ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Program de consiliere vocationala

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Am luat licenta!!! Ce fac mai departe?
Programul de consiliere "Evaluare si decizie in alegerea programului de studii masterale" se adreseaza absolventilor de ciclu I de studii superioare (nivel licenta) care nu au decis inca (au dubii cu privire la decizia lor!) ce program de studii masterale urmeaza sa aleaga in toamna acestui an cand se organizeaza concursul de admitere la master pentru anul universitar 2010 - 2011.
Intrebari precum "Ce program de studii masterale doresc si pot sa urmez?", "Am o lista a programelor de master oferite pentru urmatorul an academic? - cum o pot realiza, daca nu o am?", "Care sunt criteriile dupa care evaluez programele de master oferite de diferite universitati?", "Cum decid atunci cand aleg un anumit program de studii masterale? Cum ma pregatesc pentru admiterea la programul de studii masterale ales in baza unei evaluari realiste?" - pot primi raspunsuri mult mai utile daca se pun in grupuri mici de interactiune si consiliere, moderate de un consilier de cariera si dezvoltare profesionala.
La sfarsitul programului se acorda adeverinta de participare si un sumar al Portofoliului de cariera certificat de coordonatorul programului, utile la C.V.
Coordonator program: Conf. Univ. Dr. Valeria Negovan, Universitatea din Bucuresti, Facultatea de psihologie si stiintele educatiei , psiholog principal autonom in psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala, cu drept de supervizare.
Detalii in pagina de mai jos:
www.aquamarin.ro/stiri-si-noutati/
Inscrieri si informatii la tel: 021.326.52.90; 0724.222.522 ; 0745.633.474.
contact@aquamarin.ro
  citeaza   raspunde

Am luat licenta!!! Ce fac mai departe?

o pun la pastrat si lucrez intr-o firma multinationala,cot la cot cu cei care au OPT clase


TRIST si ADEVARAT
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: