ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Cum se prepara marmelada?

Voteaza
*****Scor: 3.5 din 2 voturi
 

Va rog sa ma ajutati cu aceasta reteta. As vrea sa imi pregatesc acasa marmelada, insa fara zahar. Cum si din ce fructe pot sa o pregatesc?
  citeaza   raspunde

io cred ca din prune
da' intreaba-l si tu pe Gogu'
el stie multe.....
  citeaza   raspunde

Cea mai buna marmelada este cea din prune. Prunele trebuie sa fie foarte coapte. Le dai pe masina de tocat carne, iar apoi le pui intr-o oala care stii ca nu se prinde de fund. Daca stai la casa poti sa faci focul in curte si le pui intr-un ceaun, deasupra focului, dar parte cea mai grea e ca trebuie sa amesteci tor timpul in ea sa nu se prinda. Daca stai la bloc, sfatul meu este sa pui oala in cuptor si din cand in cand amesteci ca sa fie uniform totul. Dac prunele sunt coapte bine, nu trebuie sa pui zahar de loc, in schimb daca nu sunt foarte coapte atunci trebuie sa pui putin zahar deoarece va iesi acrisoara. Marmelada trebuie fiarta pina scade mult
  citeaza   raspunde

eu stiu ca marmelada se prepara din toate fructele.
  citeaza   raspunde

marmelada, "la mama ei", se prepara din portocale... da'nici prunele n-au nimic impotriva sa participe...:P
  citeaza   raspunde

bre...
care are prune sa face bine sa le-aduce la caldare...
geminy aduce banan...asta - portocala!
punem de-un gem in grup...
  citeaza   raspunde

io baet ahrab aduc una bucata camil, incarcata de burtucal...:P
bresaram si banan, chite una ici, una colo...
facem gem_ete imbreuna...:P:P:P

:))
  citeaza   raspunde

gem_ete gen_Ete nah!
  citeaza   raspunde

bah...io in locul fetii as incepe cu focul....sa am pe ce fierbe oala.....intai as baga un lem in soba.....apoi inca unul...si as da foc...
  citeaza   raspunde

dra sun.....pune fata mea fructoza in loc de zahar...e mai sanatoasa si nici nu ingrasa....o gasesti la plafar....sau la raionul cu indulcitori.....
  citeaza   raspunde

io as pune paie pe foc...dupa ce,in prealabil,as fi turnat benzina...
  citeaza   raspunde

unde-i celleste, care si ea porneste focul la vinete cu un kil de benzina...:)))
  citeaza   raspunde

a-nvatzat de la maestrii...
  citeaza   raspunde

ioi preci...iese marmelada afumata fata.....
  citeaza   raspunde

ce marmelada afumata, ca se afuma preci dinainte si uita sa mai aprinda focu'... hac!
  citeaza   raspunde

si nu asa trebuie?
  citeaza   raspunde

preci, e tare la zacusca... si la megapetreceri iar la turnat benzina pe foc e premianta de Oscar ... asa cam la 3 zile... PUNCT
  citeaza   raspunde

  citeaza   raspunde

bah...bag seama ca luarati prunele alea si facurati altceva din ele.....
  citeaza   raspunde

De la: garbo004595, la data 2010-09-06 22:50:14preci, e tare la zacusca... si la megapetreceri iar la turnat benzina pe foc e premianta de Oscar ... asa cam la 3 zile... PUNCT


inca n-am vazut nimika... pt. petreceri, aduc eu shampa... asta, benzina...:PPP
:)))
  citeaza   raspunde


sa curge benzin...aaaa,asta - shamponu'!
ba nu,shampania!
  citeaza   raspunde

preci..te hotarasti?
  citeaza   raspunde

o aducem si pe xena, aceasta Jeanne D' Arc a site-ului Garbo... eventual facem un rug...:D
=))
  citeaza   raspunde

hotarasc altii pt mine,tuth...
  citeaza   raspunde

scrie mai frumos sa inteleaga toti sau nu mai scrie daca-ti bati joc
  citeaza   raspunde

tanti potentu... cui v-ati adresat?...:P
  citeaza   raspunde

Pentru ca sa faci marmelada iti trebuie in primul rind o marmota si apoi o lada!

Si apoi caise si prune si mere si gutui.
Dar mie cel mai mult imi place marmelada de macese.
  citeaza   raspunde

  citeaza   raspunde

cireasooooooo...era sa ma pi......pe mine fataaaaa....esti cremenalaaaaa.....
  citeaza   raspunde

De la: eu_geminy, la data 2010-09-06 22:20:28io baet ahrab aduc una bucata camil, incarcata de burtucal...:P
bresaram si banan, chite una ici, una colo...
facem gem_ete imbreuna...:P:P:P

:))


Eu din prune fac rachieeeee
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: