ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Picioare strambe

Voteaza
*****Scor: 4.5 din 2 voturi
 

Buna.Am 20 de ani,si am picioarele strambe...dar nu ca sunt cracanata,sau ca exagerez.Am picioarele in X,dar foarte tare si foarte vizibil.Niste sfaturi in ce as putea sa imbrac,o rochie sau o fusta,sau pantaloni,ca nu stiu ce sa mai fac,mie rusine sa ies si din casa.Daca am 1,65 cm,pot purta fusta,sau rochie maxi?
  citeaza   raspunde

ia zi dor .. cioaca sau nu

draguta .. pana la 20 de ani invatai cu ce sa te imbraci mai ales cu un defect atat de vizibil.
poti purta pantaloni drepti sau putin evazati , nu pe picior, rochii lungi, rochii midi.
  citeaza   raspunde

X-ul ala e mare enigma...nu gasesc formula...
te pricepi la mate?
  citeaza   raspunde

quasaria .. ai dreptate.

Daca e dolofana nu se vede atat de mult X -ul.
Fustele sa nu fie drepte sau stramte ...... sa fie in clini sau pe bie daca este mai plinuta , creata daca este slaba.
  citeaza   raspunde

pacat ca nu ne-a trimis si o radiografie.... !!! de obicei, picioarele in "X" moderat, nu din ala ca trebuie sa le prinzi de glezne sa nu cazi.... au un aspect frumos si sexy ! asta inseamna (in limbajul golanilor....) ca nu poti sa tragi cu arcul printre ele... !!! adica nu sunt cracanate ! de fapt, nu prea conteaza cum sunt picioarele.... ca oricum le dai la p parte !!!!

dar acum, serios, picioarele in "X" arata asa cum am spus.
  citeaza   raspunde

adica in "X" .... Nu?.


  citeaza   raspunde

nevasta-me are picioar in "X" ! si-mi plac la nebunie.

asta e cainele nostru, pui de 4 luni, il cheama Dor... ! de ce il cheama Dor, e o alta poveste. joaca fotbal cu sotia cu picioarele in "X" !


youtu.be/ZigucqIN7p0

youtu.be/lVjx2Uu1QxU

youtu.be/kK3vbSY3i7A

nu a fost de la inceput asa mare... de Dor vorbesc. o sa postez poate si cand era de 5 saptamani, atunci cand l-am luat. o sa vedem..... !
  citeaza   raspunde

De la: paulika91, la data 2011-06-17 00:35:50Buna.Am 20 de ani,si am picioarele strambe...dar nu ca sunt cracanata,sau ca exagerez.Am picioarele in X,dar foarte tare si foarte vizibil.Niste sfaturi in ce as putea sa imbrac,o rochie sau o fusta,sau pantaloni,ca nu stiu ce sa mai fac,mie rusine sa ies si din casa.Daca am 1,65 cm,pot purta fusta,sau rochie maxi?


ce dilema, dom'le! Imbraca-te cum iti place si afiseaza-te cu tupeu; in fond dupa cum zicea un amic al meu, un veritabil macho, la o femeie picioarele nu conteaza, picioarele se dau la o parte!
  citeaza   raspunde

o nimica toata!! zi merci ca nu esti grasa!!
poti purta pantaloni drepti, rochii lungi, rochii peste ghenunchi! fuste largute, in pliuri , cu volanase peste chenunchi, asa port si eu!!
  citeaza   raspunde

De la: garbo040714, la data 2011-06-20 12:23:49o nimica toata!! zi merci ca nu esti grasa!!
poti purta pantaloni drepti, rochii lungi, rochii peste ghenunchi! fuste largute, in pliuri , cu volanase peste chenunchi, asa port si eu!!de unde stii ca nu e grasa ? eu ziceam: "bine ca esti draguta"... macar acolo sa nu mai pui volanase... ! deci tu, 714, ai si ghenunchi si chenunchi...., la Vintu nu avem decat genunchi... !!!! eu cred ca fata e putin "durdulie", nu slaba in nici un caz, si mai cred ca are si picioare frumoase !!! asa in "X" cum se plange !!! dar pana nu vedem o poza cu "partea de jos".... ramanem cu indoielile.
  citeaza   raspunde


De ce nu mergi la o sala de fitness si intrebi un instructor ce exercitii trebuie sa faci ca sa iti lucrezi partea interioara a gambelor?.. Daca gasesti unul bun probabil ca iti va spune ce trebuie sa faci si mai departe... ...la treaba .
Eu cred ca ar trebui sa iti faci un abonament la o sala de fitness. Sau mergi la un fizioterapeut. ...gasesti tu un spital. etc.
Poarta si tu rochii/fuste lungi daca tot sunt in trend vara asta.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: