Polidinul la copii

Buna. Am un baietel de 2 anisori si o luna. De doua saptamani am probleme de sanatate cu el. La inceput a facut rosu in gat, febra 37.7 - 38.1, i-am administrat ospen, paracetamol, nurofen, dar nu s-a ameliorat deloc starea de sanatate. Am trecut la augumentin, i l-am administrat 5 zile, acceasi situatie dupa 3 zile de la administrare iarasi febra. Am mers la medic, i-am facut analizele si mi-a dat sa-i dau ciclodyne la 8 ore cate 4 ml (in functie de greutate). Cu toate ca ii administram antibiotice, paracetamol, nurofen, supozitoare novocalmin (alternant) a facut iarasi febra. Nu stiu ce sa-i mai fac, am mers la o saptamana sa-i repet analizele, totul ok. Rosul in gat nu mai avea, nu avea probleme deloc, totul era bine, dar el facea febra. Medicul mi-a spus ca este ceva viral si cu antibiotice nu-i trece. Am inceput sa-i administrez polidin injectabil 1 ml pe zi, si observ ca este a treia zi de administrare si a inceput sa-i scada febra. A mai administrat cineva polidin la copii? Am inteles ca este bun, ii creste si imunitatea copilului. Nu mai stiam ce sa fac, i-am dat antibiotice din ce in ce mai tari, si nimic.
kidz001688
Postat pe 3 August 2010 09:51
sanatate multa copilasului tau!
dancris
Postat pe 3 August 2010 09:56
RECLAME MURES ADVERTISING impreuna cu Primria Municipiului Trgu Mure, au deosebita plcere de a v invita la cea de a II-a EDITIE a Trgului Naional de Articole Pentru Nou Nascuti, Copii, Mamici si Viitoare Mamici MURES EXPO BEBE

MURES EXPO BEBE EDITIA a II a 2010 ''INCEPE SCOALA SI GRADINITA'', se va desfura n perioada 2-5 septembrie 2010, la Sala Sporturilor (Polivalenta) din Tirgu-Mures, pe o suprafata totala de cca 1600 mp. MURES EXPO BEBE , a inregistrat un real succes la prima editie, desfasurata in perioada 19-21 martie 2010. Ne-am bucurat de 3 zile de sarbatoare alaturi de toti cei prezenti iar la cea de-a II-a editie, MURES EXPO BEBE va astepta cu 4 ZILE DE SARBATOARE A COPIILOR si cu mai multa experienta!
Pe toata durata targului vor avea loc diferite activitati pentru cei prezenti(concursuri cu premii,spectacole,seminarii,picturi pe fata,numere de magie,clowni,mini disco etc...)

Va asteptam in perioada 2-5 septembrie 2010 la Sala Polivalenta din Tirgu Mures!

MURES EXPO BEBE
contact@muresexpobaby.ro
www.muresexpobaby.ro
boghii
Postat pe 4 August 2010 10:06
Daca are polipi sau amigdalele se inflameaza de 3-4 ori pe luna, scoatei-le! Nu-i mai folosesc la nimic. Eu mi-am operat fata la 1,5 de polipi si la 4,5 de amigdale. Riscam sa o imbolnavesc de inima. Am operat-o la Spitalul Budimex din Buc. la Dr. Rizescu Manuela. V-o recomand cu placere. M-a scapat de chin. La mine, ambii copii au avut polipi.

Sanatate multa!
mireladoncut
Postat pe 16 August 2010 06:32
In ceea ce priveste Polidinul, eu am facut copiilor cand erau mici. Este un vaccin f. bun. Eu nu mai locuiesc in tara dar mereu imi aduc sa am acolo. Eu il folosesc pentru mine acum. E f. bun in anexite sau cistite la femei. Si nu numai. Intareste sistemul imunitar.
mireladoncut
Postat pe 16 August 2010 06:35
De la: kidz001688, la data 2010-08-03 09:51:27Buna. Am un baietel de 2 anisori si o luna. De doua saptamani am probleme de sanatate cu el. La inceput a facut rosu in gat, febra 37.7 - 38.1, i-am administrat ospen, paracetamol, nurofen, dar nu s-a ameliorat deloc starea de sanatate. Am trecut la augumentin, i l-am administrat 5 zile, acceasi situatie dupa 3 zile de la administrare iarasi febra. Am mers la medic, i-am facut analizele si mi-a dat sa-i dau ciclodyne la 8 ore cate 4 ml (in functie de greutate). Cu toate ca ii administram antibiotice, paracetamol, nurofen, supozitoare novocalmin (alternant) a facut iarasi febra. Nu stiu ce sa-i mai fac, am mers la o saptamana sa-i repet analizele, totul ok. Rosul in gat nu mai avea, nu avea probleme deloc, totul era bine, dar el facea febra. Medicul mi-a spus ca este ceva viral si cu antibiotice nu-i trece. Am inceput sa-i administrez polidin injectabil 1 ml pe zi, si observ ca este a treia zi de administrare si a inceput sa-i scada febra. A mai administrat cineva polidin la copii? Am inteles ca este bun, ii creste si imunitatea copilului. Nu mai stiam ce sa fac, i-am dat antibiotice din ce in ce mai tari, si nimic.


Multi ani in urma am cunoscut si eu disperarea asta. Copilul meu cel mic trecea din pneumonie in pneumonie si din antibiotic in antibiotic. Si acum imi amintesc pediatra ce a pus capat infernului! Avea o schema de tratament pe baza de polidin dar parca si gamaglobulina, nu mai tin minte. Se crestea polidinul de la 1 ml cu un ml zilnic. In fine, a durat doua saptamani, am respectat cu strictete si a fost totul bine. E o mare greseala abuzul de antibiotice-am facut-o si eu. Se pare ca copilasul tau are ceva viral ori imunitatea scazuta-cazuri in care antibioticul nu are decat efecte secundare negative. Consulta un specialist! Sanatate multa!
Luna_in_capricorn
Postat pe 16 August 2010 08:27
Tin minte ca foloseam des biseptolul , nu e antibiotic iar efectul se vedea imediat. Oricum, nu intra in panica!
Luna_in_capricorn
Postat pe 16 August 2010 08:43
Biseptolul e o sulfamida. Si sulfamida ce e?

iete ce e: Sulfamidele sunt primele antibiotice cu spectru larg descoperite naintea penicilinei. Medicul i bacteriologul german laureat cu premiul Nobel (1939) Gerhard Domagk (1895-1964) a descoperit salvarsanul (prontosil) prima sulfamid care avea un spectru antibiotic restrns. De acea slvarsanul va fi folosit ulterior combinat n raport de 5:1 cu trimethoprim (C14H18N4O3).

DECI: Biseptolul este ANTIBIOTIC!
mireladoncut
Postat pe 17 August 2010 05:47
De la: mireladoncut, la data 2010-08-17 05:47:51Biseptolul e o sulfamida. Si sulfamida ce e?

iete ce e: Sulfamidele sunt primele antibiotice cu spectru larg descoperite naintea penicilinei. Medicul i bacteriologul german laureat cu premiul Nobel (1939) Gerhard Domagk (1895-1964) a descoperit salvarsanul (prontosil) prima sulfamid care avea un spectru antibiotic restrns. De acea slvarsanul va fi folosit ulterior combinat n raport de 5:1 cu trimethoprim (C14H18N4O3).

DECI: Biseptolul este ANTIBIOTIC!


Multumesc, nu am stiut. Pediatra il dadea mereu in viroze, niciodata in pneumonii, amigdalite...
Luna_in_capricorn
Postat pe 17 August 2010 06:45
tot la doamna doctor Rizescu am operat-o si eu de polipi pe Denisa in luna mai, la varsta de 2 ani si 8 luni dar nu sunt asa multumita, prea repede recomanda operatia si nu a avut nici un rezultat bun pentru noi din contra acum facem puroi in gat nu mai facem otita si luam antibiotic din februarie din 15 in 15 zile.poate ca era mai bine daca nu o operam.nu stiu despre polidin daca e bun la varsta asa mica dar cred ca e mai indicat decat operatia.eu am facut polidin cand eram copil si mi-a prins foarte bine (cei drep aveam vreo 7 ani). va doresc sanatate multa
mocutza
Postat pe 23 August 2010 12:42
Mocutza imi pare rau. Asa am patit eu cu fata. Si la 4 ani i-am scos si amigdalele. Si suntem mari acum si nu am mai luat antibiotic de ani. Eu am fost f. multumita. Polipii, daca erau mari, trebuiau scosi. Sunt oricum nefolositori. Dar fiecare face ce crede pentru copilul lui. Copiii mei nu mai au nici polipi nici amigdale si are unul 16 ani si celalalt 10. M-au mostenit pe mine. Eu am avut polipi de ma sufocam in somn. Asa au fost si copiii mei. Mai ales fata...

Sa va dea Dumnezeu sanatate si voua si copiilor vostri.
mireladoncut
Postat pe 23 August 2010 23:09
nu mai stiu ce sa cred, oricum acum e prea tarziu sa mai regret ca am scos polipi.in privinta la amigdale au spus ca deocamdata nu este cazul ca nu sunt cronice.urmeaza sa repetam analizele zilele acestea si o sa vedem ce mai aflam. iti doresc sanatate tie si copiilor tai sa te bucuri de ei, e o perioda foarte grea acum la 16 ani dar si frumoasa as vrea sa mai am varsta asta.
mocutza
Postat pe 24 August 2010 16:03
Buna. Nu am avut timp in ultima vreme sa mai intru pe site. Va povesteam la inceput despre baietelul meu ca avea probleme de sanatate si am inceput sa-i dau si polidin pe langa tratamentul dat de medic. Nu i-a trecut febra, la cateva zile a inceput sa faca din nou. Nu mai stiam ce sa fac, am apelat la un alt doctor pediatru. Mi-a dat sa-i fac din nou o serie de analize printre care si urocultura. Avea infectie urinara, am urmat un tratament de 10 zile cu cefalosporine si i-a trecut. Polidin am continuat sa-i fac si luna aceasta tot 5 zile cate 1 ml. Sper sa-i mareasca imunitatea, caci este foarte greu cand au copii probleme de sanatate si nu stii cum sa le tratezi. Cel mai rau este ca sunt medici care nu-ti pot trata copii.
kidz001688
Postat pe 14 Septembrie 2010 15:38




=============================
office_salinasusesi_ro
Postat pe 15 Septembrie 2010 12:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce vaccin??? 14 De la: ale_micutza 9 Noiembrie 2009 13:22
Sarbatori frumoase 3 De la: alinakatt 20 Decembrie 2009 21:54
Vaccin 2 luni 4 De la: garbo_415096 25 Septembrie 2015 14:54
idei de mancaruri pentru tati si restul familiei 6 De la: ionela_miruna 25 Martie 2019 18:04
cartea de munca si indemnizatia pt cresterea copilului 3 De la: Nelafilip 21 Noiembrie 2008 18:36
Setari Cookie-uri