Mandura trim chiar functioneaza!!!

Cum actioneaza Mandura Trim si de ce este asa de eficient?

In 1994 a fost descoperita Leptina, un hormon care suprima senzatia de foame si regleaza continutul de grasimi din corp.

Continutul de leptina creste pe masura ce inaintam in varsta si poate crea probleme prin depozitarea de grasime in jurul taliei, pe solduri si pe coapse.

Leptina controleaza grasimile din corp si Trim controleaza leptina!
Stim cu totii ca scaderea numarului de calorii, exercitiul fizic si o dieta potrivita sunt elemente cheie ale procesului de slabire. Si totusi, pentru a slabi si a ne mentine greutatea optima, este esential de a controla continutul de leptina din corp.

Exercitiul fizic nu reduce nivelul de leptina

Dietele, de orice fel, nu au ca rezultat scaderea
continutului de leptina

Multe diete bazate pe reducerea consumului de calorii duc la scaderea metabolismului, ceea ce are ca efect marirea depozitelor de grasimi

Cu Mandura Trim nivelele de leptina se vor reduce permitand creierului sa primeasca mesajul sa arda grasimile direct de la celulele grase, ceea ce va face procesul de slabire mult mai usor decat credeati.
Mandura Trim este un produs patentat constand dintr-un amestec de polizaharide care ajuta la reducerea de greutate in zona abdomenului.

Produs natural derivat din plante

Nu are efecte secundare

Nu contine zahar, sare, drojdie, grau, gluten, porumb, soia, lapte, oua sau conservanti

Ideal pentru viata pe care o ducem in ziua de azi, Mandura Trim vine la tine sub forma de capsule gelatinoase usor de inghitit cateva capsule pe zi si esti pe drumul cel bun!

O combinatie de Mandura
Trim cu o dieta potrivita si exercitii fizice simple
(inotul sau mersul pe jos)
poate produce schimbari dramatice.


Detalii pe http://www.manduradinu.eu.tc/ sau pe mickutzanr2@yahoo.com
mickutzanr2
Postat pe 21 Octombrie 2010 13:53
Rezultate:


* In medie, scaderea in greutate a fost de 9 kg in 8 saptamani.

* Reducerea de grasime a fost in medie de 7,35%

* Reducere de centimetri in jurul taliei, al soldurilor si coapselor (in medie, cu 10 cm in jurul taliei)



* Scaderea inflamatiilor interne

* Echilibrarea nivelului de glucoza in sange

* Reducerea continutului de leptina cu 42%

* Cresterea nivelului de adiponectina, un hormon responsabil pentru dezvoltarea muschilor

* Scaderea trigliceridelor (grasimi din organism)


Suntem un laborator de cercetare o sursa independenta de evaluare a informatiei. Am verificat rezultatele dupa un studiu clinic foarte intens care m-a surprins. Cele mai importante concluzii au fost: (1) o reducere rapida si semnificativa in nivelul de grasime din corp, (2) greutatea corporala a scazut si (3) slabirea s-a produs in zona abdominala, de unde deriva multe probleme de ordin medical.
Si se pare ca acest produs va putea fi folosit in programe de slabire pe termen lung. Am vazut schimbari evidente in cele doua luni cat a durat studiul si cred ca aceste schimbari vor putea continua pentru o perioada lunga de timp.

Dr. William Kraemer, PhD
Director of the University of Connecticut
Cercetatorii de la Universitatea din Connecticut au testat polizaharidele naturale si acizii grasi din Mandura Trim in cursul celor opt saptamani cat a durat studiul amintit mai sus. Au fost studiate doua grupuri de femei cu greutate asemanatoare si demografie similara, care au urmat aceeasi dieta si acelasi program de exercitii fizice pe durata de opt saptamani a studiului. Un grup a fost plasat pe placebo, iar al doilea grup a primit Mandura Trim. Femeile din ambele grupuri au pierdut din greutate, insa rezultatele celor care au luat Trim-ul au fost mult mai bune.

Mandura Trim reduce continutul de leptina, astfel incat creierul primeste mesaje corecte de la organism si asta face ca senzatia de foame sa dispara. In acest fel nu mai mancam mai mult decat este necesar si in corp nu se mai depune grasimea de care acesta nu are nevoie.

Mandura Trim iti ofera mijloacele de a-ti ajuta corpul si metabolismul, de a ajunge la greutatea dorita si, in final, de a atinge sanatatea optima.
mickutzanr2
Postat pe 21 Octombrie 2010 13:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
tzepe cu produse de slabit 144 De la: 5 Aprilie 2018 22:46
Totul despre preparatul natural Chromium Max 500 (picolinat de crom) 1 De la: Terapii_Naturiste 8 Noiembrie 2010 09:48
emotii 18 De la: hermosa20 27 Septembrie 2012 12:56
buna ziua 2 De la: littleana 5 Februarie 2011 16:51
VAND PASTILE DE SLABIT DE LA ARPFARM 1 De la: razvan_rga 11 August 2009 18:16
Setari Cookie-uri