ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Horoscop zilnic: BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Fata sagetotr si baiatul fecioara.

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Heii!Am nevoie de ajutor...Cum credeti ca se inteleg? Suntem de 1 an si 4 luni impreuna si ne-am despartit decat o singura data pentru o ora dintr-o prostie.In rest ne intelegem perfect.El mai imi face unele faze cica sa ma testeze...Dar sunt destul de ok:D.
  citeaza   raspunde

Clar! Lasa-l!

  citeaza   raspunde

Da...Dar el face asta ca sa vada daca il mai iubesc.Adevarat sunt si eu putin geloasa...Adica nu neaparat faza...Si el are o colega de banca care ii spune toate ofurile si eu i-le spun acelei persoane si ea mai imi spune ce zice si el pentru ca si eu sunt putin "Oare ce mai spune de mine??:-s".Si totusi dupa 1 an si 4 luni mi-ar fi greu sa il las ca tin mult la el si ne inteleg de minune 8->.
  citeaza   raspunde

Mai astept pareri...Ce imi puteti spune??:-s.
  citeaza   raspunde

De la: Celleste_, la data 2010-09-21 10:47:30Clar! Lasa-l!

  citeaza   raspunde

si eu sunt sagetatoare si am stat aproape 5 ani cu o fecioara. ne-ma despartit pt k spre final am fost eu prea impulsiva si l-am cam "sugrumat" la un mom dat. ca si zodie iti pot spune ca sunt foarte orgoliosi si incapatanati, dar cand iubesc o fac cu adevarat. mie si acum imi pare rau ca s-a terminat... recunoaste-i meritele si nu-l teroriza cu lucruri marunte si nesemnificante... nu-l agasa :) si totul va fi bine... trebuie doar sa ai rabdare si sa nu pui la suflet fiecare prostie pe care o face... sper ca ti-am fost de folos :P
  citeaza   raspunde

si eu sunt un barbat fecioara si sunt de aproape 2 ani cu o sagetatoare , noi fecioarele cnad iubim iubim cu adevarat si el daca te iubeste te testeaza ca sa vada daca si tu il iubesti la fel,cu rabdare ai sa reusesti. da i sansa de a te cunoaste mai bine.niciodata voi sagetatoarele nu le aratati fecioarelor ca ii iubiti chiar daca intr adevar ii iubiti sunteti firi mai reci.
  citeaza   raspunde

da toate femeile sagetator zic ca sunt ok dar niciodata nu demonstreaza si mereu lasa impresia ca ascunde ceva la fecioara de aici si gelozia fecioarei si testarile ei....
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: