ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Afte bucale

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

BUNA, AM SI EU O PROBLEMA SI ANUME CA LA CEA MICA IAU APARUT DE ASEARA IN GURITA NISTE PETE ALBE CARE SEAMANA CU AFTELE BUCALE,AM TAMPONAT TOATA GURA CU GLICERINA BORAXATA SI ESTE PUTIN MAI BINE, PANA SI BUZELE ERAU ALBICIOASE, SI TOTUSI MA INTREB CE AS PUTEA SA-I MAI DAU PANA AJUNG LUNI DUPA AMIAZA LA DR. PITICA ARE 5 LUNI. MULTUMESC
  citeaza   raspunde

nu stiu daca mai este ceva pt copii asa mici pe la farmacie in afara de glicerina.al meu are 2 ani si inca mai face cateodata. fierbe-i neaparat tetinele suzetele, nu i le da nefierte si sa ai grija ca dupa ce mananca lapte sa ii dai putin ceai apa suc sa nu ramane pe limbuta laptic.si peste noapte la fel. la mine functioneaza mereu.
  citeaza   raspunde

Baietelul meu adesea avea afta si d-na doctor mi-a zis sa dizolv o lingurita de bicarbonat in 100 ml apa fiarta si racita si sa-i bag suzeta si de 5-6 ori pe zi,apoi in gurita.Pot sa spun ca are efect mai rapid decat glicerina boraxata si si mai tolerata.
  citeaza   raspunde

Buna dimineata dragelor! FLEXASHOP BUCURESTI va invita in showroom-ul din Galeriile Mobexpert Baneasa, pentru a cunoaste gama noastra de mobilier modular si accesorii ce se adapteaza perfect tuturor necesitatilor copiilor in crestere. Acelasi mobilier poate fi folosit de la 2 pana la minim 14 ani. Va asteptam :)
  citeaza   raspunde

noi am incercat si cu glicerina si cu bicarbonat si nimic. am primit reteta cu un medicament (gel oral) daktarin se numeste i-au trecut aftele intr-o singura zi.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: