Ceafa de porc cu sos de cascaval

4 bucati ceafa de porc ,250 ml de smintina,150 gr cascaval,sare ,piper ,ulei si o legatura de patrunjel.
Se spala carnea ,se sareaza ,se pipereaza se lasa in repaus 15 min,apoi se prajeste in ulei incins.Cind este gata se pune intr-un vas de iena sa se pastreze calda .Se da cascavalul pe razatoare cu gauri mici ,se amesteca cu smintina ,se potriveste de sare si piper ,se toarna intr-o tigaie cu putin ulei caldut ,se amesteca.
Cind s-a omogenizat ,se toarna peste ceafa ,se aduce la masa presarata cu patrunjel taiat fin.
Azi am facut aceasta reteta este foarte gustoasa si nu rapeste mult timp. Se poate face si garnitura daca doriti.
bujjoritza
Postat pe 12 Noiembrie 2009 18:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eterna cura de slabit 236 De la: teo85 20 Martie 2017 16:22
Yami,yami!!!!Sunt o ..pofticioasa de paste!!! 2 De la: kamellia 11 Noiembrie 2008 13:51
Alimentatia bolnavilor de guta - alimente permise 8 De la: delly001942 6 Martie 2010 03:24
Este cineva interesat? 2 De la: garbo001389 24 Ianuarie 2010 14:44
putina imaginatie 2 De la: umblataprinlume 31 Mai 2009 02:21
Setari Cookie-uri