SOLICIT UN SFAT URGENT, DE LA ADEVARATE DOAMNE

De mai bine de o luna o utilizatoare de pe Garbo, pentru ca nu o pot numi domana ar fi un sacrilegiu,si un individ ,ma jignesc non stop fara a le fi facut initial nimic.Am postat si eu ca oricare dintre voi niste ganduri,pareri si povesti pe diferite forumuri de discutii si in replica dansii au inteles sa ma faca cu ou si cu otet pe mine si pe alte prietenene ale mele.Initial i-am rugat sa inceteze cu toate aceste atacuri murdare si fara sens, dar ei au continuat si cu ma imulta incrancenare.Am replicat si eu in cele din urma intr-un mod urat recunosc pentru ca m-am enervat cumplit, vazand ca alta preocupare nu au, decat sa jigneasca oamenii pe Garbo,Mentionez ca nu sunt singurul jignit de ei ,au fost jigniti fara discernamant diferiti oamni.Scandalul a escaladat si intra intr-o faza de-a dreptul groteasca ,de o vulgaritate extrema.Ce ma sfatuiti voi sa fac in aceasta situatie.?? Sa-i las pe ei sa castige ,lasand impresia ca au avut dreptate ,sau sa continui sa am replicii din ce in ce mai tari pana vor renunta si se vor comporata civilizat si cu un limbaj decent asa cum se cuvine unor oameni.Voi urma intocmai sfaturile voastre, exceptie facand cele venite din partea celor doi,desigur.

Postat pe 23 Iunie 2012 16:44
au ramas numai doi. :P
pacat...

tu mai ai? ;) din tine? ;))
dar replici?
G_X
Postat pe 23 Iunie 2012 17:05
Si eu am avut ..ceva pb cu un usier de pe Garbo... Se lua de mine din orice,ma persifla mereu,ajunsese sa ma si jigneasca...si ,la inceput am tot contracarat,apoi am inceput si eu sa jignesc...Apoi,adevaratii mei prieteni Garbo m-au sfatuit ce sa fac-SA DAU CU IGNORE !!
Asa am facut si gandindu-ma ca "cel bun cedeaza.."si am fost lasata in pace...Ba usierul cu pricina si-a sters apoi si contul...imi pare rau,nu aveam nimic de impartit cu el,si nici nu ne cunoscusem vreodata-numai din pozele de pe profil-
Poate ca ar trebui sa te hotarasti cine esti:"necunoscut" sau "Garbo 265966"??Nu te ascunde sub alte conturi..devi caraghios si la anii tai ar trebui sa fii mai intelept!
si nu incerca sa "cuceresti" pe Garbo..e un forum de socializare,de comunicare ..nu de....agatare.. Am vb sincer asta pt ca te-am acceptat de prieten Garbo..dar fii un adevarat DOMN si nu mai jigni nici o doamna-indiferent de ce ti-a facut,ujn adevarat BARBAT stie sa primeasca si refuzurile unor DOAMNE care nu au in nici un fel...obligatia sa accepte ceva de la tine..
Daca nu-ti place "sfatul" meu..fa ce vrei...dar sterge prietenia cu mine..Nu am nimic cu tine..dar imi plac CAVALERII !!!Fii cavaler!!
Nu ma pretind o ..mare doamna,dar o ADEVARATA FEMEIE...sunt sigur!!
elisabeta_boia
Postat pe 23 Iunie 2012 19:25
Cel mai inteligent.....cedeaza!Am citit si eu aici fel de fel de balacareli si cred ca ar trebuii sa renunti cand vezi cum esti tratat!Deci,daca renunti .....nu e de rau!
mitiduk
Postat pe 28 Iunie 2012 14:36
De la: , la data 2012-06-23 16:44:59De mai bine de o luna o utilizatoare de pe Garbo, pentru ca nu o pot numi domana ar fi un sacrilegiu,si un individ ,ma jignesc non stop fara a le fi facut initial nimic.Am postat si eu ca oricare dintre voi niste ganduri,pareri si povesti pe diferite forumuri de discutii si in replica dansii au inteles sa ma faca cu ou si cu otet pe mine si pe alte prietenene ale mele.Initial i-am rugat sa inceteze cu toate aceste atacuri murdare si fara sens, dar ei au continuat si cu ma imulta incrancenare.Am replicat si eu in cele din urma intr-un mod urat recunosc pentru ca m-am enervat cumplit, vazand ca alta preocupare nu au, decat sa jigneasca oamenii pe Garbo,Mentionez ca nu sunt singurul jignit de ei ,au fost jigniti fara discernamant diferiti oamni.Scandalul a escaladat si intra intr-o faza de-a dreptul groteasca ,de o vulgaritate extrema.Ce ma sfatuiti voi sa fac in aceasta situatie.?? Sa-i las pe ei sa castige ,lasand impresia ca au avut dreptate ,sau sa continui sa am replicii din ce in ce mai tari pana vor renunta si se vor comporata civilizat si cu un limbaj decent asa cum se cuvine unor oameni.Voi urma intocmai sfaturile voastre, exceptie facand cele venite din partea celor doi,desigur.


daca le raspunzi cu replici jignitoare si acide (chiar daca asta fac si ei) ei nu se vor opri, ba dimpotriva. cel mai bine ar fi sa-i ignori:P daca poti... Sau poate sa le faci reclamatie...asta daca se poate, nu stiu (pe site, la contact sau ceva de genul)
CoKNeZa
Postat pe 2 Iulie 2012 01:11
nu ma consider o adevarata doamna, dar sfatul meu e sa lasi de la tine..oricum gasca ce s-a format aici si pe care ii gasesti peste tot jignind, dandu-si cu parerea luandu-te la misto si sfarsind mereu in discutii personale pe care le-ar putea muta pe mess nu dau inapoi, se simt prea puternici si atotstiutori iar unul nou e privit mereu de sus, ironizat.Oricum, bafta! Acum sa vezi cum sar pe mine !
felicia66
Postat pe 5 Iulie 2012 01:08
Dar de ce te plangi in anonimat? Daca as sti cine esti poate as veni cu un sfat, altfel....
jeje2011
Postat pe 5 Iulie 2012 17:44
anonimat... ??? pai ce, cand posta cu "garbo ...966" era mai neanonimat ? il cheama Sandulescu Marin, Bucuresti str. Popa Frumosul, sectorul 5 ! si e de gen feminin ! deci hai sa vedem si sfatul tau acum, cu toate ca si cele de pana acum, n-au fost rele de loc... !!!
barboneli
Postat pe 5 Iulie 2012 18:03
Felicia, am fost nou i nimeni n-o srit la mine.

Hai s-i cnt mai bine, nu sar, mi-e cald....http://www.youtube.com/watch?v=eawVa8xjCg0

Am uitat, cnd intri ntr-o cas, conteaz i felul cum salui.
Axl_R
Postat pe 5 Iulie 2012 18:10
De la: felicia66, la data 2012-07-05 01:08:11nu ma consider o adevarata doamna, dar sfatul meu e sa lasi de la tine..oricum gasca ce s-a format aici si pe care ii gasesti peste tot jignind, dandu-si cu parerea luandu-te la misto si sfarsind mereu in discutii personale pe care le-ar putea muta pe mess nu dau inapoi, se simt prea puternici si atotstiutori iar unul nou e privit mereu de sus, ironizat.Oricum, bafta! Acum sa vezi cum sar pe mine !


aha... aici te ascundeai... ia vin-oncoa sa te shmotrulesc o tzara... cum adica sa sarim pe tine... pai noi estem niste gentelmeni bre... cum adica e nou ? pai e vechi antic si de demult... vazui ca s-a inscris inca din secolul trecut, respectiv 1970... anul cu eclipsa totala... !!! si Axl te pacaleste... e adevarat ca a fost noua, acum e veche... dar de cum a aparut, ashe noua... eu am si sarit pe ea si i-am spus galesh:... "singurica singurica"... ??? si de atunci... tot pe la dentist sa-mi pun dintzi noi... !!!!
barboneli
Postat pe 5 Iulie 2012 18:24
Rotty
Postat pe 5 Iulie 2012 18:26
un adevarat domn
Eugenia_
Postat pe 5 Iulie 2012 18:40
Neee, v nelai, io mi-s o adevrat duamn. Tratez gentlemenii ae cum trebe.
Axl_R
Postat pe 5 Iulie 2012 18:48
Credeam ca o chiama Gheorghe si este din Vaslui...Pai ia sa vedem cvm sta treaba cu cei vechi si noi pe aci...ca fiecare dintre noi toti, pe rand, am fost noi si luati "la rost" de cineva cu vechime. Asta trebuie sa te sperie ori sa.ti plangi de mila? Dand dovada de inteligentza...potzi depasi cu brio momentul.Da pt tine putem crea coltzul O.R.C.(oracaitorilor)
jeje2011
Postat pe 5 Iulie 2012 23:37
A nu se.ntelege ca am ceva cu ,,Gheorghe ori cu cei din Vaslui,,
jeje2011
Postat pe 5 Iulie 2012 23:40
De la: Axl_R, la data 2012-07-05 18:10:09Felicia, am fost nou i nimeni n-o srit la mine.

Hai s-i cnt mai bine, nu sar, mi-e cald....http://www.youtube.com/watch?v=eawVa8xjCg0

Am uitat, cnd intri ntr-o cas, conteaz i felul cum salui.


Serios? Singura ai recunoscut ca ai fost atacata si tu la inceput si cum ai fost jignita. Sa-ti reamintesc postarile Axl?
Acum ai intrat in gasca lor si te amuzi cand ii jignesc ei pe altii, ba chiar le tii isonul.
Dar cel mai trist e cand incepi sa te renegi pe tine, pentru a fi acceptat de altii.
charmelen
Postat pe 5 Iulie 2012 23:41
Charm...nu la nceput.
Am memorie bun. tiu ce am scris.
Da, am fost atacat i jignit...pt c am ncercat s apr pe cineva.
Am nvat lecia.
Nu in s fiu acc. Cui nu-i plac, poate s m ignore.

DA. SERIOS.

i dac fac parte din gac i m urmreti ce fac i ce zic, poate-mi spui i mie cine face parte din gaca mea?

Axl_R
Postat pe 5 Iulie 2012 23:52
De la: Axl_R, la data 2012-07-05 23:52:01Charm...nu la nceput.
Am memorie bun. tiu ce am scris.
Da, am fost atacat i jignit...pt c am ncercat s apr pe cineva.
Am nvat lecia.
Nu in s fiu acc. Cui nu-i plac, poate s m ignore.

DA. SERIOS.

N-o fi fost la inceput, dar cert e ca ai fost atacata.
Daca invatarea lectiei consta in a te amuza cu gasca de vreun sarac cu duhul posteaza ineptii sau afirma ceva ce intra in contradictie cu ideile fixe ale unora dintre liderii gastii, mi-e teama ca mie personal mi-e imposibil sa invat o astfel de lectie (si nu din lipsa de resurse intelectuale). Chiar cu riscul de a pierde amicitia virtuala a unor persoane pe care le admiram mai inainte.
charmelen
Postat pe 6 Iulie 2012 00:12
Nu te urmaresc, stai linistita, e de-ajuns sa intru la doua-trei zile pe site si sa vad ca sunt aceleasi persoane, care toaca la nesfarsit aceleasi non-subiecte, ca sa le treaca timpul. Presupun ca ori sunt in somaj, ori au vreo sinecura, ori sunt angajati de garbo,caci altfel e inexplicabil cum cineva care are o ocupatie serioasa sa dezbata zilnic ore in sir aceleasi ineptii, raspunzand la postari evident idioate.
charmelen
Postat pe 6 Iulie 2012 00:18
Rstlmceti.
S m repet? Nu apr pe nimeni, nu sar pt nimeni. Asta am nvat. Fiecare pe cont propriu.
Gac...nu fac parte.
Am neles....decizia i aparine. Nu in s m admire nimeni.
Dar nainte de a acuza, poate e bine s te gndeti.

Mda, angajat Garbo.
Axl_R
Postat pe 6 Iulie 2012 00:18
Poate c am avea de vb despre cum sunt/suntem.
Mulumesc pt observaii. Suport se pare. N-o crpat nica.
Era cazul?
M bucur c s-o mai gsit cineva, s-mi poarte de grij. De fapt asta fac prietenii.
Sorry pt dar nu m pot lsa!
Nu dau explicaii. Merit?

Poate totui mai gseti i altceva interesant de fcut dect "luatul la...."

Cele discutate n privat de obicei nu dau pe forum...e doar o observaie...i m-am gndit nainte de a scrie.

O zi frumoas!

Tot aici m gseti....trebuie s fac i io ceva pt banii pe care-i primesc.


Axl_R
Postat pe 6 Iulie 2012 07:49
charm, cred ca personalizam prea mult. Cind scrii ceva pe aici, scrii ca sa isi dea lumea cu parerea. Daca parerea e negativa, e o parere totusi.
Daca nu vrei pareri, nu scrii.
In rest, eu una nu recunosc nici o ierarhie: nu exista diferente intre "nou", "vechi", mai cu drepturi, mai fara, mai in gashka, mai in afara. Sintem nickuri. Avem toti aceeasi tastatura.
Sint useri noi pe care eu personal ii apreciez - vezi fata aia cu scaunul rupt prin baruri.. mi-e lene sa ii caut postarea dar mi-a placut cum scrie, ma rog, mi-a placut mie, nu a placut tuturor. Asa cum sint si unii care nu au nici o postare pe forum, dar au niste bloguri super. Pe de alta parte, la fluieraturi prefer sa raspund cu fluieraturi si, din nou, nu tine de cite mesaje am la activ sau de cit timp sint pe aici. "Clasificarea" asta e copilareasca. Ca si chestia cu "prietenii". M-am contrazis de n ori cu persoane din lista mea de prieteni.... e interzis, sau ce?
quasaria
Postat pe 6 Iulie 2012 07:51
elena are dreptate... mai ales la ore dis de dimineatza... cand eu dau dreptate la toata lumea... ! de fapt nici nu vreau sa apar ca cineva care da dreptate in stanga si dreapta... ! dar eu am retinut , de mai de mult, o discutie intre cineva si charm... unde ea a fost tratata mitocaneste, dupa parerea mea... cu proasta, fara minte, "la nivelul tau"... etc. de fapt, tipul se tot repeta, pentru ca tot ce scria, se referea la acelasi lucru... ! in fine... nu a fost placut. asa... ! si totul pornit de la o discutie banala si nu personala. un pic de ironie, mishto si tachinari... mai bag si eu in cafea... dar alea sunt perlele mele, n-au nici o legatura cu gashca... ! eu, habar nu am de ceva gasca sau de una din care fac parte. ceva in genul asta, gasca, recunosc ca am vazut pe la alte topicuri... unde eu de exemplu, nici nu mai trec prin fata usii ! sforaiturile si aghioasele care se aud si de afara.... imi taie orice pofta sa intru. acuma... persoana care sau despre care se vorbeste... se pare ca a iritat pe unii prin ce si cum a scris... dar nu pe toti. in general persoanele care tie ti se pare ca au jignit, sunt niste persoane de calitate si cu simtul umorului. numai ca "baietul" de gen feminin... a raspuns imediat taios si razbunator. dreptul lui, nu am nimic de zis... dar castanele care au zburat catre el, au fost tocmai din lipsa lui de tact ! tu stii ca eu nu am raspuns la fel... atunci... si am incheiat discutia... !!! cu ala ma refer. eu nu intru pe aici sa ma cert sau sa dovedesc ceva... (asta de la Axl am invatat... ) ci ma port asa cum am coborat din pom... locul meu de bastina ! si altii de pe forum i-au atras atentia si unul din sfaturi... de la dor parca la inceput, a fost sa cedeze, sa nu continuie cu raspunsuri jignitoare la randul lui... dar el... ma rog, dreptul lui, nu zic nimica, nuuuu,,,, a continuat sa umple forumul cu topicuri "razbunatoare" ! cand te intorci sa raspunzi: "ba du-te tu..." ... intelegi tu. si faptul ca a inceput sa-si scoata din valiza lui tot felul de nick-uri... nu l-a ajutat cu nimic... virgula aia nenorocita il da de gol... !!! dreptul lui de altfel... eu nu zic nimic !!!
barboneli
Postat pe 6 Iulie 2012 08:39

