Inca o femeie inselata!!

Ma numesc Cristina si sunt casatorita de 15 ani. Ne-am casatorit din dragoste si am avut pana acum un an tot ceea ce fost mai bun. Problemele au inceput atunci cand am ramas someri amandoi.In aprilie am aflat ca ma insala cu o femeie maritata. Spune ca e o refulare pentru el, dar stiu ca minte. I-am cerut sa ne despartim dar nu vrea, a fost plecat de acasa o saptamana si a venit inapoi.Avem o fetita de 12 ani care nu banuieste nimic, nu ne-a auzit certandu-ne.Nu stiu ce sa fac, eu nu sunt o fire prea comunicativa cu familia. Am incercat sa nu-i implic dar nu mai pot rezista.Va multumesc anticipat pentru sfaturi.
cristina_nita01
Postat pe 13 Iulie 2011 09:33
cine inseala odata inseala si a 10 oara ,si chiar daca de acum incolo va fi un sfant increderea intre voi e distrusa asa ca chiar daca iti este greu fiecare cu drumul lui in viata parerea mea, daca vrei sa stai cu el doar pentru copil nu face acest lucru ,copii judeca intodeauna parintii orice fac bine sau rau ,oricum ai face copilul tau mai tarziu te va judeca si daca ramai cu sotul tau si daca nu ,respectate pe tine si fa ce tie iti este bine pa
ollyy
Postat pe 14 Iulie 2011 13:21
dar este asa de greu sa iei o hotarare , in momentul asta nu stiu ce sa fac. pe o parte vreu sa divortez dar pe de alta parte ma gandesc la suferinta fetei mele.
cristina_nita01
Postat pe 14 Iulie 2011 13:34
mai bine stai de vorba cu el..
incearca sa afli ce anume l-a determinat sa faca asta..
ce nevoi are..
daca se simte implinit langa tine..
bla bla bla..
roby_cado
Postat pe 14 Iulie 2011 14:09
totul pleaca de la bani, asa spune el. indiferent cati avem lui nu-i mai ajung. s-a bagat in foarte multe datorii si nu stie cum sa iasa. alearga de dimineata pana seara fara nici un dumnezeu.am fost cu el la psiholog si ia spus ca e instabil psihic, dar acum nu vrea sa merga ,zice ca numai nebunii merg acolo si el nu e.
cristina_nita01
Postat pe 14 Iulie 2011 14:18
stii cum zice nebunu'..:"frate,da' chiar toata lumea a inebunit..?"
roby_cado
Postat pe 14 Iulie 2011 14:21
nebunii se recunosc intotdeauna intre ei....
Eugenia69
Postat pe 14 Iulie 2011 14:28
De la: cristina_nita01, la data 2011-07-14 13:34:19dar este asa de greu sa iei o hotarare , in momentul asta nu stiu ce sa fac. pe o parte vreu sa divortez dar pe de alta parte ma gandesc la suferinta fetei mele.


Eu nu sunt de acord cu divortul imediat, desi si eu am fost inselata si am decis sa divortez din motivul asta. Din fericire noi nu avem copii asa ca a fost mult mai usor sa iau o hotarare. Eu nu cred ca are mare legatura cu problema financiara inselatul insa. Am un cuplu de prieteni care au dus-o timp de 2 ani foarte, foarte greu cu banii si nu s-au inselat si nu s-au despartit. Eu cred ca mai degraba are legatura cu lipsa sentimentului de iubire. Te-ai gandit vreo secunda ca poate nu te mai iubeste? Oamenii in general inseala cand nu mai sunt fericiti acasa (bine... nu toti; nici eu mai eram extrem de fericita, dar nu am inselat). Problema este ca tu sa fii sigura ca nu mai puteti trai impreuna. El nu are prea mare legatura cu decizia ta.
cineva1
Postat pe 15 Iulie 2011 12:22
@cristina, zici ca el spune ca totul pleaca de la bani...
m-as mira.... dar m-as mira rau de tot!!! cumva aia ii da bani, pentru serviciile prestate?
sau care e schema ca nu pricep....??? in loc sa faca ceva pentru a avea bani, prefera sa te insele si sa aduca drept scuza, lipsa banilor in cuplul vostru... ?!? ohhhh... my God... chiar ca unii au mult tupeu si altii sunt prea creduli ...
faptul ca vrei divortz si el nu vrea ... nu e problema ta, e a lui, insa dupa cum pui problemele nici tu nu vrei divortz ... iar de aici apar complicatiile ...

pune tot ce stii tu despre voi doi in balantza, discuta cu el si vezi in ce ape se scalda, trage o concluzie si actioneaza conform ei!
insa, dupa umila mea parere si experientza, cred ca intr-un viitor, mai mult sau mai putin apropiat, se ajunge la divort, despartire.... si deh ...era o zicala: boala lunga, moarte sigura...! vezi tu de-ti convine sa mai pierzi vremea sau ... sa-ti vezi de viatza linistita...
cica multzi cauta fericirea .. dar toti alearga dupa un trai linistit!!!
alfheim
Postat pe 15 Iulie 2011 13:38
va multumesc din suflet pentru pareri. eu stiu ca aceasta relatie numai are nici un viitor, dar inca nu pot face pasul decisiv. nu stiu cum sa abordez problema fata de fiica mea. ea il iubeste enorm cu toate ca o neglijaza. ma gandeam sa apelez la sfatul unui specialist, sa ma indrume pas cu pas. fetita mea are 12 ani, este premianta si sumt sigura ca o va afecta acest lucru la scoala.
cristina_nita01
Postat pe 15 Iulie 2011 17:46
m-ai omorat, jur! stii ca relatia nu mai are nicun viitor, dar nu poti face vreun pas decisiv
well, cand ai sa te trezesti ca vrei sa iei o decizie, o sa constati ca a cam trecut momentul, deh...
michelle_
Postat pe 15 Iulie 2011 17:54
vreu sa va spun ca de o luna nu mai comunicam decat strictul necesar (copil, datoriile casei), nu mai avem intimitate, pentru ca asa am hotarat eu. practic suntem colegi de casa. el incerca sa se apropie de mine, imi vorbeste, se leaga de orice numai sa stea pe langa mine. eu sunt cea care il resping.nu pot sa il privesc , ma dezgusta, dar il si iubesc in acelasi timp.nu pot uita 15 ani frumosi.
cristina_nita01
Postat pe 15 Iulie 2011 18:18
De la: cristina_nita01, la data 2011-07-15 17:46:36va multumesc din suflet pentru pareri. eu stiu ca aceasta relatie numai are nici un viitor, dar inca nu pot face pasul decisiv. nu stiu cum sa abordez problema fata de fiica mea. ea il iubeste enorm cu toate ca o neglijaza. ma gandeam sa apelez la sfatul unui specialist, sa ma indrume pas cu pas. fetita mea are 12 ani, este premianta si sumt sigura ca o va afecta acest lucru la scoala.


Eu cred ca ar trebui sa discuti tu cu fetita. Nu un doctor. Daca tu i-ai explica cat mai atent ce se intampla, poate ca o sa sufere (din pacate), dar va intelege pana la urma. Crezi ca ea nu simte ca e ceva in neregula cu voi?

PS: De cand traiesti in stresul asta? Mai exact de cand stii ca sotul tau te inseala?
cineva1
Postat pe 15 Iulie 2011 18:18
din aprilie, el a vrut sa aflu. primea mesaje de la fufa cad era acasa. in privinta fetei am avut o incercare de ai spune dar a inceput sa planga numai cand a auzit ca e posibil sa ne daspartim.
cristina_nita01
Postat pe 15 Iulie 2011 18:24
ei, cam asta se intampla cand incerci sa bagi gunoiul sub pres...
si stai, ca asta nu e decat varful icebergului
michelle_
Postat pe 15 Iulie 2011 19:43
'ete mi-ai smuls o lacrima acu'..
plange ha..?
in privinta copilului nu-ti fa griji..
o sa aiba o perioada de regres, in ce priveste scoala,dar cu multa atentie din partea amandurora,o sa-si revina..,trust me..
roby_cado
Postat pe 15 Iulie 2011 19:45
aseara am aflat ca asta e a doua fufa, ma mai inselat si anul trecut cu alta. nu merita nimic. o sa divortez cat de curand. o sa imi fac curaj sa vorbesc cu fiica mea. sa ii spun de fata cu el? sau sa vorbesc numai eu cu ea? sfatuiti-ma va rog.
cristina_nita01
Postat pe 16 Iulie 2011 10:01
in aceasta dimineata a aflat si fetita mea de aventurile lui taica-su.o jumatate de zi a plans, si a spus ca ea vrea sa stea cu amandoi, ca nu vrea sa aleaga intre noi. ma rugat sa il iert pe tati, pentru ea.simt ca acum incepe greul. ce pot sa-i spun unui copil de 12 ani?
cristina_nita01
Postat pe 19 Iulie 2011 18:39
De la: cristina_nita01, la data 2011-07-19 18:39:45in aceasta dimineata a aflat si fetita mea de aventurile lui taica-su.o jumatate de zi a plans, si a spus ca ea vrea sa stea cu amandoi, ca nu vrea sa aleaga intre noi. ma rugat sa il iert pe tati, pentru ea.simt ca acum incepe greul. ce pot sa-i spun unui copil de 12 ani?


Ai vorbit yu cu ea? Sau cum a aflat?
cineva1
Postat pe 19 Iulie 2011 18:48
mda, i-ai spus unui copil de 12 ani ca tac'su are o aventura? alta abordare nu gaseai?
e clar ca nu esti un adult si un parinte responsabil, capabil sa gestioneze situatia in asa fel incat copilul sa sufere cat mai putin
michelle_
Postat pe 19 Iulie 2011 20:04
cristina, nu ai simtit niciun pic de jena, de rusine, cand te-ai gandit sa folosesti copilul drept paravan pt neputintele si incapacitatea ta de a gestiona o situatie pt adulti?ai incercat sa pui pe umerii copilului esecul tau si te-ai simtit mandra? asa-i trebuie nenorocitului! acum n-o sa-i mai arda lui de aventuri!
esme
Postat pe 19 Iulie 2011 20:21
uite care e treaba, cristina, si vorbesc din prisma in care imi cresc singura copilul: problemele voastre sint ale voastre, de adulti. Poti sa te razbuni pe cine vrei tu, si ai gasit tocmai copilul propriu?! Ti-ai iubit copiii vreodata? Daca da, lasa-i sa isi traiasca copilaria! S-ar putea sa fie singurul capitol frumos al vietii lor - si este oricum singurul care depinde de tine.
Parintii nu divorteaza de copii. Nu aleg alt partener in locul copiilor. Aleg alt partener in locul partenerului actual. E esecul tau, da-te cu capul de toti peretii dar asuma-ti-l TU! Si explica-le copiilor ca vor avea tata asa cum vor avea mama in continuare, si ca amindoi ii iubiti foarte mult si nimic si nimeni nu poate schimba asta - si nu e mai important decit ei.
quasaria
Postat pe 19 Iulie 2011 20:33
nu sunt inconstienta, fetita a aflat de la bunici.ia auzit discutand cand s-a trezit si a ascultat la usa. nu as putea sa imi folosesc copilul, sa-mi bat joc de copilaria lui. de asta am tacut pana acum.cand a venit acasa stia tot. am vorbit cu ea si i-am spus ca indiferent de ce se intampla intre noi, pe ea o iubim cel mai mult.cu taica-su nu vrea sa vorbeasca, se comporta de parca nu sa intamplat nimic.
cristina_nita01
Postat pe 20 Iulie 2011 08:36
in acest moment cel mai important lucru din viata mea este fetita mea. o sa raman langa taica-su pentru ea. si el se comporta altfel, e schimbat, cred ca ii este rusine de ea.ce pot face? cand am facut copil viata mea a picat pe locul doi.
cristina_nita01
Postat pe 21 Iulie 2011 12:01
in acest moment cel mai important lucru din viata mea este fetita mea. o sa raman langa taica-su pentru ea. si el se comporta altfel, e schimbat, cred ca ii este rusine de ea.ce pot face? cand am facut copil viata mea a picat pe locul doi.
cristina_nita01
Postat pe 21 Iulie 2011 12:01
mda, asa iti place tie sa crezi acum, ca o faci pentru ea...sunt destul de sigura ca ai fi ramas cu el si daca nu aveati copii impreuna.
sau poate ma insel...

oricum, ce exemplu ii dai tu copilului?? cand va creste va face si ea la fel, intr-o situatie asemanatoare, doar pt ca mama ei a facut asa. chiar nu va ganditi deloc la consecinte? chiar asa disperate sunteti dupa un barbat??
zambila
Postat pe 21 Iulie 2011 12:12
si da-i si lupta pentru familie...si se sacrifica pentru copil, si de-aia n-are ursu' coada...si uite-asa mai apare cate-o ioana d'arc, martirizata pe rugul casniciei vesnice, si sa vezi de-acum ochi scosi, in spatele usilor, sa nu auda "copilul"...si rascolit prin buzunare...urmarit cu ochi de vultur miscarile infidelului...etc...etc...

adaptarea la realitate, bleah...pentru unii e utopie
michelle_
Postat pe 21 Iulie 2011 12:23
problema nu-i asa grava
ok, te-a inselat. nu o odata (asta-i mai rau).
nu se chinuie sa se ascunda macar (asa, de bun simt...daca tot sustine ca nu vrea sa va despartiti)
are si motive (intemeiate, zice el, si tu il crezi)- lipsa banilor!
sa fim seriosi! ar insemna ca oamenii fara bani nu iubesc, este??
apoi il apuca subit mustrarile de constiinta si vine si-ti "recunoaste" toate mizeriile!
si tu, ca o buna crestina, il ierti, ca deh, e sotul tau!
foarte bine! n-ai decat sa-l ierti! dar treci peste si fa lucrurile sa mearga!
nu te uita la el cu scarba si apoi te miri de comportamentul copilului, care face acelasi lucru!

acuma, pt viitorul copilului exista 2 variate: ori sa creada ca nu-i asa grav, din moment ce tu l-ai iertat, ori sa-si spuna ca ea nu va proceda niciodata astfel!
e viata ta! dar mai mediteaza!
zambila
Postat pe 21 Iulie 2011 12:30
cristina, lasa vrajeala cu binele copilului! ma uit pe forumul asta si am senszatia ca traim intr-o lume de trogloditi, de incapabili sa spuna ce simt si ce vor, si, mai ales, sa nu se mai lase calcati in picioare! ceea ce ai hotarat tu sa faci, nu e pt binele copilului, ci pt ca nu ai curajul sa infrunti o situatie care te chinuieste si te va urmari toata viata si atunci gasesti pretextul perfect pt incapacitatea ta! cum crezi ca se va uita copilul tau in ochii tatalui sau, stiind ca a inselat-o pe mama sa, stiind ca acesta o considera o fraiera, iar ea nu ia nicio pozitie, in timp ce el se comporta mai departe ca si cum a fost doar o mica greseala si el ramane tot capul familiei? cum crezi ca te va privi copilul tau, vazand cat de umila si neputincioasa esti? asa te va vedea: o femeie care n-a avut niciun pic de initiativa, niciun pic de nerv sa arate ca ea nu e un pres de sters pe jos! nu vei mai fi undeva pe un piedestal in ochii ei, ci vei fi o biata femeie care n-a putut sa se ia la tranta cu pozitia in care a plasat-o sotul ei, cu pozitia deplorabila in care a ajuns. crezi ca o vei onora si-ti va aduce omagii pt spiritul tau fals de sacrificiu? nu! asta nu se numeste sacrificu in numele binelui copilului, ci slabiciune, neputinta, aruncarea unui val cu buna stiinta pe ochi si ascuns mizeria sub pres. ti-e teama sa nu creada altii ca te poti ridica deasupra lor, de fapt, ti-e teama sa nu fii judecata, si atunci preferi sa te lasi calcata-n picioare, traind cu iluzii elucubrabte despre marele tau spirit de sacrificu si despre bunatatea si gestul tau nobil! tu nu ai dreptul la fericire? nu ai dreptul sa fii iubita si dorita? nu ai dreptul sa meriti ce-i mai bun? nu! probabil ca nu, atat timp cat nu intelegi ca actionezi in numele unei idei false! doar iti e frica! ti-e frica de necunoscut, de gura lumii, de prejudecati si mediocritate. dar poate ca asa iti place! sa fii o victima! atunci, succes! dar sa nu cumva sa te dai cu capul de pereti cand va fi prea tarziu, caci ai sa ramai cu el spart!
esme
Postat pe 21 Iulie 2011 12:42
bre, nu zice nimeni sa de-a fuga la tribunal si sa bage divort, da' macar sa incerce sa inteleaga situatia, sa il dea pe ala cu capu' de-un perete, sa-l trimita dreaq la munca...ceva, orice...numai sa nu sa aiba atitudinea asta de infranta

gata, nu-mi mai bat capul...
michelle_
Postat pe 21 Iulie 2011 12:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
L-am inselat fara sa vreau! 23 De la: garbo172304 1 Ianuarie 2017 22:23
Dilema.... 14 De la: alfheim 2 Septembrie 2011 16:56
Studiu de caz plus intrebare... 46 De la: Luminitza 28 Mai 2009 10:56
de ce ma inselat? 96 De la: melania33 21 Mai 2011 21:10
am trichomonas, asta inseamna ca ma inseala? 18 De la: garbo_1663 23 Mai 2012 22:40
Setari Cookie-uri