ghid pentru o viaƣă ßmplinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Sondaje=bani

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Panelul askGfK funcționează pe un sistem bazat pe puncte. De fiecare dată când participați la un sondaj veți primi un număr de puncte de care veți fi informat de fiecare dată când veți primi o invitație de participare la un studiu. Participând la mai multe studii acumulați mai multe puncte. Aceste puncte pot fi mai târziu transformate în bani. De exemplu, 1500 de puncte reprezintă 150 ron. Când acumulați echivalentul a 150 ron puteți opta pentru tranferul lor. Bonul valoric Sodexho Pass in valoare de 150 ron vă va fi trimis prin curierat rapid. Este important ca datele dumneavoastra de contact (adresa, localitate, număr de telefon) să fie actualizate de fiecare dată când intervine vreo schimbare.

Ce sunt punctele sondajului și ce pot face cu ele?

Punctele-panel sunt recompensa pentru completarea chestionarelor. Fiecare chestionar completat este recompensat cu un anumit număr de puncte care este stabilit de la bun început și care vă va fi adus la cunostință. Când bilanțul contului ajunge la 1500 de puncte puteți transforma punctele în bani (1500 puncte=150 ron). Echivalentul banilor va fi reprezentat de un bon valoric cadou cu care puteți achiziționa diverse produse din magazinele care accepta bonuri Sodexho Pass.

CINE DORESTE INVITATIE SA SE INSCRIE LASATI ADRESA DE MAIL
  citeaza   raspunde

Cand va inscrieti primiti 180 de puncte cadou+un chestionar de 100 de puncte,pe care il completati in maxim 5 minute ...deci aveti din start 280 de puncte.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: