AJUTOR UMANITAR PENTRU IOANA , O FETITA DE 17 ANI

Dragi parinti, colegi, fosti colegi, prieteni de suflet, oameni buni,

Va rog din inima mea, a Ioanei,a doamnei Invatatoare, a fiicei mele Denisa sa nu ramaneti indiferenti in cazul Ioanei,pentru ca speranta ei este la noi,oamenii din jurul ei.Haideti sa ii redam impreuna bucuria de a trai,bucuria de a fi copil.Mai jos este si blogul Ioanei.

Impartasim cu dumneavoastra o poveste dureroasa si trista, speram sa nu o ocoliti si va multumim anticipat pentru orice ajutor material ati putea oferi pentru a salva viata unui copil care este greu incercat.

Este vorba despre o fetita in varsta de 17 ani, pe nume Spahiu Ioana, unicul copil al unei invatatoare devotate, diagnosticata pe 15.01.2010 cu o formatiune tumorala > 4 cm, foarte grava, care s-a dezvoltat rapid si fulminant in nasofaringe, extinsa deja la ganglionii latero-cervicali (ganglionii gatului) la examenul RMN.
A fost operata de urgenta la Spitalul Militar Central Bucuresti si i s-a facut rezectia (extirparea) tumorii primare cu margini de siguranta si a ganglionilor afectati.

Greul insa abia acum incepe: vor fi necesare sedinte de chimioterapie si radioterapie pentru a stopa revenirea acestei cumplite boli. Acest tratament costa in jur de 45.000 Euro, un efort material mult prea mare pentru familia unei invatatoare si a unui tata pensionat pe caz de boala, cu diabet zaharat si hipertensiune arteriala.

Va rugam sa ajutati acest copil sa-si regaseasca zambetul!

Pentru strangerea banilor s-a deschis un cont pe numele mamei, pentru ca fetita este minora:
Spahiu Laura - doamna invatatoare de la clasa a III-a C, Scoala Nr. 280, mama Ioanei
cont RON : RO18DARO001800060328RO01
cont EUR : RO72DARO001800060328EU01
Banca CR Firenze Grant, Bucuresti, Romania
SWIFT: DAROROBU

Mai multe detalii despre boala, puteti gasi mai jos:

Examenul histo-patologic a fost realizat in doua Institute din Bucuresti (Sp. Militar Central Bucuresti si Sp. Giulesti), iar cele 6 perechi de ochi ale anatomo-patologilor care au examitat lamele, au stabilit acelasi diagnostic necrutator pentru Ioana: Carcinom scuamos nediferentiat cu proliferare celulara si in ganglionii latero-cervicali, fara a fi exclus insa si un posibil limfom de tip Hodgkin.

Ambele tipuri de cancer sunt foarte grave, fulminante, cu extensie spre metastaze foarte rapida, cu posibilitate de recidiva in primii 2 ani si prognostic rezervat.
Din pacate, in Romania posibilitatile de rezolvare a acestui caz sunt destul de limitate.

In Europa (Franta, Germania, UK, Italia, Olanda) astfel de cazuri pot fi tratate, cu radioterapie si chimioterapie, cu tehnologie de inalta performanta, inceputa cat mai devreme posibil, cu o rata de responsivitate de 97% si cu reactii adverse minime (caderea parului, a dintilor, pierderea mirosului, a gustului, a salivei, anemie si multe alte complicatii ulterioare).

Atasat gasiti si o parte din analizele Ioanei!

Va multumim din suflet pentru intelegerea si ajutorul dumneavoastra si va rugam sa dati mai departe acest
e-mail la alti oameni binevoitori!

Parintii si oamenii din jurul ei ii doresc sa fie din nou sanatoasa si sa devina o jurnalista exceptionala, asa cum isi doreste ea!
http://ioanaspahiu.blogspot.com/2010/01/analize-medicale.html

Cu respect si sinceritate,
Mihaela Bandac
mihaelabandac
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:37
http://jurnalulanei.blogspot.com/2010/01/despre-ioana.html
mihaelabandac
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
alocatia de gemeni 2 De la: kicsisziv_79 16 Octombrie 2009 13:02
AUJUTOR!!!!! CUM V-ATI INVATAT PITICI LA OLITA 11 De la: alinakatt 15 Februarie 2010 10:04
incurca pronumele "eu" si "tu" 27 De la: pinicuta 17 Mai 2010 13:40
Nastere cu forceps 35 De la: SEBY1YEAR 20 Octombrie 2009 15:38
Ce meniuri in gradinite particulare mai utilizati? 2 De la: ruschita 2 Martie 2009 09:25
Setari Cookie-uri