www.petrecereadincutie.ro :sml-jumping0044:

Ziua de nastere a copilului tau este un eveniment deosebit de important, de aceea vrei ca an de an sa fie un moment de neuitat. Micutul tau asteapta cu mare entuziasm aceasta zi de sarbatoare in care va primi cadouri si va petrece alaturi de prietenii sai. Daca vrei sa-i organizezi o aniversare de poveste, in care el este personajul principal, apeleaza la ajutorul unor profesionisti.
Fie ca este vorba de un clovn sturlubatic sau o printesa mofturoasa, de un costum de carnaval sau de un tort special, de baloane cu heliu sau de artificii, la Petrecerea Din Cutie vei gasi ceea ce cauti, precum si consultanta in organizarea petrecerii perfecte.
Clovnul Marcellino, printesa Sarina, personaje de poveste si chiar Mos Craciun "ies" dintr-o cutie magica pregatiti pentru a lua startul in maratonul distractiei, alaturi de sarbatorit/sarbatorita si de prietenii acestuia.
Ghidusiile, jocurile nastrusnice, baloanele modelate si picturile pe fata care mai de care mai interesante sunt ingredientele principale ale petrecerilor reusite, marca Petrecerea Din Cutie.
Petrecerea tematica, maratonul veseliei
De asemenea, poti opta pentru o petrecere tematica, deoarece sunt deliciul celor mici. Comoara Piratilor sau Castelul Printeselor se transforma in adevarate maratoane ale veseliei.
Copii creativi ? Nicio problema ! Work-shop-urile de creatie sunt special pregatite, iar micii artisti vor realiza adevarate opere de arta sub atenta indrumare a animatorilor.
Nici cei mari nu vor fi uitati pe durata evenimentului; vor fi provocati la dans sau la intreceri sportive alaturi de cei mici si vor castiga premii surpriza.
La finalul petrecerii, personajele preferate pot lua parte la momentul tortului sau pot participa la despachetarea cadourilor de catre sarbatorit, alaturi de invitati.
Detalii pe www.petrecereadincutie.ro
Marcellino
Postat pe 17 Februarie 2010 03:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
joburi la domiciliu-chiar se poate lucra de acasa 3 De la: garbo166120 5 Septembrie 2010 15:23
cosmetice...pentru mamici! 7 De la: vasilicasavoiu 30 Aprilie 2009 14:06
prea devreme sa-i dau suc? 4 De la: kidz007106 15 Martie 2010 19:49
Cat de important este sexul in viata de cuplu? 28 De la: kidz001522 17 Noiembrie 2009 15:57
INVITATIE ! 1 De la: herby 5 Mai 2010 09:53
Setari Cookie-uri