ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Pete pigmentate pe fata

Voteaza
*****Scor: 2.6666666666667 din 3 voturi
 

Buna, mi au esit de ceva vreme niste pete maronii pe fata in jurul ochiului si la buza de sus.. cine va poate sa confruntat cu aceasta problema si ma poate ajuta ,va rog astept ras[uns.poate vati folosit cu ceva cremuri de albire care vau ajutat sa scapati de pete. mrs.:_*
  citeaza   raspunde

mey... nu cred ca te pot ajuta... ! sorry ! mie mi-au iesit pe ceafa si la buza de jos... asa ca nu ne portivim. dar daca tot vrei sa-ti treaca, eu zic ca e mult mai bine sa mergi la un dermatolog... sau doctor de piele ! ala le si vede, le si pipae, are si o lupa... si iti da si tratament care, poate... nu e sigur, te va ajuta !!!
  citeaza   raspunde

Sunt diverse metode pentru rezolvarea problemei tale. Noi folosim gama Reparestim injectabil in combinatie cu creme speciale.
  citeaza   raspunde

Da ,exista 'doctori de piele'! Totusi ar trebuii sa folosesti creme cu protectie solara ridicata!Adica factor 50!
  citeaza   raspunde

ulei de ricin,maseaza-le usor de doua ori pe zi...
  citeaza   raspunde

se rez. cu tratamente cosmetice: dar incerca sa vezi DE CE au iesit: pentru ca risti sa iasa si altele, le tratezi si pe alea...samd.
  citeaza   raspunde

Daca sint pete maronii poti cumpara din Farmacie o crema pe baza de capsuni si fructe care albeste acele pete sau cu o jumatate de lamiie freacati fata seara si dupa o perioada de timp vei vedea ca dispar,ar fi foarte bine sa folosesti vara o crema de protectie cu factor 3o-5o de protzectie .chiar si fondul de ten sa aiba factor de protectie ,poarta palarii cu boruri mari sa-.ti feresti fata de razele ultraviolete ale soarelui cind arde mai tare.
  citeaza   raspunde

Cel mai bine ceri sfatul unui specialist. Un estetician care stie sa iti recomande un tratament pentru tenul tau. Nu te trata dupa ureche. Uite, daca vrei recomandare, eu am fost la clinica doamnei doctor Adina Alberts si sunt foarte multumita, e un medic foarte bun si o draguta. Suna la clinica ei bit.ly/WuYmI6 sau intreaba pe forumul clinicii si sigur iti raspunde! Pupici!
  citeaza   raspunde

Cu o jumatate de lamaie freaca-ti fata seara si cumpara de la Farmacie o crema pe baza de capsuni care-ti decoloreaza petele maronii,foloseste cele doua metode si dupa ceva timp vei vedea ca petele dispar.Ai stat la soare probabil si nu ai avut o crema cu factor de protectie si astfel te-ai patat.Deasemeni foloseste o crema de fata cit si un fond de ten cu factor de protectie intre 3o-5o factor ,si poarta palarii cu boruri care te vor feri de razele nocive ale soarelui la ore de virf.Mult succes!
  citeaza   raspunde

poti testa peelingul chimic pentru problema petelor, la mine a dat rezultate! in legatura cu tipul de peeling pe care ar trebui sa-l faci, aici nu iti pot da sfaturi, insa te lamuresti la o consultatie. eu am ales-o pe dr. Silvia S. Vasalos si m-a tratat foarte bine!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: