ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Aveti idee cam cat "costa o cezariana?"

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna viitoarelor mamici.
Eu sunt insarcinata in 32 sapt. si doctorita mea imi recomanda cezariana. Problema este ca nu am idee cat trb. "cotizat" si la cine ca sa mearga lucrurile bine. Asa ca, daca aveti idee, va rog mult sa imi spuneti si mie.
Multumesc mult.
  citeaza   raspunde

Buna seara, in primul rand felicitari pt sarcina si numai bine pana la sfarsit Eu am nascut in februarie tot prin cezariana, am dat 350 de euro la doctorul ginecolog si 250 ron la anestezist., apoi bani la asistente, nici nu mai stiu.
Deci o sa te coste ceva, eu zic sa te pregatesti sa-ti pui bani deoparte, probabil au mai crescut scorurile sau, nu. Oricum, depinde si de doctorul care-l ai, de ce pretentii are. Sarcina si nastere usoara!
  citeaza   raspunde

Cred ca depinde de spital si doctor. Eu am o cunostinta care a nascut acum 3 saptamani in Brasov si doctor, anestezist, asistente, a dus-o cu totul 11 mil. Deci sunt si zone mai accesibile.
  citeaza   raspunde

Multumesc de informatie. O sa nasc la Giulesti, cu dr. Hodovanu Marinela. La consultatii cotizam cu 100-150 RON dar la alegerea mea. Alte fete mergeau la 50-100. Dar de cezariana chiar nu stiu cat. de aceea intreb, aventual cineva tot de la Giulesti . Multumesc anticipat de raspuns si sanatate la toate mamicile si la toti bebelusii.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: