Ti-ai insela sotul cu un barbat care ti-ar oferi un milion de euro pt o noapte de amor?

cu un milion esti cea mai independenta nazi....
eladaela
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:16
...pentru atatia bani...la noi in Romania....bineinteles ca as facea.o ...dar problema se pune...cum arata barbatul care ofera???si...cum iti da banii ???la urma???? ....vise dragilor asa ceva nu cred ca se intampla decat in 1001 si una de nopti....si.acolo e cu dus si intors
eu una ....recunosc ca orice.ar fi barbatul meu imi ramane sprijin....FARA BANI (mi.e dor de el saracutul)
garbo028998
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:16
Nu ,Nazi, ( ) , nu numai bani ci tot , bani , iubire , bani , respect , casa , bani ,masina , stima , bani , liniste , bani , tandrete , ei , nu -mi mai vin si altele-n minte acum , dar banii trebuie sa existe .
Celelalte vin cu timpul...
liaiedera
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:18
Nu as putea sa cred ca un barbat ar oferi atatia bani pentru o noapte de amor,dar ma rog.Eu personal nu as face acest lucru niciodata.Pentru mine sotul meu este cel mai frumos si mai bun .Dragostea mea pentru sotul meu nu are pret este cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat vreodata. As vrea sa aud acest lucru de la toate sotile care isi iubesc cu adevarat sotii. succes!
sistriciko22
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:18
da bre....aia ii problema,cum iti da baniii?????????????????????????
nazirra
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:19
c-un cec??
ca doar n-o sa te trimita cu sacosa de-un leu c0un milion de euro in ea nuuu??
fleurdelis
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:22
ideea era daca l ai insela pentru bani!!!!!!!un milion,un leu,nu conta suma!!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:23
Independenta financiar ? ma faci sa rad , Nazi. Cand o femeie se crede independenta financiar? dar , mai ales, cand este ea independenta financiar?
liaiedera
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:31
raspuns :cind cistiga mai mult ca dinsul!!!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:34
De la: nazirra, la data 2010-12-19 12:23:14ideea era daca l ai insela pentru bani!!!!!!!un milion,un leu,nu conta suma!!!!!!!!!


nazi....ba conteaza suma.Pentru un miliion de dolari....cred ca as cam cadea pe ganduri!!
walkiria
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:37
Vabia malai viseaza!
Ha, ha, ha! Bineanteles ca 100% din femei ar face-o.
De ce nu?
Ar fi doar o simpla metoda de a castiga bani, nu ar afecta cu nimic sentimentele sau relatia dintre soti, ba dimpotriva: ar aduce un nou still de viata foarte confortabil si convenient!
Dar, astea sant doar vise! Cineva spunea ca poate lui Angelina Jolie - si ca ea ar refuza.
Nu cred, deoarece bogatasii sant intotdeauna foarte ahtiati dupa bani si nu rateaza nici o ocazie de ai face!
umblataprinlume
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:38
walki....nu conteaza suma.....era doar ideea daca ai fii capabila sa inseli!!!!!!!!!!pentru ca daca l ai insela pentru un milion de euro,nu cred ca te ai mai intoarce la el.....zic io.....rationament uros de duminica!!!!!!
nazirra
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:43
Fereasca-ma sfantu, nici dak as avea un sot care m-ar intelege si m-ar ierta pt asta nu as face-o asta e prea de tot. Cum sa te vinzi pt bani?? NICIODATA...Exista si alte metode mult mai bune pt a castiga niste banuti pt a duce o viata decenta Dar pt bani se munceste din gre, nu te vinzi...
dydoo
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:45
nazirra
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:49
cand castiga mai multi decat barbatul , sunt bani personali , castigurile barbatului sunt comune . Asa este lasat barbatul , sa munceasca , sa castige mult sa poata sa asigure confortul " obiectului iubirii lui" si al copiilor lor.
Dar , vorba doamnei , vrabia ...
liaiedera
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:50
De la: dydoo, la data 2010-12-19 12:45:46 Fereasca-ma sfantu, nici dak as avea un sot care m-ar intelege si m-ar ierta pt asta nu as face-o asta e prea de tot. Cum sa te vinzi pt bani?? NICIODATA...Exista si alte metode mult mai bune pt a castiga niste banuti pt a duce o viata decenta Dar pt bani se munceste din gre, nu te vinzi...


Niciodata sa nu spui NICIODATA!!
walkiria
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:56
Vad ca toate cele care scriu,o iau ca atare. Este o supozitie si fiecare are dreptureplica si la o concluzie.Asa ca mai bine visati in continuare si considerati(daca vreti sa raspundeti) ca este o intrebare fireasca adresata voua intr-o buna zi. Cu bine.
manu_argentina2000
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:00
De la: dydoo, la data 2010-12-19 12:45:46 Fereasca-ma sfantu, nici dak as avea un sot care m-ar intelege si m-ar ierta pt asta nu as face-o asta e prea de tot. Cum sa te vinzi pt bani?? NICIODATA...Exista si alte metode mult mai bune pt a castiga niste banuti pt a duce o viata decenta Dar pt bani se munceste din gre, nu te vinzi...



Da sa te vinzi degeaba e mai bine ? De regula vanzarea e pe bani ...bine mai sunt si de alea care se vand pe cine stie ce sacosa cu diferite chestii , mai sunt si alea care si-o trag cu cine apuca si pe unde apuca iar pe fata sunt niste mironosite care nu lipsesc de la slujba de duminica si se duc in fiecare post si se marturisesc ca sa le ierte Dumnezeu "greselile" ... hai ma lasati cu sotul meu iubit si respectat si cu chestii de genul asta , e cam la fel cu sexul oral nu recunoaste niciuna dar toate il fac ...
pandora
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:03
yes!
vb_violeta2YAHOO_COM
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:09
De la: manu_argentina2000, la data 2010-12-19 13:00:25Vad ca toate cele care scriu,o iau ca atare. Este o supozitie si fiecare are dreptureplica si la o concluzie.Asa ca mai bine visati in continuare si considerati(daca vreti sa raspundeti) ca este o intrebare fireasca adresata voua intr-o buna zi. Cu bine.


daca nu o luam ca atare....macar putin....nu avem cum sa raspundem.Oricum...toate discutiile de aici sunt ipotetice.Nu inteleg sensul comentariului....si lasa-ne sa ne jucam asa cum sti si cum ne place!
walkiria
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:11
E si un film pe tema asta! INDECENT PROPOSAL

E foarte tare, propun toturor forumisitlor si forumistelor sa-l vada, e cu Demi Moore.
Beattryce
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:13
Buna.Sincer iti spun da,fara dar sau poate.Asta ar duce la o cearta fabuloasa cu sotul ....dar pe criza asta economica mai alesc cand ai si copii....trebui sa te gandesti si la viitorul lor finciar.
iuliana77
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:13
De la: Beattryce, la data 2010-12-19 13:13:42E si un film pe tema asta! INDECENT PROPOSAL

E foarte tare, propun toturor forumisitlor si forumistelor sa-l vada, e cu Demi Moore.


cred ca ideea topicului a pornit de la acest film.
walkiria
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:18
De la: O_K, la data 2010-12-19 02:04:45
De la: esme, la data 2010-12-18 15:19:32Q, in cele din urma, fericirea ori nefericirea nu depind doar de noi insine?! suntem fericiti, cred, pt ca starea noastra, echilibrul nostru interior, acordul cu noi insine sunt bune, minunate, intampinate cumva prin propriul nostru accept, si nu pt ca langa noi e vreun Mr. perfect! el poate avea toate metehnele din lume, dar noi sa-l vedem ca un izvor perpetuu de fericire la un moment dat, singura sursa de jubilatie si gratie. la fel, devenim nefericiti, cand, tot in noi se produce o tulburare, care nu mai are de-a face cu perfectiunea dumnealui, intrucat el e la fel, precum inainte, adica invariabil imperfect. insa, se pare ca tocmai faptul ca ajungem sa-l vedem in lumina reflectoarelor, adica a luciditatii si a obiectivitati, ne aduce nefericirea. ca si cum, a fi orb inseamna a fi fericit si invers!


Hei..fetelee....doar un pik am lipsit si v-ati facut de cap...asa este...fericirea si nefericirea voastra depind doar de un Mr. PERFECT...in acceptiunea acelui moment...care este poate cel mai nepotrivit situatiei personale...dar care are argumentul momentului...si pana sa va treziti...va trece viata...
Auzi...esme...cat pe aci sa cred ca cineva iti furase din casa dictionarul de sinonime si omonime ...dar m-am inselat...tu prea ne crezi pe toti niste inculti...carora doar explicandu-le repetat...ce inseamna un cuvant,ne aduci pe linia de plutire...
Sau ...poate tot repetand un cuvant prin sinonime si alte alea...ajungi si tu sa-l intelegi?!?
Vai...mama mea...!!!
O_K, poti sta linistit!: pe tine nu te cred atat un incult (poate doar un snob, care, la umbra acestui paravan, ce se numeste monitor, s-a dus repede sa caute in Dex ori altundeva unele, altele, care sa-i justifice propensiunea de a parea si poza in interesant pe garbo, incercand un numar cu plieri, volute si contorsiuni esuate ale intelectului, intrucat nu mi-ai dovedit prea multe valente ale acestui asset al tau), cat un individ al carui bun simt elementar e in derapaj major, fiindca se pare ca schimbi masura `aprecierilor` in functie de simpatia ori antipatia pe care ti-o inspira unul/a sau altul/a, si nu in functie de un sistem axiologic valid, just, solid (drept reper), pe care, se vede, ca nu il ai. daca tie iti place cineva, fie si asa in absentia, adica, fara sa ai habar cine e ori ce poate, atunci acel cineva e minunat si cu o doxa imaculata (si nu are rost sa-ti masori `puterile`, deoarece nu asta e scopul, ci sa te placa si sa te ingaduie, orice ar fi), daca, insa, nu-ti place (pt ca asa vrei tu, nah!, caci tu esti atotstiutor si ubicuu), atunci, nu conteaza cat il duce capul, pt ca, orice ar fi ori `vrea` muschii tai, nu e bun, pute, ca doar tu esti etalonul, ce pana mea!

cand iti spuneam metaforic, ca te masuram din cap pana in picioare, exact la asta ma refeream: credeam ca intuiesc o anumita rafinare, un ce, care merita atentie si interes, dar m-am inselat, caci era vorba de mediocritate. de ce? pt ca a fi rafinat si subtil presupune ceva mai multa inteligenta decat a deduce tu (e drept, in limitele putintelor tale reductibile), asta asa, pt a produce spectacol, bagandu-te, ca atare, singur in seama, ca eu vreau sa explic `repetat` ceva. si apoi nu ma adresam tie, asa ca invata si manierele! sa fii bine!

ps. nu mi te adresa, caci ai pierdut acest drept! ori... mai invata!
esme
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:19
pai nici nu se pune problema cred ca daca asta este dilema este ca si rezolvata!DADDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
cat
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:21
UNDE ZICI CA ETE TIPUL?????????????
cat
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:24
cand sunt importanti banii, cu siguranta ai face, dar eu am bani! asa ca greu de crezut si nu pentru ca sunt romanca! Nu merita sa-ti inseli sotul pentru un milion, nici pentru doua, nici pentru noua........... poate ar merita pentru o mangaiere, un sarut pe frunte, o vorba buna si un gest sincer, dar pentru un snob plin de milioane nici intr-un caz! Doamnelor
godinac
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:25
nu l-as insela..
da' l-as lasa....
eladaela
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:30
A accepta sa iti petreci noaptea cu un barbat care iti ofera 1 milion de euro este echivalent cu ceea ce fac seara de seara mii de femei care se vand pentru bani (mai multi sau mai putini). Pentru astfel de babrbati care ofera bani in schimbul placerii si a falei, femeia nu reprezinta nimic. Este doar un obiect de care se folosesc.
Dragostea logodnicului meu nu are pret si alaturi de el putem face zeci de milioane. Nu as mai putea da ochii cu el dimineata stiind ca l-am inselat ....
Decat cu 1milion de euro in cont si cu constiinta incarcata, mai bine mai saraca insa iubita si respecta de cel pe care l-am ales sa imi fie alaturi.
blueberry
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:32
De la: blueberry, la data 2010-12-19 13:32:46A accepta sa iti petreci noaptea cu un barbat care iti ofera 1 milion de euro este echivalent cu ceea ce fac seara de seara mii de femei care se vand pentru bani (mai multi sau mai putini). Pentru astfel de babrbati care ofera bani in schimbul placerii si a falei, femeia nu reprezinta nimic. Este doar un obiect de care se folosesc.
Dragostea logodnicului meu nu are pret si alaturi de el putem face zeci de milioane. Nu as mai putea da ochii cu el dimineata stiind ca l-am inselat ....
Decat cu 1milion de euro in cont si cu constiinta incarcata, mai bine mai saraca insa iubita si respecta de cel pe care l-am ales sa imi fie alaturi.



Sa vedem ce mai zici peste vreo 10-15 ani
pandora
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Subiect deschis de Nuti-Vio ,,Doamnelor si domnilor, care e starea dvs de spirit, astazi?" 37671 De la: Ioana007 11 Iulie 2016 20:06
DANTURA SANATOASA 11 De la: garbo_9499 29 Martie 2013 16:55
fetelor spuneti-va parerea va rog:* 3 De la: tutankhamon 13 Iulie 2009 01:07
IUBIRE 335 De la: liaiedera 24 Aprilie 2010 23:04
Va place emisiunea"Burlacul"? 14 De la: caleidoscop 3 Iunie 2012 23:37
Setari Cookie-uri