ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Am bec economic

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

stiu ca sunt mici dar ne lumineaza: becurile sunt foarte foarte imporntante in casuta noastra, dar pe criza asta eu una m-am pus pe facut eco-nomie :) ii spun asa pt ca mi-am luat becuri economicecare sunt ECO da!

poate nu va vine sa credeti, insa daca incepeti sa fiti atente cu caldura, cu consumul de apa (de ex nu lasati apa sa curga cand va spalati pe dinti, sau nu lasati sa curga in continuu cand spalati vasele) cu caldura - veti vedea ca putin cate putin veti face o economie mare si veti fi si ECO cu adevarat, pt ca aveti grija de resursele planetei (Care nu's regenrabile!!!!!!)
Cu becurile e simplu: a dat UE norma sa nu se mai vanda becuri clasice peste 100 W asa ca eu una prefer becurile economice, ca lumineaza bine si consuma putin si da, sunt si prietene cu mediul

asta ca tot m-au batut la cap la birou Omuletii Verzi sa luam becuri economice si sa colecatm selectiv si responsabil!
  citeaza   raspunde

eu am o senzatie de deja vu :-)
  citeaza   raspunde

bai , spuneti primarilor , sau cui trebuie spus sa puna mai multe cutii pentru reciclabileeeeee!!!!!!!!!!!!!
fiecare casa bloc trebuie sa iba asa ceva. si refolositi pungile. distrugem naibii planeta cu indiferenta noastra, si cand ne va parea rau va fi prea tarziu. reciclati, si iar reciclati.

nu degeaba se platesc atatea taxe, impozite pe venit, ar putea face un mic efort, sa fie mai multe locuri unde se recicleaza. ok, ati prins voi ideea.
  citeaza   raspunde

O noua lege (nr. 1037/2010) ne asigura ca se vor suplimenta serios punctele de colectare de deeuri electrice si electrocasnice si astfel vom avea cate unul la fiecare 50.000 de locuitori si nu mai puin de unul in fiecare localitate.

dar pana se aplica ......
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: