINARE, planta romaneasca cine vrea sa se delecteze cu acest articol va rog

tusi_Oli
Postat pe 23 Iulie 2012 10:38
Sa fim seriosi !!!! Nu exista nimic, sau inca nu a fost inventat, care sa faca dintr-o persoana care mananca "prostii" si este sedentara sa o faca sa arate precum manechinuitele. "Marele secret" inca nedescoperit in special de genul acesta de persoane consta intr-o alimentatie echilibrata si ceva, ceva miscare (nu vorbesc de aspirat casa sau alte treburi gospodaresti). Si stiti care e culmea? Multe persoane cand aud de alimentatie echilibrata spun repede "ah, eu nu pot asa ceva. sa nu mananc aia sau aia, sa traiesc tinandu-ma de garduri". Total gresit. A fi echilibrat in alimentatie nu inseamna neaparat sa renunti la toate si sa iesi la pascut ci sa incerci sa pastrezi un echilibru astfel incat sa nu faci abuz de prajeli, de dulciuri, de hamburgheri si alte "minuni" de acest gen. Nu spune nimeni ca de azi incolo sa nu mai mananci toata viata un snitel dar nici o farfurie de snitele o data sau in fiecare zi nu e in regula. Iar daca iti plac atat de mult snitelele le poti face la cuptor nu neaparat innecate in ulei incins. Cu scuzele de rigoare daca am spus ceva gresit si cu multe ganduri bune doresc tuturor multa sanatate.
roxana3377
Postat pe 24 Iulie 2012 12:15
e vorba de proportii... POTI sa maninci si trei farfurii cu snitele o data, daca tii neaparat - urmatoarea saptamina maninci salate. Vrei neaparat o inghetata, ok - dar nu "neaparat" o inghetata la fiecare masa. Sau iti faci o inghetata din cacao + miere + doua banane la blender si ok. Din aia poti sa maninci una la masa.
Sa maninci NUMAI junk si mult si sa arati bine nu se poate. Si nu e vb. numai de kg - ci de ten, de tonus, de energie... Ideea preconceputa ca hamburgerii te fac "sa nu te tii de garduri" e o prostie: tocmai aia te fac sa te tii de garduri. Daca te indopi pina nu mai poti e firesc sa te apuce somnolentza. Iar daca te uiti cu atentie la ce ai in farfurie, si vezi cite grasimi colcaie acolo STIIND ca fix pe alea o sa le cari pe tine din momentul ala incolo, poate reusesti sa te gindesti de doua ori inainte sa le bagi in gura....
quasaria
Postat pe 24 Iulie 2012 12:47
De la: quasaria, la data 2012-07-21 18:28:12n-ai inteles intrebarea: intrebarea nu e "cum slabim"...ci cum ne indopam non stop, stam cu courul in fotoliu si devenim manechine...





anghinarea e foarte buna pentru ficat si vezica biliara
adeline
Postat pe 24 Iulie 2012 23:12
Sunt perfect deacor cu Oli, nu mai incercati toate pastilele minune de pe internet ca o sa va dati metabolismul peste cap si va imbolnaviti
garbo236670
Postat pe 28 Iulie 2012 09:16
Ce parere aveti?
Cate persoane obeze au iesit de la Auschwitz??????
Sfaturi utile:mancati putin(pentru a trai,nu traiti pentru a manca!)
faceti multa miscare
dormiti suficient
nu consumati alcool
ganditi pozitiv
TRAITI INTENS FIECARE ZI,CA SI CUM AR FI ULTIMA!!!!!(macar incercati)
AM UITAT ESENTIALUL!NU STATI PREA MULT TIMP IN FATA CALCULATORULUI!
garbo168421
Postat pe 28 Iulie 2012 10:02
Dac-i ultima, gndesc pozitiv Iau un tort cu fric. i-o mnnc n faa calculatorului. Singur.
Axl_R
Postat pe 28 Iulie 2012 10:07
Rotty
Postat pe 28 Iulie 2012 10:17
Mi, de ce nu m corectezi? Nu vezi c nu mai tiu s scriu?
Axl_R
Postat pe 28 Iulie 2012 11:36
De ce as primi sfaturi de la o persoana care nu stie sa scrie corect in limba romana? Daca nu poate invata scrie in propria limba inseamna ca nu a prea citit si nu e deloc indreptatita sa emita "ceva" . Cel mai bun lucru este abtinerea de a scie "in public". "lasati si veti" se crie FARA liniuta!!!!!!!
garbo_2197
Postat pe 28 Iulie 2012 11:36
La asemenea greseli inseamna ca nici nu ai stiut vreodata sa scrii corect. Acestea nu nu sunt greseli de tastare.
garbo_2197
Postat pe 28 Iulie 2012 11:44
E O MARE, MARE TEAPA!!!!!!!!!!!!!!!!! EU AM LUAT PRODUSUL IN PRIMUL RIND PENTRU DETOXIFIERE ,APOI PENTRU CANCER SI APOI PENTRU SLABIT. SI............M-AM INGRASAT CU 8 KG., NICI VORBA DE DETOXIFIERE, M-AM CONSTIPAT SI MAI TARE, IAR EVOLUTIA CANCERULUI NU S-A REDUS DELOC! NU FACETI CA MINE SI NU CRESTETI CONTUL SARLATANILOR ASTORA CARE SE IMBOGATESC PE NECAZUL OAMENILOR NEVOIASI SI DISPERATI!!!!!!!!!!!!!!
vioricab
Postat pe 28 Iulie 2012 13:19
De la: garbo_2197, la data 2012-07-28 11:44:09La asemenea greseli inseamna ca nici nu ai stiut vreodata sa scrii corect. Acestea nu nu sunt greseli de tastare.

