ghid pentru o viaƣă ßmplinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 
Topicul anterior  /   Acest topic este inchis!   /   Topicul urmator

Riendol- complement dietetica ajuta la prevenire cancerului

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 


Stimuleaza sistemul imunitar
Îmbunătățeste calitatea vieții


Riendol este indicat pentru boli grave și cu deficit imunitar cum ar fi astmul, artrita, anemia, pacienții cu cancer și SIDA.
Riendol îmbunătățeste sistemului imunitar pentru a ajuta la accelerarea recuperării pacienților tratați cu chimioterapie sau radioterapie, îmbunătățește și reglementează analizele de sânge, crește capacitatea fizică și protejează organismul nostru, prin consolidarea sistemului imunitar.

Previne cancerul prin reducerea apoptozei celulelor canceroase (moartea celulelor canceroase).

Optimizează și îmbunătățește rezultatele pacienților cu cancer supuși la chimioterapie și radioterapie.

Controlează creșterea tumorilor.

Detoxifica celulele hepatice si limfatice.

Controleaza și previne atacurile de astm la astmatici.

Previne și trateaza osteoartrita postmenopauză.

Are o acțiune antiistaminica și antialergica, în orice boala, cum ar fi rinita alergica sau astma, eczeme inclusiv alergie a pielii.

Corectează și previne aproape toate bolile de piele, inclusiv psoriazisul, care pot fi administrat direct pe piele.

Oligoterápic total, deoarece oferă aproape toate elementele din tabelul periodical elementelor (metale și nemetale) prin apa de mare.

Crește funcția sistemului imunitar.
Riendol este un produs testat pe scară largă în diferite țări. Este un produs complet natural de un proiect de cercetare numit RT-2 în Cuba de doi medici, cubanez și un israelian în anii 1977-1978.
Riendol este un produs care a apărut ca derivatul lui Refensal și se bazează pe succesul acestei prime și detalii care au fost corectate pe baza experienței și practicii clinice la pacienții cu cancer în fază terminală.
În 1981 s-a alăturat tratamentelor în Spania cu un succes imens în domeniul oncologiei, în SIDA și într-un număr mare de boli imune, cum ar fi artrita reumatoida, deformant, cancer terminal, astm și aparatului broncorespirator.
Riendol fiind aplicat de specialiști în diverse domenii medicale a fost investigat pentru alte aplicații, cum ar fi, probleme ale pielii, gingivita, pyorrhea. De asemenea, se aplică în domeniul esteticii faciale , ginecologiei, ciuperci vaginale , uz extern si inhalare bronhica.
Acest medicament se vinde numai pe baza de comanda. Contact angy.angy78@ymail.com


Varianta pentru tiparire   
Mergi la: