ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Regimul alimentar n afectiunile intestinale

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Regimul alimentar n enterocolita acuta

n primele doua zile se vor administra 2-3l de lichide caldute pe zi: ceai de menta, musetel, tei, neindulcite sau slab ndulcite, sucuri de fructe astringente diluate (afine, coarne, mere). Daca pacientii nu varsa, se vor administra cantitati moderate la fiecare ora. n caz de varsaturi se vor administra cantitati mici, din 5 n 5 minute.
Dupa ziua a 3-a : supe limpezi de legume, sarate, mucilagii de orez, chiseluri din sucuri de fructe astringente, orez pasat , supa de morcovi cu morcovul pasat, apoi supe creme de legume fara cartofi, fainoase fierte n apa, branza de vaci, telemea desarata, urda, adaugate n fainoase. Se introduc treptat: merele coapte, pestele fiert, budincile de fainoase cu branza sau carne, bulionul de carne degresat, painea alba veche de o zi, legumele, albusul, galbenusul, laptele.
Raman excluse un timp: condimentele, afumaturile, conservele, mezelurile, alimentele cu celuloza dura.www.terapii-naturiste.com/terapii_cblog/2010/11/22/regimul-alime...
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: