ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Calivita international

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna. Am auzit de produsele Calivita International www.calivitavelcu.ro/?gclid=CPfNjZuo5aoCFVsx3woddUxR7w si m-ar interesa daca a folosit cineva produsele de slabit de la ei. Mai precis Figure Shaper. M-ar interesa aceste produse pentru ca din cate am inteles sunt naturale si nu au efecte adverse... Astept pareri
  citeaza   raspunde

Un singur produs nu cred ca face minuni. Pentru rezultate vizibile e nevoie de o combinatie de 3-4 produse. Oricum, reteta poate varia in functie de sex, varsta, etc. Daca doriti o reteta personalizata si eficienta Calivita, ma puteti contacta la mariuspele@gmail.com. Sunt reprezentant Calivita si dac-as lauda prea mult produsele, as cadea in derizoriu. Oricum, am ajutat destule persoane cu diferite probleme, unele la care medicamentele nu aveau nici un efect.
  citeaza   raspunde

Confirm, de asemenea faptul ca produsele sunt naturale si nu au efecte adverse.
  citeaza   raspunde

ia sa vedem si noi nishte rezultate .... inainte de-a plati ce vindetzi voi in echipa ...
hai repede ceva poze fotoshopate .. ca sta productzia de lqapte boabe la hectar ...
va rugam neaparat!
iete colea ce-mi sar ochii din cap de nerabdare!!
  citeaza   raspunde

@ alfheim Domnisoara / doamna a pus o intrebare, eu i-am raspuns! Daca e interesata, o pot ajuta cu o reteta prescrisa de un medic cu experienta. De asemenea produsele i le pot oferi la preturi rezonabile - de exemplu FigureShaper 136 RON, transport inclus. Dar sunt convins ca a si uitat ca a postat pe aici si nu va mai reveni prea curand.

- Probabil esti platit la numarul de mesaje postate si trebuie sa-ti faci norma...Oricum, incearca sa respecti limba romana!
  citeaza   raspunde

mai ambulantule, te-ai uitat vreodata la tine?
a cerut ceva ca sa postezi tu altceva ... ce pitpalaci cu perje incerci sa-mi aburesti tu mie aici...?
vezi-ti de comisionul din vanzari si reclamele tale gratuite pe tertze forumuri si lasa-ma pe mine cu limba mea romana, ca n-ai tu cadere sa-mi vorbesti despre asa ceva...
daca nu-ti convine de raspunsul meu... muta-ti homless-ule taraba in alta parte sau pune mana pe telecomanda si degajeaza terenul!
nu vezi ca esti un disperat de targetul din vanzari si nu stii cum sa-ti mai agatzi clientzi? te plateste firma si duminica?
"amice esti dobitoc?" - asa zicea Caragiale, sublimul...
crezi ca doar tu lucrezi mai filfizonule in vanzari? ei bine spre incultura ta generala sunt destui pe aici care o fac, inclusiv eu, dar nu ma apuc sa-mi pun catalogul de produse in public cu o nesimtire gratioasa sau dizgratioasa ca tine si ca altii de teapa ta!

nu sunt platit pentru nimic din ce esti tu tentat sa crezi ca as fi platit, dar esti prea ahtiat dupa target ca sa intelegi ceva!
ia de aici cu dedicatzie...
ca din alta parte ioc cultura fuseristule
www.youtube.com/watch?v=pcDfL0t_L1M&feature=related
  citeaza   raspunde

asteapta.
  citeaza   raspunde

m-am lamurit si cu produsul asta. il iau de 15 zile si nu am dat jos nici macar 100 de grame.. nu m-a ajutat nici in reducerea poftei de mancare. absolut nici un efect
  citeaza   raspunde

V-am raspuns o data spunandu-va ca un singur produs nu va face mare lucru. Va repet, e nevoie de inca 2-3 produse care intr-adevar taie pofta de mancare, detoxifica si va vor ajuta sa slabiti. Probabil ati mers pe ideea cel mai scump - cel mai bun!. Personal nu as recomanda acest produs, ci altul care contine 9 substante active si costa 93 RON. Dar pe langa acesta, alte 2-3 produse, altfel rezultatele vor fi minime.
Daca doriti o reteta completa, eficienta imi puteti scrie mariuspele@gmail.com
Ma ghidez dupa principiul ca un client multumit e cea mai buna reclama!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: