Castiga o sesiune de consiliere psihologica sau un profil psihologic!

buna ziua.ma numesc valentina si doresc sa ma inscriu in concurs.am aproape 20 de ani si inca nu imi gasesc rostul in viata .sunt in anul I la facultatea de psihologie dar tot din cauza nesigurantei pe care o simt in permanenta nu am reusit sa ma integrez in colectiv si sa ma obisnuiesc cu noul mediu.ma simt singura majoritatea timpului mai ales ca in ultimele luni am avut parte de cateva dezamagiri din partea prietenelor de care eram foarte atasata si de la care nu ma asteptam... am observat ca de la acele intamplari m-am schimbat si acum parca nu prea imi mai pasa atat de mult de ce simt, vor, sau cer de la mine "prietenii" .poate ca este un lucru bun pentru mine dar ma doare faptul k am ajuns asa dintr-o persoana care tinea mult la ceilalti si care dadea totul.eram mai calda si mai vesela chiar fericita pot sa spun, dar acum ma gandesc la trecut si nu mai gasesc drumul spre fericirea de alta ddata.acum nu ma mai pot bucura de nimic si nimic nu ma mai face fericita.parca as fi in transa si nimic nu se mai lipeste de mine.trec prin zile fara sa stiu unde ajung si ce am de facut.oricare dintre premii ma poate ajuta...sper.
ar mai fi si alte probleme, chiar nu vad rostul vietii, e atat de deprimanta.simt ca traiesc in van.
mult succes participantilor .fiecare merita sa castige pt a afla raspunsuri si solutii la problemele lor
kasper
Postat pe 15 Ianuarie 2011 14:15
Buna ziua!
Postez acest mesaj pentru a-mi anunta participarrea la concurs. Ce vreau? un profil psihologic as prefera, dar nehotarata de fel parca suna bine si o consiliere psihologica , nu vad foarte multe sanse sa castig, dar merita incercat:). Astept postarile castigatorilor:D, de ce as vrea sa castig? pentru ca sunt interesata si fascinata de cum reuseste / sau nu, un om sa "citeasca" un alt om; un om care si lui ii este greu de multe ori sa isi inteleaga "przentarile facute in scena vietii".
Toate cele bune tuturor!
garbo100069
Postat pe 15 Ianuarie 2011 14:28
Trec printr-o perioada f dificila si nu stiu cum sa fac fata, nu stiu cum sa traiesc. Acum 10 ani m-am imbolnavit din cauza unui job stresant si am fost nevoita sa ma operez de tiroida. De atunci tot am probleme medicale si asta ma impiedica sa duc o viata normala. Am tulburari de panica, anxietate si chiar depresie. De cateva luni am iesit dintr-o relatie lunga, cu un partener oarecum agresiv (psihic vorbind, nu violenta fizica), care m-a facut sa-mi pierd toata increderea in mine. Nu am unde sa stau, parintii mei se cearta tot timpul, tatal meu fiind alcoolic. Nu am reusit sa gasesc un loc pe care sa-l numesc "acasa". As vrea sa-mi refac increderea si sa am forta sa merg mai departe, dar nu stiu cum sa procedez. Nu fac decat sa astept sa treaca timpul si sa se termine viata, pt ca nu stiu cum sa o traiesc. Mi-ar fi de folos un mic ajutor, o indrumare, ca sa-mi pot gestiona emotiile si sa nu ma mai las coplesita de ele.
diana31
Postat pe 15 Ianuarie 2011 14:56
Mi-as dori sa castig pentru a-mi rezolva unele temeri cu care ma confrunt si as dori sfat profesional.
zeita
Postat pe 15 Ianuarie 2011 14:56
doresc o consiliere psihologica online. am divortat de curand si inca nu ma pot impaca cu ideea. va multumesc!
allay
Postat pe 15 Ianuarie 2011 15:15
buna ziua si viata tuturor , as dori sa va multumesc pt idee! este revolutionara si binevenita intr-o lume a stresului si afectiunilor phsihologice!cred cu adevarat ca toti avem nevoie de un sfat de la o persoana cu competenta in domeniu .sincera sa fiu eu sunt pt foarte multi dintre prietenii si prietenele mele un fel de ajutor in multe situatii dificile .dar am si eu nevoie uneori de un sfat competent si descoper cu stupoare ca pe mine nu ma pot ajuta deloc si mai nou nici pe fiul meu care are si el probleme de aceasta natura ! am 48 ani si o experienta de viata destul de bogata dar nu suficienta sa ma ajute acum ; mai ales ca datele problemelor mele se schimba de la un minut la altul ! as dori mult sa fiu ajutata sa ma inteleg mai bine pt a-i ajuta la rindul meu pe cei dragi mie ! apreciez enorm tot ce faceti ! va urez succes si sa va ajute D-zeu in tot ceea ce faceti , cu sincera prietenie gabriela din constanta !
GABRIELABARFIELD
Postat pe 15 Ianuarie 2011 15:17
Buna ziua! Mi-as dori sa castig profilul psihologic deoarece sunt oricand dispusa sa aflu lucruri noi despre mine, sa ma descopar, sa stiu in ce fel mi-a fost influentata viata de anumite evenimente, la un nivel mai mult sau mai putin constient. Nu am avut o copilarie tocmai linistita in ceea ce priveste mediul familial (nu pot intra in detalii aici :) ) si as dori sa stiu cum pot preaintampina, daca este cazul, anumite rabufniri emotionale in relatiile cu apropiatii pe viitor, si aici ma refer si la o viitoare familie :). De multe ori am dificultati in a ma autocaracteriza si am tendinta de a fi negativista, desi nu-mi place sa recunosc.

Va multumesc :)
jaqueline
Postat pe 15 Ianuarie 2011 15:20
Vreau o consiliere psihologica pentru ca realizez ca-mi stric casnicia prin comportamentul meu dar tot fac ce e rau, ma cert, sunt prea geloasa, etc. Gandesc bine dar fac rau. Nu ma pot controla sau ceva ma controleaza. Nu vreau sa distrug fara motive. Chiar am nevoie sa ma ajute sa pot urma ceea ce si realizez ca este bine pentru mine.
bbbbbb47
Postat pe 15 Ianuarie 2011 15:26
BUNA ,
As fi tentata de varianta "consiliere psihologica"...
Am un "noroc NEBUN " in toate...
Criza ... Somajul si apoi toate cele ale sanatatii ...
;;;de ce dupa ani de facultate , VISE & SpErAnTe ,realizari si DORINTE ajungi sa auzi "( ...DA ...CV ok..insa vrem ceva mai tanar)"...diplome ...brevete ...PUSE ...UNDE ...OARE ?????
Experienta si daruire ... FARA A SE LUA IN SEAMA si din nou pe linia de PAUZA !
E POSIBIL SA FIM BATAIA DE JOC A UNOR guvernanti ?
...MULTE S-AR PUTEA SPUNE ... !
garbo011488
Postat pe 15 Ianuarie 2011 15:43
Buna ziua,
E prima data cind postez si eu un mesaj pe Garbo desi citesc de mai multa vreme diverse subiecte de pe forum.
Mi-ar prinde si mie ca si multor altor oameni sint convinsa o "consiliere psihologica" pentru ca eu cred ca tot mai multi oameni nu mai reusesc sa vada "luminita de la capatul tunelului" . Se intimpla ca in urma unei depresii sint in tratament dar cred ca alaturi de medicamente ar fi deosebit de utile si niste sfaturi de suflet din partea psihologului - da ma insciu si eu la concurs....
Bafta tuturor!
CUTE
Postat pe 15 Ianuarie 2011 15:57
Poate par deplasata,dar pe mine chiar ma intereseaza acest topic si in special premiul concursului.De ceva vreme sunt foarte deprimata,si in minte imi vin indei de suicid.Dar asta nu se datoreaza crizei sau mai stiu eu ce,ci din dragoste neimparatasita.Stiu ca si aceasta este o problema frecvent intalnita la tineri in ziua de azi.Problema mea este ca eu constientizez chestia asta si totusi imi doresc sa se intample nenorocirea la un moment dat.Sunt cu prietenul meu de aproximativ 5 ani de zile,il iubesc enorm,dar simt ca el nu mai este atat de interesat de mine asa cum era la inceputul relatiei.In fine,nici asta nu e ceva nemaiintalnit,dar vreau sa aud sfatul unui specialist in legatura cu problema mea.Am spus ca da,constientizez ce se intampla,cunosc motivele pentru care el s-a distantat de mine intr-un fel,si nu,nu exista o alta fata in viata lui,dar eu ma incapatanez sa tin de relatia asta care practic imi face mult rau daca stau sa analizez mai bine.Langa el ma simt cea mai fericita fata,simt ca fara el nu pot merge mai departe,nu pot sa rup tot ce este intre noi...De asta AM NEVOIE DE AJUTOR..
P.S. NU AM NEVOIE DE COMM DIN PARTEA CELOR DE PE FORUM,DOAR DE PAREREA UNUI SPECIALIST...Multumesc!
garbogirlitza
Postat pe 15 Ianuarie 2011 15:58
Ma inscriu si eu la concurs!,..in general imi place sa castig!!onest tot ce se poate...cred ca asa este cel mai bine.Aici insa imi incerc norocul..vreau si eu o alta varianta la multitudinea de intrebari despre EU-l meu ...subscriu la afirmatia Calyace:"Cica in noi exista trei eu-ri : 1. cel care cred ceilalti ca suntem; 2. cel care credem noi ca suntem.3. cel care suntem intr-adevar".
Cigan
Postat pe 15 Ianuarie 2011 16:00
488, te intrebi daca e posibil?
e ceva sigur, de mult
si nu mai inteleg nimic, altii iti cer experienta...
Laura_M
Postat pe 15 Ianuarie 2011 16:01
Buna 488.Vezi tu cum este viata, o lupta din care ies ivningatori doar luptatori. Nu sunt sfatuitor dar ma intereseaza viata semenilor si incerc sa ma pun in situatia lor. Vreau sa spun ca fiecare dintre noi am facut o scoala care sa ne fie de folos in viata, nu sa aratam prin CV. ca avem studii. daca credeti ca englezi,americani ori chinezi mai nou merg la scoala ca sa poata fi angajati dupa terminarea studiilor va inselati amarnic.Indemn.luati viata asa cum este si incercati sa aveti un job al carui stapin sa fiti dv. insiva .Mult curaj si succes in ceea ce veti intrprinde.
garbo005036
Postat pe 15 Ianuarie 2011 16:02
vreau si eu sa castig . pt inceput vreau sa particip la concurs.
flo200
Postat pe 15 Ianuarie 2011 16:08
Buna ! Si eu as vrea sa ma inscriu la concurs.
smandra
Postat pe 15 Ianuarie 2011 16:34
Buna ziua!
Doresc sa castig un profil psihologoc pt o mai buna cunoastere a propiei persoane. Am 35 ani si sunt mama unei fetite de 6 luni.Multumesc. Camelia Babancu
cameliababancu
Postat pe 15 Ianuarie 2011 16:55
Buna! De ce imi doresc sa castig? Sunt atat de multe lucruri pe care vreau sa mi le lamuresc si cred ca numai un specialist poate sa ma ajute si sa imi dea un sfat pentru viitor, unde trebuie sa lucrez. Problemele sentimentale incepute din anul 2005 ma afecteaza puternic si raspandesc o mare negura peste toata viata mea, nimic din ce este bun in viata mea nu ma multumeste, faptul ca am un copil reusit, un loc de munca stabil si bun, nu am probleme financiare, am casa, masina, sprijinul si ajutorul total al mamei mele, respect la serviciu nu ma ajuta deloc, vesnic sunt suparata si nervoasa. Nimic nu ma face fericita, pentru ca nu reusesc sa ma simt implinita din punct de vedere sentimantal. Din acesta cauza am inceput sa am probleme in a relationa cu fiica mea si cu mama mea si cel mai rau fiica mea a inceput sa se simta respinsa si nedorita, iar din aceasta cauza a inceput sa aiba tulburari de comportament.
voinea_monica
Postat pe 15 Ianuarie 2011 17:04
De la: ConcursGarbo, la data 2011-01-06 18:11:29Cabinetul Individual de Psihologie Florea Iulia si Garbo te invita la un concurs inedit! Poti castiga una dintre cele doua sesiuni de consiliere psihologica online sau unul dintre cele doua profiluri psihologice. Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui aici, pe forum, ce ai dori sa castigi si sa iti motivezi alegerea. Concursul se desfasoara in perioada 6 27 ianuarie. Pe 28 ianuarie vom alege cele mai convingatoare raspunsuri. Bonus! Prin tragere la sorti vom alege 5 castigatori care vor beneficia de interpretarea testului arbore.

Consilierea online include 5 schimburi de mailuri cu psihoterapeutul.
Afla mai multe despre serviciul de consiliere online si despre profilul psihologic.

Despre Cabinetul Individual de Psihologie Florea Iulia

Onlinepsihologie.wordpress.com a fost creat pornind de la nevoia tot mai mare a oamenilor de a se cunoaste, de a comunica de a-si rezolva dificultatile si de a relationa mai eficient cu cei din jur.
Multe persoane din ziua de azi au inceput sa inteleaga ca exista momente in viata lor in care suportul oferit de prieteni sau de familie nu este intotdeauna de ajuns si ca pentru a putea depasi astfel de momente poate apela la un specialist.
Pentru a reusi sa raspunda cat mai bine solicitarilor dumneavoastra, Cabinetul Individual de Psihologie Florea Iulia va ofera servicii de consiliere psihologica online.
ellaangel
Postat pe 15 Ianuarie 2011 17:35
Ma numesc Carmen,si am nevoie de ajutor psihologic,de asta doresc sa ma inscriu in acest concurs,motivatia mea?De CRACIUN sa implinit un an de cand frumoasa mea surioara ELLA,a murit intr-un accident rutier,si tot de atunci nu imi pot gasi linistea,nu pot gasi putere sa merg mai departe,nu pot concepe ca numai exista.O iubeam enorm,era deosebita,era sufletul meu,iar acum eu sunt un robot fara suflet care plange mereu dupa sufletul pierdut.Prapastia din jurul meu se largeste cu fiecare zi care trece,mult numai este si voi cadea in ea..............daca considerati ca merit consiliere,atunci poate ma ajutati sa inteleg si sa accept de ce numai este ELLA?
ellaangel
Postat pe 15 Ianuarie 2011 17:46
buna seara.doresc sa particip si eu ...luna trecuta am avut parte de un soc in fata blocului cu neste indivizi.am ajuns sa imi fie teama sa ies din casa ptr a nu ma revedea cu indivizi care mi au amenintat fam.de curand am fost la politie iar domnul care s a ocupat de cazul meu m a tratat ca si cand as fii infractor nicidecum victima.urmez tratament de anxietate .progresul facut de mine a fost inapoiat din cauza acestui politist care a fost platit de catre indivizi care m au ,aranjat, la domiciliu.recunoscatoare sunt ptr doamna doctor iordache din jud bv care a avut rabdare,bunavointa si ma sprijinit in acele momente.motivatia mea : am impresia ca retraiesc o viata pe care deja am trait o de prea multe ori.multumesc.
sabinica
Postat pe 15 Ianuarie 2011 18:07
Hi, daca e concurs, hop si eu. Doresc o consiliere psihologica deoarece eu lucrez cu oamenii, cu copiii si trebuie sa le ofer lor de multe ori un sprijin , o indrumare, o incurajare dar.....ei nu stiu ca eu am o mai mare nevoie ca ei de asa ceva...Traversez o perioada foarte dificila din multe puncte de vedere si vreau un sfat avizat . Cred ca asta m-ar ajuta sa iau unele decizii pentru care acum ezit....Vreau sincer sa castig. Va multumesc pentru acesta oportunitate. Toate cele bune tuturor !
hellyanna
Postat pe 15 Ianuarie 2011 18:35
mda, ma intreb daca nu era concursul asta, mai postau atat de multi care sa recunoasca ca au probleme?

tipic romanesc, daca-i gratis, e bine...
michelle_
Postat pe 15 Ianuarie 2011 18:41
BUNA Ma bucur ca ati avut ideea asta pt ca f multe persoane au nevoie de un sfat din partea unui specialist.Eu sunt pasionata de psihologie si as fi fericita sa port discutii pe teme psihologice si sa mi se faca un profil psihologic, sunt o fire optimista dar tot timpul simt o nevoie acuta de iubire, sunt si ma simt iubita dar sunt zile cand simt nevoia sa mi sespuna cu convingere acest lucru,binenteles ca eu la randul meu oefer iubire neconditionat si daca nu as avea cui darui iubure n-as simti ca traiesc. Va pup
salvyna_g
Postat pe 15 Ianuarie 2011 18:58
Buna!
As vrea sa castig unul dintre cele doua profiluri psihologice deoarece totdeauna mi-am dorit sa ma cunosc mai bine, sa-mi stiu limitele.
Multumesc!
mishi90
Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:16
27 ianuarie pentru mine e cam tarziu ,eu am nevoie de un pshiholog ieri.....
Dia17605
Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:35
doresc profil psihologic.Cunoscandu-ma mai bine imi pot corecta reactiile mele negative.
liana_2224
Postat pe 15 Ianuarie 2011 20:29

Doamne ia-ma!
AMELYY
Postat pe 15 Ianuarie 2011 20:31
amelly, mai stai!

io nu voi ca sa te ia!
fleurdelis
Postat pe 15 Ianuarie 2011 20:33
dap...dintr-o data toata lumea are nevoie de consiliere psiho
michelle_
Postat pe 15 Ianuarie 2011 20:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sotul isi cumpara pantofi 1 De la: bujjoritza 15 Noiembrie 2009 12:10
am o rugaminte la voi 5 De la: teodor_el 19 Iulie 2010 19:44
buna cassy 20 De la: nazirra 20 Mai 2010 21:07
Schimbarea anvelopelor 25 De la: ameno 11 Februarie 2011 11:58
VA mai plac martisoarele ....daruiti femeilor dragi din viata voastra ...? 78 De la: garbo_19362 29 Martie 2014 11:20
Setari Cookie-uri