Ma doare-n gat,in cap si la jumate',

...dar inghetzata m-o trantit pe spate!
...acu' ma tratez!


Zi fr. si cu zambet!


Si asa-mi vine cate-o data, sa ma sui in munti de piatra, tot mai sus, tot mai sus...la,la,la
haideti si voi cu mine.....sa vedeti ce-i ghine X_X
....sa cantam bre...
Fss_ssu
Postat pe 6 Iulie 2012 09:06
apropo de inghetzata.... iar a aparut masina... repede comandati... pana nu pleaca !!!
barboneli
Postat pe 6 Iulie 2012 10:52
Azi,caramel si fistic mmm.....bun
Multu
Rotty
Postat pe 6 Iulie 2012 11:02
i credeam c io-s guraliva forumului.
M duc la munte. Aer curat. Alt perspectiv.

Supi, ai dreptate. Na, c te-am ucat. Sntate!

Am uitat s cnt....

http://www.youtube.com/watch?v=y7sZHfrLdI ae cu igara-n colul gurii.
Axl_R
Postat pe 6 Iulie 2012 11:12
ok... dar a pus si frishca... te deranjeaza ? daca da... o ling eu !!! la frishca ma refer !!!!
barboneli
Postat pe 6 Iulie 2012 11:13
Lasa si frisca ca imi fac masca antirid...
Pauza...am vorbitor...
Rotty
Postat pe 6 Iulie 2012 11:23
violenta naste violenta.
iar cei care doar par a fi o gashca pe garbo, sunt oameni ce impartasesc idei, opinii si e normal sa fie asa, pe net ca si in viata.
pana la urma, cand 'deschizi usa' sa intri pe garbo, e placut sa vezi 'figuri' prietenoase.sau sa 'cunosti' persoane interesante. nu sunt adolescenta in vacanta, nici somer, nici cu prea mult timp liber. da...asta trebuie sa fie explicatia: e nevoie de timp pentru certuri si atacuri
ufishor
Postat pe 6 Iulie 2012 11:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
de ce se spune ca daca iti deschizi inima oricui ai fii prost..pt ca mie imi place sa fiu deschisa 2 De la: xenaluptatoareainimoasa 3 Septembrie 2010 22:27
O noua sansa relatiei tale sau divort fara probleme? 4 De la: iulia_marinela 24 Octombrie 2013 06:07
Oare despre ce este vorba????? 81 De la: vyva 11 Mai 2010 15:58
am nevoie de pareri cafeform 3 De la: Nicool 10 Iulie 2011 23:10
Cutia milei ..... 62 De la: Rotty 11 Ianuarie 2013 10:49
Setari Cookie-uri