ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

"ingrijire anti-rid"

Voteaza
*****Scor: 1 din 1 vot
 

Buna Ziua! Am 27 de ani, putine riduri...ma confrunt cu un ten acneic, nu-mi mai trece cu nici un fel de crema, si as dori sa-mi explicati cum se pot trata ridurile si problemele acneice in acelasi timp? Multumesc
  citeaza   raspunde

Buna! Se rezolva nu te intrista! Si eu am avut o interventie, dar pentru riduri. Sfatul meu e sa mergi la un estetician bun, sa lasi saloanele de cartier... Eu ti-o pot recomanda pe doamna doctor Adina Alberts. Am fost la dansa si sunt foarte multumita si doamna doctor e o draguta. Uite poti sa suni la clinica sau sa intrebi pe forumul clinicii bit.ly/WuYmI6 si sigur te sfatuieste! Pupici :)
  citeaza   raspunde

Daca de la varsta asta vrei sa-ti faci lifting,ce naiba mai faci pe la 50 de ani....
  citeaza   raspunde

De la: garbo_11931, la data 2013-03-07 10:48:11Buna! Se rezolva nu te intrista! Si eu am avut o interventie, dar pentru riduri. Sfatul meu e sa mergi la un estetician bun, sa lasi saloanele de cartier... Eu ti-o pot recomanda pe doamna doctor Adina Alberts. Am fost la dansa si sunt foarte multumita si doamna doctor e o draguta. Uite poti sa suni la clinica sau sa intrebi pe forumul clinicii bit.ly/WuYmI6 si sigur te sfatuieste! Pupici :)Asta-i alta ageamie care-si face reclama pe forumuri?
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: