In urma cu vreo trei luni fetita mea de 4 anisori mi-a spus cu conditia de a tine secret faptul ca un baietel de aproape 7 ani a sarutat-o si a stranso in brate ......si sa apucat de plans. Ma pus sa ii promit ca nu o sa spun la nimeni . Am incercat s-o linistesc si sa ii spun ca e normal ca baieteii sa mai fure saruturi la fetite ssi nu trebuie sa fie suparata .Am povestit si eu amuzata povestea surorilor mele tot asa cu conditia sa nu ii spuna ca altfel ea nu o sa mai aiba incredere in mine si nu o sa-mi mai spuna nimic alta data , surorile nu au spus dar au incercat sa o traga de limba sa vada daca nu spune ea ceva .....si nici o incercare nu a avut succes.
Eram destul de intrigata pentru ca si la gradi imi spunea ca are un prieten si daca o intreba oricine daca a pupat-o ea spunea senina ca da ......dar in cazul acesta nu dorea sa spuna la nimeni nimic.
Ok , au trecut cam trei luni de atunci si ieri seara am adus vorba de intamplare , si ea mi-a spus clar si foarte suparata ca nu vrea sa vb despre asta. In schimb azi dimineata cand o imbracam si ii povesteam ca aseara dupa ce a adormit a venit tati si a pupat-o si a dus-o in patul ei ....ma intrebat >eu nu am facut diferenta pe moment intre sarutat si pupat.......apoi ganditoare si foarte suparata mi-a spus > am ramas gura casca ...pentru ca era prima data cand mi-a spus asta si am intrebat-o daca la lasat si ea a spus ca nu si ca a incercat sa-i bage manuta la el in chilotei la care ea sa opus si el ia spus ca daca nu ii baga mana , nu o mai tine in brate .......
Intrebarile sunt , oare sa ii spun mamei lui ce sa intamplat, sau imi fac probleme degeaba ..........e doar o joaca de copii ............dar daca totusi nu vb nimeni cu baietelul si ajunge sa faca alte prosti cu alte fetite .......sincer nu stiu ce sa fac e o familie respectabila si nu vreau sa nu ma creada sau sa spuna ca aberez sau exagerez ..........dar nici nu vreau sa se intample ceva mai tarziu si sa ma gandesc ca poate puteam sa impiedic asta.......va rog sa-mi dati un sfat......eu sunt la primul copil si inafara de cele doua surori nu am pe nimeni cu care sa ma sfatuiesc , si ele sunt mai mici decat mine..........sotul a spus ca sincer nici el nu stie ce ar trebui facut......Asa ca ajutati-ma sa iau o decizie ii spun mamei sau nu........