Dar si-a dat seama ca a gresit si chiar a atentionat apoi...Esti REA !!! Tu nu ai gresit niciodata?? Sa va vedeti fiecare barna din ochi...apoi ..paiul din ochiul altuia...
Si eu gresesc nu din tasta..din graba... Esenta era alta..aia n-ai "vrut" s-o vezi...

Ptr. Axl...un tort in fata calculatorului=cura de...slabire..!!
elisabeta_boia
Postat pe 28 Iulie 2012 13:32
Betty, nu de mine s-o luat de Oli...
Io am pr cu genurile, unguroaic...nah
Axl_R
Postat pe 28 Iulie 2012 13:59
De la: garbo_2197, la data 2012-07-28 11:36:51De ce as primi sfaturi de la o persoana care nu stie sa scrie corect in limba romana? Daca nu poate invata scrie in propria limba inseamna ca nu a prea citit si nu e deloc indreptatita sa emita "ceva" . Cel mai bun lucru este abtinerea de a scie "in public". "lasati si veti" se crie FARA liniuta!!!!!!!


"propria limba" nu inseamna intodeauna romaneste !!! si de citit, invatat, documentat.... se poate face si in orice alta limba... nu numai in romana !!!! si oricine e indreptatit sa emita ceva... dar depinde si de "antena de CAPTARE"... ! uneori aia, antena de captare... e defecta sau are prea mult excremente de pasari pe ea... si "falseaza" !!! si tu... din liniute intelegi totul ? big deal ! ai inteles insa ce e cu anghinarea insa... ? ca vad ca ficatul tau e cam intoxicat !!!
barboneli
Postat pe 28 Iulie 2012 15:06
Sa ..foloseasca ANGHIROL-!! :sml-happy0065Pentru...detoxifiere...si a ficatului si a ...limbii...
elisabeta_boia
Postat pe 28 Iulie 2012 15:20
Betty stai ca nu 97 a cerut sfatul cu pricina
Rotty
Postat pe 28 Iulie 2012 15:34
De la: Axl_R, la data 2012-07-28 10:07:30 Dac-i ultima, gndesc pozitiv Iau un tort cu fric. i-o mnnc n faa calculatorului. Singur.


Re_ vezi draga, am rostogolit inca un pepene spre calculatoru' tau atentie la zama!

Mai, sa nu inghiti samburii ca se mareste "apendicele" si camera di garda, nu are paturi libere;))
Fss_ssu
Postat pe 28 Iulie 2012 16:05
De la: quasaria, la data 2012-07-21 18:28:12n-ai inteles intrebarea: intrebarea nu e "cum slabim"...ci cum ne indopam non stop, stam cu courul in fotoliu si devenim manechine...


Foooooarte adevarat !!!!
Amor_Aeternus
Postat pe 28 Iulie 2012 17:20
Supi, n-am...de la 13 ani. Aa c pot nghii orice.
Nici de Anghirol nu mai am nevoie, n-am fiere.
Minteni rmn numai cu carcasa.

Oileuuu! Dar de ce ar trebui s fim manechine? Io tot stau pe couru' meu i iote n-am ajuns manechin/.
Axl_R
Postat pe 28 Iulie 2012 17:32
Am folosit si eu, dar din pacate fara rezultat
garbo_1055
Postat pe 28 Iulie 2012 20:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vreau sa slabesc 41 De la: garbo105389 4 Martie 2020 18:15
Cel mai natural si mai bun inlocuitor de zahar din lume... 1 De la: barboneli 16 Iulie 2015 18:11
leon camelia 3 De la: garbo181302 3 Ianuarie 2011 22:57
ii plac dar fuge de mine 33 De la: garbovanilla 8 Septembrie 2011 09:23
ce e bun pentru celulita?? 48 De la: hermosa20 21 Iulie 2013 16:26
Setari Cookie-uri