ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Sling`ul - super metoda te purtat bebelusii!

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Salut, mamici de bebelusi... voi ce parere aveti de folosirea slingului? In strainatate sunt "mijloace de transport" foarte indicate in purtatul bebelusilor. Noi inca investim enorm in carucioare care sunt greoaie si ineficiente pt parinti si in plus, ne tinem si puii departe de noi!

www.bris.ro/magazin/categorie/port-bebe
  citeaza   raspunde

ai dreptate aici, in italia se folosesc foarte mult. Si eu am vrut sa cupar insa cum Eugen e nascut vara este destul de incomod atat pentru copil cat si pentru mama, in sensul ca este foarte cald. Caruciorul este mai indicat pt ca bebelusul poate respira si transpira mult mai putin. Altfel este foarte practic. Un alt aspect este si greutatea pe care trebuie sa o cari. Nu e usor sa te plimbi cu 9 kg in brate. Eu am folosit un timp port-bebe-ul clasic si m-a rupt de spate.
  citeaza   raspunde

fetele

pentru cine este interesa - avem site specializat de anunturi de copii, anunturile sunt gratuite - asa ca sa tot postam ca sa vindm chestiile ramase mici de la puii nostri!
sau sa cumparam daca e nevoie....

plus ca mai sunt pe acolo si alte chestii ce ne-ar putea interesa - ursitoate, picturi pereti, bone....

era sa uit :) - kidanunt.ro se numeste site-ul salvator :)

yupiiii
  citeaza   raspunde

Tot ce stiu despre sling-uri este ca aici unde locuiesc eu au murit citiva copii urmare a imposibilitatii de a respira.Au fost scoase de pe piata dar inca mai vad mame tinere cu bebelusii cocosati in sling....si maybe it works...maybe not.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: