ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Gauri in urechi dupa vaccinul de 6 luni

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Dragele mele, va rog ajutati-ma cu un sfat.Ieri fetita mea a facut vaccinul de 6 luni, iar astazi am mers la spital si i-am facut gauri in urechi, in seara asta mi-a facut febra 38 si nu stiu daca este efectul vaccinului sau este efectul inteparii in urechi.Pana acum nu mi-a facut febra la vaccinuri si nici aseara sau in dimineata asta.
  citeaza   raspunde

de la unele vaccinuri copiii fac febra .......nu cred ca fetita ta are febra de la faptul ca a fost intepata in urechi
  citeaza   raspunde

sunt convinsa k de la vaccin a facut febra, iar 38 e o febra usoara pentru un bebelus....chiar daca nu a facut pana acum febra, nu inseamna k nu va face la celelalte vaccinuri....pune-i un supozitor cu paracetamol sau da-i putin nurofen si sigur va trece...sanatate multa!!!
  citeaza   raspunde

De la: sevand, la data 2011-02-26 23:12:45 Dragele mele, va rog ajutati-ma cu un sfat.Ieri fetita mea a facut vaccinul de 6 luni, iar astazi am mers la spital si i-am facut gauri in urechi, in seara asta mi-a facut febra 38 si nu stiu daca este efectul vaccinului sau este efectul inteparii in urechi.Pana acum nu mi-a facut febra la vaccinuri si nici aseara sau in dimineata asta.
sigur nu este de la gaurile urechiuselor .....de obicei astea sant de la vaccinuri .Dupa ce faci vaccinul cand te intorci cu copilul acasa zdrobesti cu o sticla curata o foaie mai groasa de varza proaspata si pui pe rana.Sucul de varza retrage tot ...nu se inflameaza,roseste locul dureros pt bebe.Cand fetita mea facea febra punean un supozitor cu agocalmin sau in cazuri rare o picatura doua de agocalmin.9Stiu de la moasa)febra este cea mai pacatoasa la bebe
  citeaza   raspunde

Cu siguranta ca de la vaccin a facut temperatura. Sper ca atunci cand ii iei temperatura BAZAL, scazi un grad din ce iti arata. Da-i Panadol daca are temp.
  citeaza   raspunde

Buna fetelor!si eu am vrut sa-i fac gauri in urechi fetitei mele dar medicul pediatru mi-a spus k 6 saptamani dupa vaccin nu are voie intepaturi.....ca pot aparea complicatii inclusiv febra...deci.....
  citeaza   raspunde

De la: annny_27, la data 2011-03-02 11:03:23Buna fetelor!si eu am vrut sa-i fac gauri in urechi fetitei mele dar medicul pediatru mi-a spus k 6 saptamani dupa vaccin nu are voie intepaturi.....ca pot aparea complicatii inclusiv febra...deci.....


Depinde de vaccin. Singurul care contraindica alte injectii timp de 4 saptamani este vaccinul anti-poliomielitic care se administreaza oral - o solutie roz intens, se dau 2 picaturi direct in gurita, la sugari. Din 2009, nu se mai foloseste in Romania, ci unul injectabil care nu are asemenea contrainidicatie.

Cand faceti un vaccin la copii sau voua sau orice medicament vi se recomanda >> cautati inainte pe internet prospectul, cititi ce scrie lumea pe forumuri sau scrieti-mi mesaj, va pot raspunde in legatura cu orice vaccin.

Pup!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: