ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Utilizarea preparatelor naturale calivita pentru stimularea activitatii fizice

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Activitatea fizica este obligatorie pentru mentinerea unui echilibru fizic si psihic. Multe studii si cercetari continua sa confirme efectele pozitive in plan emotional provocate de activitatea fizica. Un studiu recent a aratat ca la un grup de voluntari care si-au alocat periodic 30 de minute de activitate fizica de rutina a scazut nivelul de anxietate cu 25% si s-au demonstrat schimbari pozitive in ceea ce priveste activitatea lor mentala.

O plimbare vioaie, un sprint scurt sau chiar cateva sarituri facute pe parcursul zilei te pot ajuta sa lupti impotriva stresului si sa-ti imbunatatesti atitudinea fata de viata. Exercitiile fizice regulate duc la eliberarea in organism a mai multor substante benefice care ne ajuta sa ne simtim in forma din punct de vedere fizic, mental si emotional. Gasiti o activitate fizica de care sa va bucurati si adaugati o doza de sanatate vietii de zi cu zi printr-o stimulare corespunzatoare a capacitatii de a o practica. Ramaneti in forma si fiti fericiti!


Iata mai jos remediile naturale oferite de CaliVita International pentru stimularea activitatii fizice.:
Power Mins
C 500

(C 1000)

Panax Ginseng

Full Spectrum

Super Mega 50

BioHarmonex

Vital A, B, AB, 0


Omega 3

Super Soya Lecithin

Natural HGH Suppport

Rhodiolin

Stress Management
www.terapii-naturiste.com/calivita/performanta-fizica/activitate...
  citeaza   raspunde

Si eu am folosit aceste produse acum 3 ani. Acum am descoperit niste suplimente alimentare care sper sa ma ajute sa slabesc. Le iau cam de 3 saptamani si vad ca am slabit ceva si ma simt mai bine. Auzisem de acaiberry900 de pe internet si imi era teama sa le cumpar pentru ca aveam o prejudecata fata de pastile de slabit in general. Dar vad ca-si fac bine traeba!
Spor la slabit!
  citeaza   raspunde

Deja mi-ati taiat o postare cat se poate de decent formulata ,de doua ori..... Alooooooo...!!!!! Admini !!!! Tre sa folosesc cuvinte vulgare ca sa se lase postarea ?
  citeaza   raspunde

Si au functionat?Adica se observa ca ai slabit ceva? Ideea e ca si eu am auzit ca ar fi ok pastilele alea si acum mi-ai trezit interesul:)
  citeaza   raspunde

O sa-ti zic efectiv cat am slabit abia la sfarsitul tratamentului:)Deocamdata exercitii fizice si dieta stricta!
  citeaza   raspunde

si dupa ce termini cu dieta, lasi si exercitiile fizice, ca ti-ai indeplinit scopul de-a ajunge la 48...50kg... si reincepi cura de ingrasare, pana ajungi ca joiana!
  citeaza   raspunde

Ceao garbo_11379
Si eu am folosit acaiberry900 si am dat jos 6 kg intr-o luna. Sunt niste arzatoare de grasime super eficiente si o sursa importanta de energie!
Sper sa nu ma ingras din nou!
  citeaza   raspunde

inseamna ca si tu ai avut de unde
de unde le luati frate, kilogramele astea? ca vreau si eu!!! ca sa am ce da jos apoi!!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: