ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 
Topicul anterior  /   Acest topic este inchis!   /   Topicul urmator

“bucatarasul cel dibaci” ne dezvaluie secretele sale

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 Esti iubitor de arta culinara, dar si preocupat de un stil de viata sanatos? Ai auzit de “Bucatarasul cel Dibaci”? El gateste in restaurantul cu acelasi nume din zona Unirii, in spatele Tribunalului. Curiozitatea clientilor de a cunoaste ce se intampla acolo la el in bucatarie l-a determinat sa organizeze o serie de seminarii culinare gratuite, ocazionate de lansarea programului de educatie culinara “Secretele Bucatarasului”.

Te invitam la primul seminar culinar intitulat “Cum gatim sanatos?” ce va avea loc miercuri, 30 martie, ora 18.00, la restaurantul “Bucatarasul cel dibaci”, str. Olteni nr. 3. Mai exact? In zona P-ta Unirii - Teatrul Evreiesc de Stat. In cadrul acestui seminar bucatarul restaurantului va impartasi participantilor o parte din secretele folosite pentru a gati sanatos.

Timp de 5 luni prin proiectul “Secretele bucatarasului” toti iubitorii de arta culinara vor putea lua parte la cele 5 seminarii gratuite. Cum se vor desfasura seminariile? Conform programului de mai jos:
• 30 Martie – “Cum gatim sanatos?”
• 13 Aprilie – “Secretele prepararii cozonacului si a mielului de Paste”
• 18 mai – “Lumea condimentelor – un secret?”
• 22 iunie – “Cum gatim legumele proaspete?”
• 13 iulie – “Eleganta si stil in bucatarie”

Pentru informatii suplimentare sau inscriere:
Contact:
Nicoleta Menteanu
Manager Bucatarasul cel Dibaci
comenzi@bucatarasul.ro

Varianta pentru tiparire   
Mergi la: