ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Dieta montignac

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 


Salutare fetelor!

Sunt in cautarea unei diete pentru a ma ajuta sa slabesc dar care nu prespune un efort extraordinar si care face gaura in buget. De curand, o prietena de-a mea mi-a recomandat o carte, "Mananc, deci slabesc" a lui Michel Montignac. Cine a incercat aceasta dieta si ce rezultate a avut?

Multumesc anticipat!
  citeaza   raspunde

BUNA ! EU AM SLABIT 16 KG IN 6 LUNI CU : AM BAUT DIM . PE STOMACUL GOL , O LAMAIE STOARSA CU UN PAHAR DE APA FIERBINTE ,,,ATAT CAT AM SUPORTAT EU DE FERBINTE,,,DAR SI SEARA LA ORA 22 ,AM REPETAT ..ACEASTA ,,LIMONADA CALDA,, TIMP DE O LUNA .....DUPA CARE AM BAUT NUMAI DIM.......DE ATUNCI AU TRECUT 5 ANI SI BEAU MAI RAR DAR BEAU....AM RAMAS LA 65 KG .....IN TIMPUL ASTA AM AVUT GRIJA SA BEAU 2 L APA SA MAI REDUC DIN PAINE ,SARE SI PRAJELI......LAMAIA ITI VA DA MULTA ENERGIE ..CHIAR DACA ITI VA AREDE GRASIMILE DE PRISOS...VEI SLABI FURMOS.....EU AM ADAPTAT RETETA SIMPLA PT MINE...ERA SA BEI NUMAI DIM .....DAR AM ZIS SA BEAU SI SEARA SI AM FACUT BINE..PT CA DUPA VARSTA DE 45 DE ANI FEMEILE SLABESC MAI GREU....ACUM AM INCEPUT IAR PT CA ACUMULEZ MULTA APA ..2-4 KG DACA NU SUNT ATENTA LA SARE.....DACA NU SUFERI DE GASTRITRA ...INCERCA !!! LAMAIE TE POTOLOESTE DE FOAMEA AIA NEBUNA CAND ESTI PE CICLU SAU ESTI CAM STRESATA......PS. O SA AI UN CHEF NEBUN DE SEX ASA AM PATIT EU....MII DE SCUZE...ASTA CA REACTII ADEVERSE .....SA ZICEM .....INCERCA SI NU VEI REGRETA...NUMAI BINE !!! DANA
  citeaza   raspunde

Ai putea sa iei Detoxicolon,vei slabii si te vei simtii usoara.... si bine!!!Imbina nevoia de sanatate cu cea de slabire!Succes!!!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: