ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Inscriere gradinita!!

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

ce se intampla dak nu dau adeverinta de salariat(nici eu nici sotul nu lucram cu carte de munk)?
  citeaza   raspunde

depinde de la gradinita la gradinita. ascultam o emisiunea la europa fm si nu stiu ce gradinita din bucuresti nu accepta copiii daca parintii lor erau someri. nu stiu de ce. dar nu cred ca e asa la toate gradinitile. trebuie sa mergi sa te interesezi direct, cred ca e in functie de regulamentul de ordine interioara si ala difera de la o institutie la alta. bafta!
  citeaza   raspunde

In acest caz nu este vorba despre ceea ce alege directorul gradinitei...este vorba de o conditie pusa de multi manageri de gradinite cu program prelungit, intrucat de la un timp au inceput sa se adune datorii ale parintilor copiilor inscrisi in acest tip de program.Problema nu-i afecteaza pe directori in mod direct ci pe furnizorii care alimenteaza gradinita cu produse alimentare zi de zi.Si mai direct ii afecteaza pe copiii ai caror parinti sunt cu plata la zi, deoarece din cauza intarzierilor la plata, distribuitorii isi intarzie si ei serviciile catre gradinite. Cam de aici au plecat toate zvonurile cum ca directorii fac discriminari sau fac fel si fel de legi in gradinitele de stat cu program prelungit. :)
  citeaza   raspunde

Stiu ca era valabil sa munceasca ambii parinti, cu forme lagale, pt gradinitele cu program prelungit. Nu primeau nici macar daca e angajat un singur parinte,ca sunt copii multi, locuri putine si au prioritate cei cu ambii parinti la munca. Dar daca nu se ocupa locurile ii primesc si pe ceilalti.Succes.
  citeaza   raspunde

Sunt convinsa ca odata ce ai abordat acest subiect, esti una din persoanele care ti-ai achita toate platile fara intarziere , mai ales ca si lucrezi, doar ca lipseste cartea de munca ( ca la romani). Dar ce ne facem cu acei parinti care, desi nu lucreaza, inscriu copiii la program prelungit, dar nu au cu ce sa plateasca hrana primita la gradinita ? Si daca tot stau acasa cat e ziua de lunga ar putea sa inscrie copilul la program normal, unde nu se plateste nimic, nu?!
  citeaza   raspunde

multumesc pt raspunsuri!!in orice caz eu as vrea sa-mi bag fetitele la program de 8 ore si s-ar putea sa ma si angajez pana in septembrie knd se incepe gradinita !!presupun k dak ma angajez nu-mi trebuie si vechime nu?
  citeaza   raspunde

Ce conditii se pun atunci cand vrei sa inscrii un copil de 3 ani la gradinita?
Ma refer la faptul daca se pune ca si conditie sa manance singur sau sa faca la olita!
Multumesc pt. eventualele raspunsuri!
  citeaza   raspunde

principala conditie este sa nu mai foloseasca pampers; in legatura cu servitul mesei, la grupa mica, mai ales, sunt ajutati toti copilasii! :)
  citeaza   raspunde

ok! si daca totusi nu reusesc sa-l dezvat de pampers nu mi-l primeste la gradinita!?
Am incercat dar nu am reusit!
L-am lasat fara pampers si nu are nici o apasare ,nici macar nu spune ca ar vrea sa faca ceva nici cu vorba buna nici cu ''amenintari''.Daca nu ii pun se duce si-mi aduce el singur pampers-ul.
E un copil super istet, numai la capitolul asta suntem ''varza''!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: