ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Ce parere aveti despre samponul uscat?

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Am folosit un sampon uscat de la o prietena si am ramas uimit de acest produs. Nu stiam ca poti avea un par fresh fara sa fie neaparata nevoie sa il speli. Ce parere aveti despre acest produs?
  citeaza   raspunde

nici una.
  citeaza   raspunde

eu as avea o parere, da' mi-e ca ma cenzureaza alde Andra si Cosmin ...
iote ce nume si-a luat!
  citeaza   raspunde

am vazut
  citeaza   raspunde

De la: Tinkerbella, la data 2011-04-20 14:01:47Am folosit un sampon uscat de la o prietena si am ramas uimit de acest produs. Nu stiam ca poti avea un par fresh fara sa fie neaparata nevoie sa il speli. Ce parere aveti despre acest produs?eu il folosesc doar ca solutie de depanare, cand sunt plecata si nu am posibilitatea unei bai decente sau cand n-am timp sa_mi spal si usuc parul.
  citeaza   raspunde

De la: Tinkerbella, la data 2011-04-20 14:01:47Am folosit un sampon uscat de la o prietena si am ramas uimit de acest produs. Nu stiam ca poti avea un par fresh fara sa fie neaparata nevoie sa il speli. Ce parere aveti despre acest produs?


sapunul solid (sau sapunul cu sulf) l-am vazut pe magazinuldesapunuri.ro . cel mai important e sa nu fie cu SLS (si orice sapun, sampon...etc daca e cu SLS e numai bun de aruncat la gunoi)
Daca sunt probleme gen caderea parului sau coji, psoriazis....as recomanda sapunul cu gudron de carbune (pentru par)
adevarul este ca in romania este criza mare de produse bune.
  citeaza   raspunde

Super tare. Eu personal am mereu la indemana acest produs deoarece sunt mai mereu pe drumuri, astfel ca imi este de mare ajutor. Ce sampon uscat folosesti? Eu una utilizez de un an dry shampoo de la label.m. Il am mereu in geanta alaturi de portfard.
  citeaza   raspundeAvem exact aceeasi parere ca la 'mesajele' tale anterioare, @Sanzy85:


...Adica ai intotdeauna perfecta dreptate la cit ... rahat maninci tu pe toate topicele, si e absolut firesc la modul asta sa obtii 'rezultate' uluitoare de orice natura!...  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: