Ce e cu mine?

Buna. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi dvs. Am avut o relatie de 2 ani, el a fost primul meu baiat, prima experienta in dragoste,dar ni-am despartit foarte rau si singrua nu inteleg de ce. Parca ne iubiam si ne stimam insa el si.a schimbat caracterul a devenit indiferent si rece, dar vorb nu e in asta, problema mea este ca nu pot sa-l uit,sau mai bine zis nu pot sa gasesc pe all cineva, el nu era cel mai destept in lume,cel mai instarit si nici cu frumusete rara nu se deosebia, acum am baieti buni care umbla dupa mine dar repede ma satur, relatile melia max. o luna poat sa dureze dupa care mi se face greata de ei..Oare ce o fi asta? E ceva psihologic...I-mi pun intrebarea poate sunt bolnava? Poate e un blocaj psihologic? Totul e perfect, am ocupatie i-mi fac studile,,sunt destul populara, am un serviciu bun, dar nici decum pereche. De ce nu poate sa-mi placa nimeni?
garbo_3867
Postat pe 28 Mai 2012 02:25
Daca te implici si sentimental asa cum te implici in studii....nu astepta mai mult decat ceea ce primesti.Eu zic sa o iei cu binisorul,sa-ti faci o lista a prioritatilor.Nu stiu cati anisori ai dar ....mai ai multa viata inainte in care sa traiesti de toate .Asa ca,rabdare fata mami.Si pune mana mai serios pe carte.
printesa_jo
Postat pe 28 Mai 2012 12:49

.Si pune mana mai serios pe carte.[/quote]
Cam asta voiam sa-i recomand si eu ... ....nu de alta,dar sta cam prost la lectia "Scriere in limba romana"...
Rotty
Postat pe 28 Mai 2012 12:55
3867, cit timp respiri singura si te hranesti singura, nu esti dependenta sa te alapteze nimeni, nu imi explic disperarea asta de a te implica imediat intr-o relatie, altfel "esti bolnava". Ti s-a terminat timpul? S-au terminat toti barbatii? Si daca s-ar fi terminat, care e problema, de fapt??

quasaria
Postat pe 28 Mai 2012 13:04
Buna,ai avut totusi o relatie de 2 ani,nu de 2 luni,este ceva normal sa suferi dupa relatia voastra.Si suferinta este un sentiment ce ne apartine si pe care trebuie sa-l acceptam in viata noastra.,din pacate nu putem fi fericiti tot timpul.Trebuie sa privesti relatia in ansamblu,sa tragi linie si sa vezi ce a fost frumos si ce nu.Din relatiile esuate este important sa iesim macar cu o lectie invatata,si atunci un castig tot exista ..In mom.in care vei accepta ca s-a terminat rel.vei putea merge mai departe.Concentreaza-te pe invatat,iesi mai mult cu prietenele,fa acele lucruri care-ti plac tie si o sa vezi ca o sa fie bine.Dar nu te grabi sa intri intr-o rel.noua pana cand nu te simti tu vindecata sufleteste dupa aceasta rel,pt ca in final vei suferi si tu si il vei face si pe noul partener sa sufere.pupici
Roxana789
Postat pe 6 Iunie 2012 01:51
De la: garbo_3867, la data 2012-05-28 02:25:42Buna. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi dvs. Am avut o relatie de 2 ani, el a fost primul meu baiat, prima experienta in dragoste,dar ni-am despartit foarte rau si singrua nu inteleg de ce. Parca ne iubiam si ne stimam insa el si.a schimbat caracterul a devenit indiferent si rece, dar vorb nu e in asta, problema mea este ca nu pot sa-l uit,sau mai bine zis nu pot sa gasesc pe all cineva, el nu era cel mai destept in lume,cel mai instarit si nici cu frumusete rara nu se deosebia, acum am baieti buni care umbla dupa mine dar repede ma satur, relatile melia max. o luna poat sa dureze dupa care mi se face greata de ei..Oare ce o fi asta? E ceva psihologic...I-mi pun intrebarea poate sunt bolnava? Poate e un blocaj psihologic? Totul e perfect, am ocupatie i-mi fac studile,,sunt destul populara, am un serviciu bun, dar nici decum pereche. De ce nu poate sa-mi placa nimeni?


Este ceva normal,obisnuinta de a fi cu cineva.Eu sunt barbat si-mi amintesc cu ciuda si cu ceva regret de despartirea mea de prima iubire,la 25 de ani aveam un fizic si o figura de 16 ani si fetele femeile pe care incercam sa le cuceresc ,ma credeau un ținc amator de aventuri.Bine ar fi sa nu incepi sa insiri toti masculii care-ți fac ochi dulci ca dai in depresie si pierzi credibilitatea ca femeie.Daca esti independenta financiar,este foarte usor,ai o preocupare serviciul si mai spui ca si studiezi,intocmai asa am facut si eu timp de 5 ani,am avut responsabilitati mari care mau calit,la 30 de ani am intilnit o femeie cu 3 ani mai tinara ,in 7 zile neam casatorit si au trecut 36 uitind sa ne mai despartim,cele citeva relatii de prietenie cu diverse femei in timpul celor 5 ani de pauza ,au cam daunat la inceput ,femeile sunt rele ,dusmanoase si incearca sa strice o relatie statornica,unele erau chiar fostele prietene ale sotiei,asa ca mai multa chibzuinta nu strica.
Nu te impacienta ,orice sac gaseste peticul lui !
http://www.youtube.com/watch?v=YXaGtEWg-KY&feature=fvwrel
VOIAJOR
Postat pe 6 Iunie 2012 18:54
De la: printesa_jo, la data 2012-05-28 12:49:38Daca te implici si sentimental asa cum te implici in studii....nu astepta mai mult decat ceea ce primesti.Eu zic sa o iei cu binisorul,sa-ti faci o lista a prioritatilor.Nu stiu cati anisori ai dar ....mai ai multa viata inainte in care sa traiesti de toate .Asa ca,rabdare fata mami.Si pune mana mai serios pe carte.


dragostea este ....oarba !
http://www.youtube.com/watch?v=8N7PF2DZh3Y&feature=related
VOIAJOR
Postat pe 7 Iunie 2012 07:57
Buna! DaCA vrei un sfat avizat,cauta pe net ,,psihoterapie.net''.Poti intreba specialisti psihologi.Succes!
garbo267052
Postat pe 12 Iunie 2012 19:30
De la: VOIAJOR, la data 2012-06-07 07:57:14
dragostea este ....oarba !
http://www.youtube.com/watch?v=8N7PF2DZh3Y&feature=related


si tot plina de dansuri din buric, si aia oarba!!
gizas...
quasaria
Postat pe 12 Iunie 2012 21:33
Buna problema este ca tu il iubesti foarte mult pe el dar el se pare ca nu si din cauza acestui lucru nu poti sa ai o relatie cu altcineva, este adevarat adica tu iti doresti sa fi mereu cu acel baiat nu ia asa poate ca daca in acelasi timp cand esti cu un alt baiat te gandesti la el nu,si te gandesti la el tot timpul nu este asa, ca daca da deasta nu poti sa fi cu altcineva pentru ca il iubesti pe el si atat timp cat nu poti sa te eliberezi de aceasta problema nu o sa poti sa fi cu altcineva acum depinde de tine daca doresti sa il uiti sau nu sau mai exista varianta ca doresti sa il uiti dar nu poti si aici ar trebui sa intervina un psiholog adica sa te duci la un psiholog sau sa lasi un timp mai indelung fara sa ai o reletie imediat sa meditezi la cea pe care ai avut-o si sa o iei mai usor inainte de a avea o alta relatie ca asa cum a mai apus cineva poti sa iti faci si tie rau si baiatului respectiv.
Se spune ca timpul le rezolva pe toate.
Mie mi s-a intamplat asa sunt Mare fana al Maestrului Michael Jackson si am suferit mult cand am aflat ca a murit pentru ca il iubeam si acum il iubesc dar timpul mi-a mai vindecat un pic sufletul bine ca este mereu in mintea mea dar nu mai sufar asa cum am suferit cand am aflat ca a murit bine adica nu mai plang pentru ca am inafara de Maestreul Michael am si alte probleme in familie si in viata mea si sunt obisnuita cu plansetele si nu am mai plans asa de mult dar atunci am plans acum nu mai tin minte cat de mult am plans ca problemele mele nu ma refer la Maestrul Michael, la problemele mele erau de dinainte de 2009 si aram obisnuita deja cu plansetele, dar bine aici este problema la tine nu la mine eu am mentionat de timp ca este cel care le rezolva pe toate acum dupa aproape 4 ani eu mai ma gandesc La Dansu adica La Maestrul Michael si doar ma intristez doar dar sa plang nu prea mai pot, deci concluzia este ca ce a fost in 2009 nu mai este ca acum 2012, bine acum nu este vorba despre mine si Maestrul Michael, este vorba despre tine si acel baiat ca ideea ar fi sa lasi timpul sa rezolve problema, sa te apropii de arte, sa faci ceva ce tie iti face placere, sa te duci la un psiholog daca doresti inainte de a incepe o noua relatie dar numai dupa ce te-ai asigurat ca l-ai uitat pe acel baiat. Si s-o iei mai usurel cum a mai spus cineva inainte de a incepe o noua relatie adica s-o lasi sa se stinga aceea relatie inainte sa incepi alta.Dar problema este ca daca doresti tu ca daca nu doresti nu cred ca ai putea sa ai alta reletie ca aici este problema si de psihologie ca daca tu sau inima ta refuza sa aibe alta reletie atunci nu cred ca ai ce sa faci.
Si nu stiu daca ar putea sa te ajute si psihologul dar merita sa incerci
Uite de exemplu eu nu doresc si nici inima mea nu doreste Sa il uitam Pe Maestrul Michael pentru la cate a facut pentru noi si milioane de oameni este cam greu de uitat si in plus ar fi datoria noastra adica celor care ii sunt fani cu adevarat si il iubim sa nu-l uitam ca a fost este si va fi un Inger pentru intotdeauna iar in plus muzica a Dansului este Dumnezeiasca iar eu refuz sa am alta muzica preferata decat pe ceea a Dansului bine acum ascult si altele dar nici una nu se compara cu ceea a Dansului dupa parerea mea si nici un alt artist nu se compara cu Dansu , bine imi plac si alti dar nu se compara cu Dansu. Si atat cat tu nu doresti sa il uiti pe acel baiat tu si inima ta nu prea ai ce sa faci cum am mai spus, decat nu mai daca doresti tu si inima ta, de aceea am facut comparatie intre mine si Maestrul Michael si tine si baiatul acela.Eu sper ca am putut sa te ajut si mult succes si noroc in viata ta.
Si sper sa iei decizia cea mai buna si sa iti mearga bine Succes a si inca ceva este doar un sfat nu trebuie sa imi urmezi sfatul dacat numai daca doresti tu daca doresti poti sa imi dai mesaj daca nu ai inteles ceva sau mai doresti sa ma intrebi ceva iar adresa mea de mail este gabriela_ancutza@yahoo.com nu se vede prea bine dar intre yahoo si com este punct. pe curand.
SamanthaNelson
Postat pe 15 Iunie 2012 23:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Batman1/Irina/Om sincer sau cum naiba s`o mai fi chemand! 272 De la: quasaria 3 Martie 2010 00:47
Ajutati-ma!! 48 De la: anaROBERT 12 August 2010 01:10
Din putzu' putzului putzului gandirii! 240 De la: Thor_again 28 Iunie 2012 21:31
VREAU UN SFAT 15 De la: narcysa 28 Noiembrie 2010 10:05
cantec de Craciun? 31 De la: fleurdelis 4 Ianuarie 2011 01:23
Setari Cookie-uri