Integrarea pocaitilor in societate ,,,fara ca sa fie luati la misto sau sa rada cineva de ei

Buna!
nu stiu cati veti apuca sa cititi acest mesaj. Dar nu va alsati amagiti. Probabil aceasta actiune a fost pornita de un pastor care a visat aseara ca aceasta ii este menirea astazi. Rog pe toti cei pocaiti care cititi acest mesaj sa-mi raspundeti la o singura intrebare. unde este spovedania la voi? unde este sfanta impartasanie, unirea cu Hristos. Tot ceea ce nu este cu Hristos este impotriva lui. nu mai loviti in majoritate. spre deosebire de voi majooritatea, adik ortodoxia este hristofora. Da-ti slava lui Dumnezeu ptr toate cate va daruit voua si reveniti in Biserica lui Hristos pe care nici portile iadului nu o va darama! AU cate din cate aveti nu vi s-au daruit voua? Constientizati ca fara Hristos suntem NIIMIC!
lorac
Postat pe 16 Ianuarie 2011 14:08
ASA ESTE DANIELA SI ITI DAU DREPTATE. Vai de ei. Cred ca se simt dezintegrati ptr ca ei au ales asta. auzi cum suna....integrarea pocnitilor in societate.... Dar de ce nu facem niste programe de integrare a lor in Biserica lui Hristos, biserica ortodoxa, ca asa poate vor reusi si ei sa-si indeplineasca scopul suprem al vietii lor (pe care ar trebui sa-l urmareasca) si anume INTEGRAREA IN IMPARATIA CEA VESNICA!
lorac
Postat pe 16 Ianuarie 2011 14:14
Asa este. Ai dreptate. Primim sute de bibliii gratuite... dar sunt gratuite ptr ca si falsul din ele tot gratuit este. ar trebui sa va fie rusine si sa nu cereti integrare. Ce integrare poti da unui om care isi necinsteste mama? invatati sa o cinstiti pe Maica lui Dumnezeu si mai apoi vorbiti despre integrari. Fie ca Hristos sa fie cu adevarat in mijlocul vostru si sa va dea gandul Bun de a va intoarce in biserica Lui cea luptatoare, biserica ortodoxa, ptr ca astfel sa va puteti mantui sufletele.
lorac
Postat pe 16 Ianuarie 2011 14:18
De la: xenaprintesarazboinica, la data 2011-01-01 12:16:33


auzi da crestinii lasa pe restu sa aleaga pt ei? nu tot ei oblia societatea sa fie crestina?
cum sa nu razi de ei cand ii vezi asalimitati. fii serioasa, sunt patetici si toata istoria rade de ei.
Xandria
Postat pe 16 Ianuarie 2011 14:21
pai..asa vroiam sa scriu si eu mesajul meu..sunt destul de bine integrati si activi in societate..fie la locurile de munca ..oriunde dai de ei..si eu ii vad ca oameni f de treaba..nu stiu de unde a aparut asa subiect..*integrarea pocaitilor in societate*...e aiurea titlul..in fine..si.parerea mea..cei dintre ei care nu sunt *prea integrati* ..sa folosesc termenii.. este pentru ca nu vor ei sa fie ..*integrati* ....parerea mea..:) un an frumos si bucuros pt toata lumea
dorisssh
Postat pe 16 Ianuarie 2011 14:22
spovedania - marturisirea, impartasania- Cina Domnului...asa ziceau la pocaiti..si e cam aceeasi treaba :)..difera cuvintele...si..sa iti spun adevarul..eu am mers la *adunarea* lor...si e f bine chiar intelegi din Biblie ce iti spune..ca sincera..de la domn* parinte..ce canta se intelege greu..e un limbaj de lemn...fara viata..mie imi place la ...pocaiti
dorisssh
Postat pe 16 Ianuarie 2011 14:27
De la: xenaprintesarazboinica, la data 2011-01-12 22:57:20Pt ca practic ce inseamna Smerenia....Smerenia inseamna sa nu te mai increzi in tine in mintea ta si sa il lasi pe Dumnezeu sa intre in mintea ta si sa te conduca pe Drumul Drept...l


Ai dreptate, dar in anumite biserici Dumnezeu inseamna doctrina, daca ai acceptat doctrina esti "pocait" daca nu esti "din lume".

Pocainta nu inseamna aderare la o religie, doctrina etc. inseamna ca ai rastignit eu-l pacatos, iar daca ai rastignit numai vine jos de pe cruce, iar daca apare din cand in cand inseamna ca nu ai rastignit, deci nu te-ai pocait. Eu cel nou nu mai are pacate pentru ca este curatat zilnic de Iisus, fara ajutorul preotilor, doctrinelor etc.

Un pocait adevarat isi iubeste din tot sufletul aproapele si fratii lui crestini (indiferent de religie) si este dispus oricand sa faca sacrificiul suprem, adica sa-si dea viata pentru ceilalti, dar majoritatea "pocaitilor" facuti prin sistem MLM nu sunt dispusi nici la sacrificii minime cum ar fi un zambet, un "buna ziua" etc.








Euronationalist
Postat pe 16 Ianuarie 2011 15:00
Titlul topicului dovedeste clar incultura si intoleranta celor mai multi dintre romani...care nici macar nu cunosc legile, de aceea tot mai multi infunda puscariile, fiindca ei cred ca pot sa faca sau sa spuna ce vor.
Legea pedepseste pe cei care discrimineaz, au nu se stie nici macar atat? Sau credem ca, ascunzandu-ne dupa nick-uri, putem sa ne permitem sa ne aratam ura si inversunarea fata de cei care sunt diferiti? Credeti ca in strainatate v-ar permite cineva sa discriminati? Ati plati imediat aceasta incumetare cu varf si indesat!
Dumnezeu ne-a creat diferiti si avand cel mai mare dar: liberul arbitru! Manipularea e pedepsita de Dumnezeu Insusi care nu Si-a permis sa ne dicteze constiintelor noastre ce drum sa alegem. Fiecare va plati la judecata conform luminii puse de Dumnezeu in inima lui!!
sora_ilsi
Postat pe 16 Ianuarie 2011 15:01
Titlul topicului dovedeste clar incultura si intoleranta celor mai multi dintre romani...care nici macar nu cunosc legile, de aceea tot mai multi infunda puscariile, fiindca ei cred ca pot sa faca sau sa spuna ce vor.
Legea pedepseste pe cei care discrimineaz, au nu se stie nici macar atat? Sau credem ca, ascunzandu-ne dupa nick-uri, putem sa ne permitem sa ne aratam ura si inversunarea fata de cei care sunt diferiti? Credeti ca in strainatate v-ar permite cineva sa discriminati? Ati plati imediat aceasta incumetare cu varf si indesat!
Dumnezeu ne-a creat diferiti si avand cel mai mare dar: liberul arbitru! Manipularea e pedepsita de Dumnezeu Insusi care nu Si-a permis sa ne dicteze constiintelor noastre ce drum sa alegem. Fiecare va plati la judecata conform luminii puse de Dumnezeu in inima lui!!
sora_ilsi
Postat pe 16 Ianuarie 2011 15:07
sorry
sora_ilsi
Postat pe 16 Ianuarie 2011 15:07
Corect, Gabriela esty.
Euronationalist, pocainta nu inseamna aderarea la o secta ci parere de rau pentru pacat si dorinta sincera de-a nu mai pacatui.
m_ada
Postat pe 16 Ianuarie 2011 15:18
Suntem atat de mici si limitati ca sa judecam noi caile divinitatii!
Am citit pe-un site ca ,,drumul credintei'' spre Dumnezeu, se aseamana cu parcursul unei carari spre varful unui munte. Depinde de care parte a muntelui ne situam. Unii au parte de-un urcus mai lent iar altii dimpotriva, de-un parcurs abrupt. - Conteaza finalul, ajungerea la tinta, mai putin parcursul drumului.
m_ada
Postat pe 16 Ianuarie 2011 15:26
Am avut de-a face cu astfel de persoane. Fostul meu prieten e adventist nu ma deranjat religia se pare ca pe el la deranjat mai mult a mea. nu i-am cunoscut familia dar mi-a vorbit despre o parte din religia lui. Sunt absolut normali ca toti ceilalti. Au alta religie in rest sunt la fel. Vorbesc mananca si pot supune adv sau pot minti cum facem toti.
garbo023929
Postat pe 16 Ianuarie 2011 16:55
De la: adi27, la data 2011-01-15 16:51:54
De la: iazul_meu, la data 2011-01-15 12:51:29@Adi27

Ftul meu, eti un mare psiholog empiric! observ c aplici n practic teoria conform creia nclzirea gluteus maximus (mai pre romnete zis c u r ) amelioreaz procesele cognitive.

pe vremea cnd am auzit eu teoria, nclzirea se producea prin interaciune repetat cu un corp contondent, de preferin rigl, nuia sau curea. zici tu c prin procesele de friciune intern au efecte similare asupra muierilor nfhhhh...hhh?

n cazul sta, aciunea ar trebui numit muc n folosul comunitii i respectat ca atare!


mah fimeie , vez ca la ashtia muieri cari si dau dishtepte mai intai le dor capu apoi mai spri urma li-e face buum (adica li plizneshte !). asha ca i-a mai ostoieshti-te mamaie shi stai matali cu curu ala mari pi cuptoru cald shi visaza cieva frumos cu mucienici, alai cu popi shi ingieri. bini mamaie ?
doamne ajuta si sa primeasaca !


Ai tu niepoati! s moar mortu c i i-a! tu-i gramatica mamii m-sii de academie!

i dac nu bgai de sam, eu te sprijineam. c de la lipsa de friciune intern sunt multe muieri dtepte de le doare capul. n lips de un alt cap inserat.
iazul_meu
Postat pe 16 Ianuarie 2011 17:01
Pai asta inseamna practic pocainta...Ca te numesti pocait pt ca te-ai pocait de pacatele si mizeria in care ai trait si doresti sa te cureti si sa nu mai faci acele pacate....Acele alte secte care s-au facut alte tipuri de religiii..si si-au pus o eticheta xa ei ar fii pocaiti,,dar practic ei nu sunt pocaiti,,sunt doar fatarnici care se ascund in spatele unei religii si vor sa apara altfel in fata lumii....Pt ca asa si pe mine m-a sfatuit un barbat mai in varsta ca este bine sa iti schimbi religia,,pt ca ortodoxi sunt peste tot si la inchisoare....pt ca cum oamenii sunt superficiali si se uita doar la eticheta,,,ei i-au acceptat pe acesti fatarnici ca ei cica ar fii pocaiti...Si altceva nu ar exista...Pocainta inseamna sa te pocaiesti de mizeria in care traiesti si doresti sa te cureti si sa incepi o viata noua si curata..fara sa urasti pe nimeni,,,sa ii ajuti pe altii sa se construiasca
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Ianuarie 2011 17:17
Am si eu o intrebare ,,Daca toti oamenii avem acelasi D-zeu, de ce sunt atitea religii si obiceiuri,contrazicatoare????????????Daca il numim pe D-zeu ca Tata si nu are un nume de unde putem stii daca suntem copii Lui???????
garbo168502
Postat pe 16 Ianuarie 2011 17:21
Tocmai asta voiam sa ilustrez in postarea de mai sus
Dumnezeu e unul singur, Sa ne imaginam ca e sus pe-un munte. Posibilitatea de acces spre el e una singura, escaladarea muntelui. Religiile cred ca sunt potecile pe care urca ,,crestinii spre varful muntelui.
m_ada
Postat pe 16 Ianuarie 2011 17:30
Vorbiti aici de Biserica lui Hristos care ii aia, vrei sa imi definesti cu dovezi solide ?din scripturi? cuvintul Ortodox nici macar nu apare in Biblie ,,,dar cu toate acestea sustineti ca aveti partasanie la acelasi trup al lui Hristos ,care e realitatea ????//Bisericile care inpinzesc pamintul azi ,la a cui porunca au fost construite ???????/caci in istoria infailibila a sfntelor scripturi ,doar o singura biserica a fost construita la voia lui D=zeu ...........si aceea biserica a f ost darimata ,deci, lacare biserica sa mearga oameniii?? la aceste corupte cu religi e si politica ?Cei care sfintesc de la leagan pina la mormint orice daca le iasa malaiul???????????cei care u trimis pe oameni la baia de singe in decursul celor 20000 de ani????????????si nu numai ??????????? e timpul sa va treziti si sa va prefaceti mintile ,dupa activitatea noi natiuni ,al nnoului cer ,presupun ca daca cineva este pocait cunoaste raspunsul la toate acestea ,,,,insa daca nu ??????????/ ma tem ca se incadreaa in proroci care amagesc pe oameni ....................pocait se margineste ,doar la a fi om bun ????????????????/poate eu nu sunt pocait si nu ma fac vinovat de pacate pe care le fac semenii mei ,,si totusi sunt pacatos ,iov era pocait ???????????fiindca el spune into strofa a sa ca in pacat l-o zamislit mama sa ???????as vrea mai multe deatalii daca tot a deschis o discutie fie de indreptare fie de batjocura .......C restinii adevarati nu se tem de nimic nici de oameni nici de Diavoli ci doar de Dzeu
garbo168502
Postat pe 16 Ianuarie 2011 17:37
De la: garbo168502, la data 2011-01-16 17:21:02Am si eu o intrebare ,,Daca toti oamenii avem acelasi D-zeu, de ce sunt atitea religii si obiceiuri,contrazicatoare????????????Daca il numim pe D-zeu ca Tata si nu are un nume de unde putem stii daca suntem copii Lui???????
Pai de ce sunt atatea religii...Pai religia inseamna traditie,obiceiuri....Credinta inseamna relatia care o avem cu Dumnezeu.Poti sa te nasti in alta religie sa respecti poruncile sa traiesti curat si sa fii copil al lui Dumnezeu...daca oamenii ar respecta poruncile si ar trai curat poate nu ar mai pune atata pret pe lucruri superficiale ale religiilor...Pai religia mea este mai buna,,ba nu ba a mea este mai buna....Depinde in ce religie te nasti,,depinde in ce religie il cunosti pe Dumnezeu....Daca iti vezi de treaba ta si nu dai importanta la religie ci la credinta si curatenia in care traieste omul...Religii sunt multe,,,asa cum si noi oamenii suntem diferiti....unul are parul negru,,unul ii place ceva,altcuiva altceva...Nu este bine sa incercam sa ne schimbam unii pe altii la lucruri fara importanta,,,sa punem pret pe valorile morale,pe curatenia omului..nu religia conteaza....daca te nasti baptist spre exemplu si iti vezi de treaba ta,nu te lauzi ca religia ta este mai buna si ajuti pe oameni sa se construiasca neconditionat si iubesti oamenii neconditionat inseamna ca esti un crestin si un copil al lui Dumnezeu..
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Ianuarie 2011 17:49
De la: m_ada, la data 2011-01-16 17:30:11Tocmai asta voiam sa ilustrez in postarea de mai sus
Dumnezeu e unul singur, Sa ne imaginam ca e sus pe-un munte. Posibilitatea de acces spre el e una singura, escaladarea muntelui. Religiile cred ca sunt potecile pe care urca ,,crestinii spre varful muntelui.
Exact nu religia conteaza..Religia este un cult practic,,obiceiuri,traditii....daca tu te nasti intro religie oarecare,nu are rost sa ti-o schimbi....depinde si unde il cunosti pe Dumnezeu.....Dar eu cred ca nu religia conteaza,certurile din cauza religiilor sunt niste tampenii care fac doar razboi intre oameni....Pt ca oamenii care pun pret pe religia lor sunt acei oameni superficiali,,care pun pret doar pe lucrurile de suprafata pt ca nu au cunoscut lucrurile profunde pt ca ei nu sunt smeriti cu mintea si nu isi vad de treaba lor,,,si nu fac lucruri care ii plac LUI Dumnezeu..De asta nu au cunostinte pt ca relatia lor cu Dumnezeu nu este cea corecta si cea curata
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Ianuarie 2011 17:56
da fiecare om este liber sa aleaga ceea ce doreste in viata, si a fi pocait inseamna a te intoarce la Dumnezeu , si a te pregati pentru viata vecnica aceea viata pe care ne a promis o mantuitorul atunci cand a venit pe pamant sa moara pentru pacatele noastre. Eu personal doresc sa am parte de viata vecnica si nimeni nu are dreptul sa ma priveze de acest privilegiu. Nu are nimeni dreptul sa rada de mine daca sant om pocait sau sa si bata joc de mine pentru ca la fel ne a creat Dumnezeu pe toti si la fel ne iubeste numai ca depinde foarte mult cat de mult il iubim noi pe El. O zi speciala si binecuvantata!!!

Mery
garbo180191
Postat pe 16 Ianuarie 2011 18:07
De la: garbo168502, la data 2011-01-16 17:37:52Vorbiti aici de Biserica lui Hristos care ii aia, vrei sa imi definesti cu dovezi solide ?din scripturi? cuvintul Ortodox nici macar nu apare in Biblie ,,,dar cu toate acestea sustineti ca aveti partasanie la acelasi trup al lui Hristos ,care e realitatea ????//Bisericile care inpinzesc pamintul azi ,la a cui porunca au fost construite ???????/caci in istoria infailibila a sfntelor scripturi ,doar o singura biserica a fost construita la voia lui D=zeu ...........si aceea biserica a f ost darimata ,deci, lacare biserica sa mearga oameniii?? la aceste corupte cu religi e si politica ?Cei care sfintesc de la leagan pina la mormint orice daca le iasa malaiul???????????cei care u trimis pe oameni la baia de singe in decursul celor 20000 de ani????????????si nu numai ??????????? e timpul sa va treziti si sa va prefaceti mintile ,dupa activitatea noi natiuni ,al nnoului cer ,presupun ca daca cineva este pocait cunoaste raspunsul la toate acestea ,,,,insa daca nu ??????????/ ma tem ca se incadreaa in proroci care amagesc pe oameni ....................pocait se margineste ,doar la a fi om bun ????????????????/poate eu nu sunt pocait si nu ma fac vinovat de pacate pe care le fac semenii mei ,,si totusi sunt pacatos ,iov era pocait ???????????fiindca el spune into strofa a sa ca in pacat l-o zamislit mama sa ???????as vrea mai multe deatalii daca tot a deschis o discutie fie de indreptare fie de batjocura .......C restinii adevarati nu se tem de nimic nici de oameni nici de Diavoli ci doar de Dzeu
Iov era fidel lui Dumnezeu,,era pocait cu mintea si supus voii lui Dumnezeu chiar daca a suferit...Chiar daca suferim trebuie sa ne supunem voiii lui Dumnezeu,,pt ca asta este si pt a ne intari...Dar daca stau bine sa ma gandesc,,povestea asta cu iov incearca sa ne invete ceva..Adica chiar daca suferim,noi trebuie sa iubim pe Dumnezeu si sa aspiram la Mila Sa Nemarginita.....Dar daca stau bine si ma gandesc,,suferinta si chinul nu vin de la Dumnezeu....Suferinta si chinul vin de la necuratu,care are putere asupa mintii noastre pt ca nu suntem curati....Suferinta este pe pamant din cauza noastra a oamenilor..Pt ca noi practim ar fii trebuit sa fim fericiti,,daca am fii ascultat si am fii respectat cu totii poruncile...Ar fii existat iubire intre oameni,incredere,,,oamenii ar fii fost uniti...nu ar fii existat suferinta...daca un om intra intr-un necaz inseamna ca agresit el undeva,,,sunt atatea ispite care sa te faca sa suferi si sa te faca sa dai vina pe Dumnezeu si sa nu mai aspiri la mila Sa Nermaginita...DUMNEZEU DOAR TE ajuta sa iesi din belele,,,pt ca El este Iubire..El a preferat sa moara El in locul nostru..Cum ar putea Dumnezeu sa ne faca sa suferim..Ca de asta ne-a si dat poruncile...Iisus ne-a invatat iubirea....Can suntem in necaz,,trebuie sa il rgam pe Dumnezeu sa ne scoata si El si sa ne lasam in voia sa....dar este si putin greu,pt ca daca ala rau se afla inca in mintea omului,,mereu v-a incerca ca sa il incurce...dar daca un om isi pune nadejdea in Bunatatea si Mila Nemarginita a lui Dumnezeu...Va iesi cu bine din toate rautatle care ne face ala rau pt a ne indeparta de Dummnezeu sa nu mai avem incredere in Bunatatea Sa..Si sa il faca pe Dumnezeu sa apara Nemilos
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Ianuarie 2011 18:10
Felicitarii Daniela un raspuns istet, intradevar eu spre exemplu sunt blonda am avantaje si dezavantaje in ceea ce priveste integrarea dar cu siguranta am acceptat pachetul ,cred ca nu trebuie sa spui nici un cuvant despre religie , credinta se practica nu se povesteste deaceea nu o poti integra decat duminica ca activitate extracuriculara ,,,,,,,,ma bucur sa citesc raspunsuri ca ale tale felicitari,,,,
_blondyna
Postat pe 16 Ianuarie 2011 18:12
Dar cand un om se smereste...si se lasa in voia lui Dumnezeu...Cred ca ala rau,,daca are putere asupra mintii omului din cauza ca acel om nu este curat..va incerca pe om sa il incurce sa sa il bage in necazuri....Ca apoi omul sa il considere pe Dumnezeu nemilos si sa nu mai aspire la ajutorul lui Dumnezeu....Este putin cam greu...Dar daca ai credinta,smerenie,,nadejde si demnitate...Mintea ta se va curati si diavolul nu va mai avea nici o putere asupa ,mintii omului ca sa te chinuie,sa te bage in necazuri....Daca un om poate inca sufera..Inseamna ca are neputinte ceea ce il face vulnerabil pt ala rau..Rani nevindecate...Cand un om devine,,Desavasit,adica perfect...fara neputinte..Inseamna ca nimic nu mai are putere asupra lui..Si suferinta lui se termina....asta este logica...Nu Dumnezeu ne face sa suferim ci vicleanul de necuratul care vrea sa ne indeparteze de Dumnezeu si sa dam vina pe Dumnezeu ca este crud,.Ca face oamenii sa sufere....Si in fond el sarasaila este acel care face pe oameni sa sufere si vrea sa dea vina pe Dumnezeu...Cred ca la asta se refera,,povestea lui Iov,,care incearca sa ne invete ceva,dar practic nu are nici o logica pt ca poate ca fost scrisa de oameni care si ei credeau ca Dumnezeu face oamenii sa sufere....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Ianuarie 2011 18:21
zici ca pleci in alta tara si scapi.. daca nu te schimbi vei intalni aceleasi probleme

"Necazul st lipit de om
cum st pe lng cal huluba.
i omul, ca s-i uite buba,
alearg...
ns, paralel,
necazu-i venic lng el.
Aa
o cioar,
prins-n la
ntr-o ograd,
scp numai cu-un ciomp de coad.
Vai ce necaz!
S fii schiload!
S fii de rsul tuturor!
S vezi cum stolu-ntreg, din zbor,
se las lin pe vreo livad,
i tu s vii n cioc
grmad!

i-atunci
vznd ce foc o-ncearc,
s-a dus printre strini i ea,
s mai vorbeasc, s asculte,
s rd cu vreo rndunea,
s mai uite de-o putea
de coada ei cu pene rupte.
S-a dus.
Dar dup-o scurt vreme
s-a-ntors tot rupt de juv.

Iar gloata i-a i pus probleme:
- Pe unde-ai fost?
- La ce osp?
- Am fost i eu peste coline...
- Dar cu ce gnd?
- Dup ce prad?
- Aa... ca m mai uit de coad...
- Ei, i-ai uitat?
- i-a fost mai bine?
- A! cum s uit?
Nu m vedei?
A fost i coada dup mine...

MORALA
n-are mult de spus.
Nu mai purta necazu-n lume
c vii napoi tot cum te-ai dus.

Eu unul
cnd m simt rpus,
nu caut oameni buni de glume,
ci vin degrab la Isus! " Cioara -Costache Ioanid
RenataVali
Postat pe 16 Ianuarie 2011 18:35
eu te-asi trimite mai intai la scoala, '' xeno'' !!!!
alcoda
Postat pe 16 Ianuarie 2011 18:48
De la: alcoda, la data 2011-01-16 18:48:18eu te-asi trimite mai intai la scoala, '' xeno'' !!!!
Si eu cred ca tu trebuie sa mergi la scoala de invatat bunele maniere si sa inveti sa vorbesti frumos daca vrei sa ti se vorbeasca frumos
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Ianuarie 2011 19:05
Pai da sigur ca ar trebui sa ma schimb si sa nu imi deschid inima oricui pt ca atunci devii vulnerabil si mai ales daca nu cunosti oamenii,,este bine sa iti tii gura...Si problema ca eu sunt ca deschisa si cam uit sa imi tin gura....Si apoi imi sar prostii in cap...Dar am eu ac de cojocul lor....Ma impun.decat sa integrez si sa devin si eu o inutila ca ei...Este mai greu....dar asta este
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Ianuarie 2011 19:10
De la: xenaprintesarazboinica, la data 2011-01-16 19:10:18 Pai da sigur ca ar trebui sa ma schimb si sa nu imi deschid inima oricui pt ca atunci devii vulnerabil si mai ales daca nu cunosti oamenii,,este bine sa iti tii gura...Si problema ca eu sunt ca deschisa si cam uit sa imi tin gura....Si apoi imi sar prostii in cap...Dar am eu ac de cojocul lor....Ma impun.decat sa ma integrez si sa devin si eu o inutila ca ei...Este mai greu....dar asta este
xenaprintesarazboinica
Postat pe 16 Ianuarie 2011 19:12
N-ai senzatia unei pareri prea buna despre propria persoana? Eu la scoala am fost, iar aici vorbeam de gramatica, '' XENOtampa'' !!! ''Adio si-un praz verde '' ! Dovada '' desteptaciunii '' tale, o arata si ''userul'' pe care ti l-ai ales !!! Chiar te rog sa nu-mi mai raspunzi !
alcoda
Postat pe 16 Ianuarie 2011 19:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cinsprezece ani 28 De la: me_reloaded 8 Octombrie 2010 21:08
sex 142 De la: vuvuzela 23 Septembrie 2010 03:31
ENIGRO 2 De la: yanyacharberet 5 Noiembrie 2009 11:00
top! 67 De la: elisabeta_boia 10 Noiembrie 2011 18:33
O zi obisnuita din viata voastra 37 De la: Yellowrose 11 Octombrie 2010 19:35
Setari Cookie-uri